Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(39)
Raspunsuri - Pagina 6
babyblue spune:
costa 385 ron, plus consultatia si anestezia. cred ca se ajunge in jur de 600 ron. nu mai mult.
si cred ca urmatoarea IA o facem la medlife.
nu cred ca in aceeasi luna, dar prb in decembrie.sau ianuarie, dupa sarbatori imediat.
amy, te astept cu vesti!
ps. nu stiu de ce, dar mie imi merge f greu forumul. nu se incarca paginile si postez de 3-4 ori un mesaj, pana il ia. si la voi e la fel?
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
galliciana spune:
pai, parca ieri, scrisese cineva ca ajunge la 835ron....
astept inca o minune in viata mea!!!
amy2007 spune:
Atata costa. Am vb eu azi la Medlife: 835 cu anetezie. babyblue, sa inteleg ca medicul tau lucreaza oricumla Medlife, deiti face HSG acolo?
As opta si eu pt laparoscopie cu Tutunaru, pt ca in 2005 cand am facut HSG si erau trompele una buna, una partial buna, tot nu am ramas, deci nu asta e problema. Asamacar vad si ei ce e pe acolo, sa stiu sa nu ma mai chinui degeba. Zice ca face laparo la el la clinica particulara. Nu vreau sa zac pe acolo 3 zile.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
guzelnico spune:
Amy, am citit si eu pe site-ul dr. Tutunaru (infertilitate.ro). E foarte priceput in infertilitate. Raspunde personal la multe intrebari si uneori e chiar glumet. E o lectura foarte placuta!
Am aflat cateva informatii interesante:
- nu e suficient sa ai trompe permeabile, acestea trebuie sa fie si functionale
- HSG sugereaza ca trompele pot fi LIBERE; laparoscopia certifica faptul ca sunt FUNCTIONALE
Mai citesc!
P.S. Amy, parerea mea: nu-l rata pe Tutunaru.
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
amy2007 spune:
Am o prietena care a facut FIV cu Dracea dupa ce timp de 2 ani s-a dus la Tutunaru. Zice ca el nu faceg HSG pentru ca i se pare ca e o procedura care te poate rani, pentru ca trompele sunt foartte subtiri si se pot rupe. El face laparoscopie. Mi-a zis sa ma duc ca e foarte bun, desi ea a facut FIV cu altcineva. Mi-a zis ca la laparo nu se vede daca sunt infundate trmpele sau nu.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
Lumy_Clt spune:
Ma bag si eu ca tot venii vorba de Tutu.
In 2006 am fost pacienta lui,in acele vremuri sa zicem ca era mai lejer. Pana sa ajung la el, am fost la alti dr., incepand cu 2003 ...
-la primu nimic (interes lipsa),
-la al-2-lea, ma indopam cu Closty (ajunsesem la 3 pastilute) si prestat in asa zisa perioada de ovulatie, dar fara sa fii facut analize sau monitorizare foliculara.......desi avea aparatura
-la a 3-a dr.a, interes mai mult, m-a trimis sa fac analize si HSG (logic ca nu stiam eu ca exista anestezie), iar soata a facut prima spermograma. HSG a iesit ok, spermograma cat de cat ok (i-a dat injectii cu Pregnyl 500 ui). Mi-a dat tratament ...nici nu mai stiu cu ce... Din pacate n-avea aparatura sa monitorizeze.....Si uite asa a mai trecut inca un an.
-la al 4-lea dr.Tutu, am ajuns dintr-o prostie, gasind site-ul lui...si citind ce era scris pe forumul lui am ramas impresionata...am decis sa merg pe barba mea, ma saturasem de medicii recomandati de altii.
A fost primul medic care mi-a dat investigatii amanuntite...hormoni, insulina, glicemie normala si provocata...ditamai catastiful ... iar soata a tb sa repete spermograma.
Analizele mele, ca intotdeauna au iesit f bune, gigelograma. asa si asa, erau cam putintei la numar, dar erau viabili...soata a inceput sa ia Tribulus Terrestris iar eu stimularea cu Menogon...
Ah, Tutu nu prea e fan HSG, cand i-am aratat-o a zis ca nu e relevanta. Stimularile nu au avut rezultat, foliculii mei erau prea mici....mi-a recomandat o perioada de pauza si tratament homeopat ...nimic nici cu ala ....
Ce pot zice e un dr bun, dar din pacate nu are timp, si nici ca pleci lamurita de la el...
Ajungeam acasa si ma intreba soata ce s-a intamplat si deh.. nu aveam raspunsul.ca nu avea dr timp sa imi explice. Am stat la el la cozi de ore bune...ce sa zic a fost obositor.
Si uite asa, trece timpul si ajungem si in 2008....an in care am simtit nevoia de o pauza de la subiectul bb...m-am calmat, ne-am bucurat nitel de viata, si ne-am incarcat bateriile.
Anul 2009 ma prinsese cu capsa pusa, insa nu stiam la ce dr sa ma duc, ma gandeam sa o iau de la capat cu Tutu, dar sotu nu a fost incantat de idee.
Intre timp aflam de reusita sotiei unui coleg de-al soatei, care avea oarecum aceleasi probleme ca si mine.... si am zis sa incercam si la el.....pe 22.01 am fost la prima vizita....mi s-a parut ok, si am zis , de ce sa nu incerc...si am mers pe mana lui.
M-am lungit nu gluma, dar eram datoare cu povestea mea.
http://lbdf.lilypie.com/YhfVp2.png
amy2007 spune:
Si noi. Adica eu cu D si cu pisi. Noapte buna all.
_
guzelnico spune:
Tiii, ce fete obosite!!!!
Lumy, ce istorie! Ma bucur sincer ca ai razbit!
Amy, poate visezi la noapte la cine te duci? Simtu' tau ce zice?
Noapte buna tuturor!
P.S. Ne vedem devreme, ca pana dupa laparo cred ca dorm maxim 3 ore pe noapte.
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot