tratament la sovata
Raspunsuri - Pagina 4
pogonici1977 spune:
hei mai samiro..dar eu ce sa mai fac la sovata la tratamnete ..si sa cheletui banii degeaba..daca eu tot nu mai am TROMPETE..ptr eu nu mai vad nici e eficienta la mine aceste bai si tratm ce fac ei acolo
asa de dragul sovatei nu mas duce decat daca era cu folos....
tu faci ce vrei..poti sa te duci..dar eu nu mai merg..poate la batranete..dar acum la tinerete..nu
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
samira33 spune:
esti intr-o foarte mare eroare pogonici.
Femeile nu merg la Sovata doar daca au aparatul reproducator complet-poate iti mai amintesti ca nici eu nu mai am trompe...femeile pot face la Sovata si tratamente pregatitoare pentru Fiv.La un Fiv ovarele trebuie sa functioneze perfect...endometrul trebuie sa fie intr-o stare propice si chiar pentru endometru exista suficiente proceduri.....asadar...nu m-ai lamurit!!!![]()
pogonici1977 spune:
ok..mai samiro..esti f documentata..bravo tie
stiu istoria vietii tale..ca te urmaresc din umbra......
ok..ai tu dreptate despre sovata..dar draguta..eu chiar daca as vrea sa merg la sovata inainte de FIV dar nu imi permite bugetul.daca tot e benefic ptr organims...
dar bugetul nostru e redus si calic rauu de tot.
.sunt bugetaraaaa

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
Ralu_mv spune:
Si eu am bifat Sovata, si nu m-as mai intoarce acolo:
nu stiu de eficienta tratam., eu mergand mai mult generic la momentul respectiv, dar m-am intors de acolo cu un minunat streptococ betahemolitic - pe care jur ca nu l-am avut inainte, iar apoi m-am cam plictisit, desi m-am plimbat, si ma saturasem sa tot stau la murat in piscina cu apa calda, pana la de 10 ori/zi spusese doctorita de la Danubius.
De fapt cu Sovata nu am nimic, dar cred ca nu voi mai merge intr-o statiune balneo decat cand voi fi batrana.
anne`mary spune:
total de acord cu tine ralu. Si eu m-am plictisit groaznic. Cum ti-ai dat seama de streptococ? Si la cat timp dupa ce te-ai intors?
Ralu_mv spune:
:)
Mi-am dat seama aproape imediat ce m-am intors (la cateva zile cred), ca aveam o secretie neobisnuita pentru mine, apoi am investigat.
Dar asta a fost, am incercat-o si pe asta :)
Acolo in piscina cu apa calda si sarata discutam cu ceilalti daca s-au trezit cu ceva locatari dupa cura cu apa sarata, toti ziceau ca nu, ca apa sarata dezinfecteaza... asa stiam si eu, dar, totusi ...
evaioanna spune:
Buna seara,
Eu sunt la Sovata acum, va voi scrie impresiile mele; sunt cazata la hotelul Faget si fac procedurile la baza de tratament de la Lacul Ursu; hotelul nu a mai pupat investitii de nu stiu cand iar pentru un sezon de 12 nopti cat avem, tanjim dupa 3 stele, insa este cat de cat curat; masa nu exceleaza (meniu fix) dar sunt aici de 6 zile si pana acum nu s-a repetat nici un fel, decat cate ceva de la micul dejun si toate au fost destul de bune, iar personalul te serveste imediat ce te asezi, plus ca daca lipseste vreunul dintre noi ne intreaba daca dorim sa ducem in camera portia.
Nu am avantajul bazelor de tratament de la Alunis sau Danubius, in sensul ca baza de tratament este la max 10 min de mers pe jos si e cam epuizant sa urci toate acele trepte imediat dupa proceduri, plus ca baza nu e modernizata, insa este o varianta f buna de luat in seama pentru cei cu buget redus. Pana la urma namolul si apa sunt aceleasi. Personalul este foarte amabil, ustensilele de la tampoanele cu namol+irigatii arata a vechi dar sunt sterilizate inainte de folosinta; cazile sunt spalate dupa fiecare pacient; eu am irigatii vaginale, tampoane cu namol, bai cu apa clorurosodica si impachetari cu parafina, care dureaza 3-3,5 ore cu tot cu asteptat.
Le suport foarte bine si daca ar fi sa repet tratamentul pe viitor, as schimba cazarea dar nu si baza de tratament care mi se pare destul de ok; as schimba baza de tratament doar daca as sta mai lejer financiar.
Doctora care ne-a prescris procedurile este de la hotelul Faget si am inteles ca este cea mai buna din statiune, iar eu am fost multumita de ea; in afara de ce i-am comunicat eu legat de problemele noastre de infertilitate, s-a mai uitat peste spermograma si radiografia trompelor, si mi-a facut control; ne-a recomandat sa fac teste de ovulatie pe care sa i le arat zilnic.
Eu am gasit o promotie in care la pretul de 890 lei de persoana (acum s-a scumpit cu 100 lei) am 2 proceduri pe zi, cazare la hotelul de 2 stele Faget, prima consultatie la dr gratuita si masa meniu complet (meniu fix); doctora mi-a dat si procedurile sotului.
Daca mai aveti nevoie de vreo informatie, cu cea mai mare placere!
evaioanna spune:
Si aveti dreptate, e mare plictiseala, cel putin pentru sot care nu are proceduri de facut; insa i-am adus laptopul, are filme si acces la net datorita modemului; in weekend ne-am plimbat la Targu Mures si la Sighisoara, iar in timpul saptamanii am fost la salina de la Praid unde a fost f frumos si la Corund.
Pe perioada tratamentelor nu aveti voie sa faceti baie in lac. Intrarea pentru un adult la Lacul Ursu este 20 lei, la lacul Alunis 15 lei iar la bazinul cu apa dulce+cu apa sarata+sauna de la hotelul Danubius si de la centrul spa al hotelului Alunis este 40 lei de pers.
danylini spune:
Buna, ma bag si eu...
Mie dr. mi-a spus ca la Sovata se trateaza femeile cu probleme inflamatori, si ca intradevar sunt foarte bune, dar problema mea este endometru subtire si nu ma ajuta
nucea08 spune:
Danylini,eu am fost de curand la Sovata,ieri am fost la control si dr mea mi-a spus ca tratamentul cu tampon vaginal ajuta la vascularizarea endometrului si a ovarelor,eu o cred pentru ca la eco aveam in ziua a 12-a endo de 7si doi foliculi pe ovarul drept,in conditiile in care cu o luna inainte aveam un chist folicular pe el si endo de 5,se pare ca dupa tratament am scapat de chist si a dat si rezultate