Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(39)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Babyblue, nu mai faci la medlife? Doctorul tau iti face anestezie, ca fraiera mea a zis ca nu se poate.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

Citat:
citat din mesajul lui amy2007

Babyblue, nu mai faci la medlife? Doctorul tau iti face anestezie, ca fraiera mea a zis ca nu se poate.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.

amy, ce spui tu, ma face sa cred ca, respectiva d-na, nu prea are multe in comun cu medicina, ci cu .....macelaria, mai degraba!!!!
alt doctor nu gasesti??
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Amy, fuuuugi cat mai repede de dr- fara mila! Pana si animalele sunt asomate inainte de sacrificare.

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

lumy,nico-nasico, multumim pt voturi!!!

Mergi la inceput

fetelor, unde v-ati ascuns??

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

fetelor, unde v-ati ascuns??

Io nu m-am ascuns dar merge site ff greu. La voi?

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

asa si asa, chiar usor nu mg....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

micomic, am asteptat si eu odata rezultatul la o analiza si cand mi l-a dat nu mi-a explicat nimeni exact ce inseamna. m-am dat cu capul de toti peretii si inca o mai fac. ma gandesc la tine, poate va fi bine
amy, de cand incerci sa faci un copil? in functie de asta, 1 an si mai mult, eu as opta pentru laparoscopie. sa-ti spun si de ce. eu am avut rezultat la HSG o trompa cu hidroxalpinx si una partial obturata. difuza putin lichidul dar nu suficient. la laparoscopie s-a infirmat rezultatul, ambele trompe erau permeabile si functionale. mai sunt si alte fete carora laparoscopia si HSC le-au infirmat rezultatul HSG. o explicatie este ca in timpul introducerii lichidului, trompele sufera un spasm care le blocheaza si apar ca impermeabile. o alta explicatie nu stiu daca mai exista, poate o fi. eu cred ca este si eroare umana.
la laparoscopie, se pot vedea trompele, ovarele, uterul, si ce mai e prin imprejurimi, daca sunt alte probleme ca aderente sau diverse alte probleme care pot da infertilitatea.
daca ti s-a propus o laparoscopie cu tutunaru, nu o refuza.

Mergi la inceput

Simonia, este posibil si inversul.
Mie in urma HSG mi s-a spus ca toate caile sunt libere si nu mi s-a mai recomandat laparoscopie. Si totusi, ginecologii interpreteaza altfel ceea ce vad, atat pe filmul eliberat de radiolog, cat si la ecografie. In cazul meu, doi dintre cei trei ginecologi carora le-am cerut parerea sustin ca trompa stanga este obturata la mijloc de hidrosalpinx.
Revin cu detalii dupa laparoscopie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui amy2007

_

ba la medlife fac.
doctorul meu a zis ca dc vreau si ma doare f tare imi face anestezie generala.
eu insa o sa optez pt anestezie locala (iti face o injectie in colul uterin) si cu ceva mialgin pe vena, ca sa fiu ametita si somnolenta.

nu cred ca vreau o anestezie generala. am mai facut una cand m am operat, e drept a fost f ok si nu mi-a fost deloc greata dupa, chiar m-am simtit f bine, insa n-as mai vreau acum pt HSG. o sa optez pt anestezile locala, eventual cu doza dubla si cum ziceam, mult mialgin pe vena, pana la pragul de a adormi.

exclus fara anestezie.
pe mine la inseminare m-a durut execrabil de tare, de aveam dupa contractii uterine de durere, deci mai mult ca sigur nu voi mai suporta nimic fara anestezie.

nici sa nu te gandesti sa faci fara.
doctorul cu care am vb, mi-a zis ca in jur de 12 noiembrie imi face. ramane sa-l sun.

te tin la curent.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput