Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(39)
Raspunsuri - Pagina 13
ada29 spune:
Luminita$2 bine ai venit.Ma bucur ca mai e un berbec printre noi.Fetelor stiu io ca e tare inteleapta Lumy,citeam eu pe la IA.Simte-te ca acasa,fetele is inimoase rau.
Fug,revin diseara
Ada
guzelnico spune:
Bine ai venit, Luminita!
Tiiii, s-a facut lumina aici la noi: avem doua Luminite.
Stai putin sa citim pe indelete povestioara ta si sa te tii cum vin parerile. Suntem tare iscusite.
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
Mona40 spune:
Luminito, in sfarsit te-ai hotarat sa intri la Categoria Grea...
Venise vremea...
Din cate stiu eu tu vrei sa pleci in Olandia in Decembrie...
Vezi ca Mayan a noastra este fix de acolo, bashca poate sa-ti dea lectii de limba ca s-a si scolit doamna...si mai poate ea sa dea lectii de torturi si de sexshopuridaca te intereseaza...si bine ar fi, ca mai ridica moralul...vorba aia o sa fiti ca doi porumbeii..ca studenta ramane la scoala....deci
Serios acum draga mea, multa bafta...
Eu parerea mea ti-am zis-o...cu analizele tale si cu gigelomania sotului...cred ca FIv -ul este o posibilitate realista...
Cat despre incercatul intre timp natural...asta e foarte bine...
Eu as zice sa nu iei closty fara medic. fiindca ai nevoie de monitorizari ecografice, sa nu te trezesti cu vreun chist ceva...
Sa vedem ce te mai sfatuiesc si fetele...
Te pup, si fiindca tot este in trend...te iubesc....
Mona
:)
luminita42 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui guzelnico Bine ai venit, Luminita! Tiiii, s-a facut lumina aici la noi: avem doua Luminite. Stai putin sa citim pe indelete povestioara ta si sa te tii cum vin parerile. Suntem tare iscusite. FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot |
mersi fetelor, sunt data naiba de inteleapta, da' numai cand e vorba sa dau sfaturi la altii, pentru mine nu prea-s in stare sa gandesc repede si bine...:-(( eram in cautare disperata de un loc virtual sa ma 'aciuiesc' si eu si uite c-am avut noroc!!!pe toate!
galliciana spune:
bine ai venit, luminitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
iti dorim tot binele din lume,
te voi trece imediat ce imi spui si ziua nasterii tale!!!
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
Floricico, mai ai numaru' de telefon al hotilor? Sa-i trimiti in Ist pana maine seara. Ca, dupa aceea, ii trimit direct la Amy la serviciu.
Da, intr-adevar, un eveniment major ca cel prin care ai trecut tu, te face sa uiti de orice operatie. Sper din toata inima ca nu ai avut pagube prea mari, ca hotii au fost prinsi si inchisi, ca ti-ai asigurat casa si bunurile.
Ada, titicile lu' Amy le-ai vazut, ca ne-a trimis poze din vacanta. Pe Mona trebuie s-o crezi pe cuvant, ca a impresionat multe delegatii.
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
luminita42 spune:
citat din mesajul lui Mona40 Luminito, in sfarsit te-ai hotarat sa intri la Categoria Grea... Venise vremea... Din cate stiu eu tu vrei sa pleci in Olandia in Decembrie... Vezi ca Mayan a noastra este fix de acolo, bashca poate sa-ti dea lectii de limba ca s-a si scolit doamna...si mai poate ea sa dea lectii de torturi si de sexshopuridaca te intereseaza...si bine ar fi, ca mai ridica moralul...vorba aia o sa fiti ca doi porumbeii..ca studenta ramane la scoala....deci Serios acum draga mea, multa bafta... Eu parerea mea ti-am zis-o...cu analizele tale si cu gigelomania sotului...cred ca FIv -ul este o posibilitate realista... Cat despre incercatul intre timp natural...asta e foarte bine... Eu as zice sa nu iei closty fara medic. fiindca ai nevoie de monitorizari ecografice, sa nu te trezesti cu vreun chist ceva... Sa vedem ce te mai sfatuiesc si fetele... Te pup, si fiindca tot este in trend...te iubesc.... Mona :) |
Mona bine zis , venise vremea. asa e ma duc in olandia am citit de mayan si m-am bucurat!...eu nu stiu o iota de olandeza , ma uit ca bou' la poarta noua :-(
ma tot uit si de casa cu chirie pe undeva pe langa amsterdam...cu chestia aia "ca doi porumbei" o nimerisi, ca aici la bucuresti avem un apartament cu doua camere din ala ciudat, adica fata mea trecea prin dormitorul/livingul (!)nostru ca sa se duca la ea, imagineaza-ti ce romantic...asa de bine ne-am adaptat, ca daca fata zice ca pleaca la aerobic o ora, noi si sarim unul pe altul fie ca avem fie ca nu avem chef :-(( dar na ne luptam din greu pentru reproducere !.. oricum am inima cam indoita ca las fata aici pentru cateva luni.
mersi de primire si eu te iubesc! ...Imi place faza asta cu declaratii!!!
luminita42 spune:
citat din mesajul lui galliciana bine ai venit, luminitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! iti dorim tot binele din lume, te voi trece imediat ce imi spui si ziua nasterii tale!!! pupici la gagici!!! astept inca o minune in viata mea!!! |
30 martie! mersi, multi pupici
Mona40 spune:
Lumi,
Inseamna ca odata eliminat stresul cu , uite fata , nu e fata, poate se rezolva chiar natural...ce bine ar fi...
Mona
:)