tratament la sovata
Raspunsuri - Pagina 5
Lores31 spune:
Buna, vreau sa ajung si eu la Sovata. sincer iti spun ca m-a incurajat mesajul tau. Imi poti spune cum te simti acum, dupa tratament, ce probleme ai auzit ca se trateaza, cum se numeste dr care iti recomanda procedurile? Eu de exemplu am probleme cu trompele, sunt infundate, vai de ele. Vreau un bebitz dar.... se lasa asteptat de ff mult timp. Te pup!
Lores31 spune:
Buna, imi pare tare rau ptr ce ti s-a intamplat. Am o intrebare, daca ma poti ajuta. Si eu am pe una din trompe hidrosalpinx,iar cealalta e infundata, crezi ca Sovata m-ar ajuta?
| Citat: |
| citat din mesajul lui pogonici1977 si eu miaim propus anul asta sa merg la sovata..dar din nefericire la mine soarta e mai cruda de 13 zile eu nu mai am trompe..caci erau pline cu hidrosalpinx si leam scos..deci SOVATA E o amintire ptr mine..am fost si eu acolo candva... anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti |
pogonici1977 spune:
of mai lores....e greu sati spun DUTE LA SOVATA ...si stii de ec iti zis...ptr dupa aproape 3 ani de studiu despre hidrosalpinx...si chin..nu sa mai putut face nimic la mine ..ptr hicata ptr tromnpe cu hiidro dupa prima op sa refacut in max 7 luni..iar sovata nui indicata ptr trompe cu hidroo
acum daca ar fi sati spun sincet sfatul meu....dute si fa celioscopie si scoate trompa cu hidro..caci oricat ai curato se reface rau de toot
si apoi as merge apoi la sovata..chiar si cu o trompa.EU ..ASTA AS FI FACUT EU DACA AS FI FOST INDRUMATA DE UN DCT BUN..dar din pacat eu am fost cobaiul a 3 dct
dar nu uita ca au fost si minuni..si au reusit si cu hIdro...dar asta e cam 2% din istoria HIDRO
MIAI cerut sfatul ti lam da vei decide
viitoare mami de bebe surpriza...caci doamne doamne ne va ajuta si in curand vom fi si noi parinti
http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png
pogonici1977 spune:
scuze greselile de gramatica
mausul meu e naspa...
viitoare mami de bebe surpriza...caci doamne doamne ne va ajuta si in curand vom fi si noi parinti
http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png
Lores31 spune:
Sarut-mana mult ptr raspuns. Sincer, te inteleg prin ce ai trecut.Si eu tot cobai am fost, numai la 2 dr. , care voiau sa faca si sa dreaga pe sanatatea mea si pe organismul meu. Eu in urma operatiei m-am ales cu hidrosalpinxul, acum am dureri in partea stanga si mi-e tare teama de ce se intampla pe acolo. Tu cum mai esti acum, ce ai facut sau ce vei face? Te pup si sanatate multa!
| Citat: |
| citat din mesajul lui pogonici1977 of mai lores....e greu sati spun DUTE LA SOVATA ...si stii de ec iti zis...ptr dupa aproape 3 ani de studiu despre hidrosalpinx...si chin..nu sa mai putut face nimic la mine ..ptr hicata ptr tromnpe cu hiidro dupa prima op sa refacut in max 7 luni..iar sovata nui indicata ptr trompe cu hidroo acum daca ar fi sati spun sincet sfatul meu....dute si fa celioscopie si scoate trompa cu hidro..caci oricat ai curato se reface rau de toot si apoi as merge apoi la sovata..chiar si cu o trompa.EU ..ASTA AS FI FACUT EU DACA AS FI FOST INDRUMATA DE UN DCT BUN..dar din pacat eu am fost cobaiul a 3 dct dar nu uita ca au fost si minuni..si au reusit si cu hIdro...dar asta e cam 2% din istoria HIDRO MIAI cerut sfatul ti lam da vei decide viitoare mami de bebe surpriza...caci doamne doamne ne va ajuta si in curand vom fi si noi parintihttp://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png |