Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 17
cris.dogarel spune:
alexutzzaaaaa, am o hipoglicemie de ma ia cu leshin

. Vrei sa intru in sevraj? Hai cu tortu'ala.
Sper ca eshti bine 
, sa ai o zi super si... drum bun
.
andre_lina, asa putin mai e?
ce faine poze ai cu bb, se vad clar diferentle fata de ale mele de la 27s. in a doua pare cu ochii deschishi?
Cris,
28+cu
Ema si
Ana(2003)
ale1212xa spune:
neatza fetele,
multumim de cafea![]()
In primul rand 

pentru alexutzzza. Tot binele din lume tie si bebelului...sa cresteti mari si frumosi impreuna
Apoi, m-ati innebunit ieri cu mancarurile voastre
, drept urmare aseara am ajuns acasa si am facut salata de beouf
. Tare bucuros a fost sotul cand a ajuns acasa...strategic as putea spune exact cand am terminat-o de facut![]()
, cica ce imi veni ca ar manca 3kg daca ar putea...asa ca desi ma vaitam ieri ca am facut cam multa nu cred ca mai ramane ceva pana maine
.
va
, o zi placuta
-----------------------------------------
28+ cu
Dragos-Andrei
evyme spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andre_lina Am schimbat semnatura si am pus 2 poze de la eco, singurele in care se distinge ceva, caci abia l-am prin cateva secunde cu fatza 33+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!primele poze Haine pui poze burtica ecografie 32 sapt 4D |
Cat de bine se vede bebe
i se vad toate trasaturile... abia astept sa creasca si bebe meu asa mare, ca sa vad cu cine seamana
+ 26 
poze 26 sapt
trusou bebe
Ofe_27 spune:
Alexutzza LA MULTI ANI CU SANATATE, FERICIRE SI IUBIRE! Sa ai parte numai de lucruri frumoase in viatza, bebele sa fie sanatos,mancacios si neplangacios, nasterea usoara 

Si vreau si eu o feliutza din super tortul tau!
26+
Bogdan Christian
Ofe_27 spune:
Danyelana felicitari pt trecerea in trim 3. 
Alexutzzza eu am program redus de la 19 sapt. si pentru asta am cerut o hartie de la medicul ginecolog, la care am atasat o cerere catre conducerea departamentului meu pe care mi-a semnat-o seful direct.Aceste doua hartii le-am dus la personal si gata.
Lorex e greu sa fii mama, toata lumea stia asta, dar la fel de greu e sa fii si sotie sau femeie de cariera etc. Toate presupun atat momente frumoase cat si perioade de stres, nervi etc. Eu una nu plec urechea la ce zice lumea din jur, iar de fiecare data cand mi-e greu eu imi gasesc echilibrul si linistea in familia mea, langa sot si cu siguranta langa copilul pe care il vom avea. Asa ca sa fii mama va fii cel mai frumos lucru din lume indiferent de ce zic "invidiosii".
Lia2009 nasul infundat si uneori sangerari sunt normale in sarcina si se datoreaza tot hormonilor.Si eu am problema asta, insa nu e foarte grav, adica nu am nevoie de solutii pt desfundarea nasului.
Deceunela wow
cate lucruri ai luat de la SH. Super! Aici eu nu am fost niciodata intr-un SH pt ca nici nu prea stiu unde sunt astfel de magazine. Poate cand raman in prenatal o sa am mai mult timp sa bat strazile orasului in cautarea de SH.
Faza cu farmacista a fost 

Elefantica si din punctul meu de vedere ai procedat bine, exact cum spunea si Cris.dogarel.
Cris_mario nu mai fii suparata si nu mai plange.
sa treaca toate.Si eu am tras o tura de plans ieri din cauza sotului si a hormonilor bineinteles : ieri ne pregateam sa mergem la cumparaturi si am zis sa facem o lista cu ce ne trebuie pt a pregati aperitivele si mai ales prajiturile. Eu insa nu apucasem sa ma uit peste retete si nu prea stiam exact ce voi face, deci nici cantitatile etc. Asa ca ma pun si rasfoiesc revistele, netul etc. la care el nerabdator ca sa plecam imi zice: "bine ca vrei sa faci de toate , dar nu stii ce trebuie luat".
Foc am luat, insa in loc sa-i zic vreo doua de mama, m-a pufnit plansul dintr-o data. El a ramas masca, nu stia ce sa-mi faca, si-a cerut scuze,si tot imi spunea ca de ce nu l-am bagat de unde a iesit si sa-l trimit la plimbare. Ca el ar prefera sa ii cert decat sa ma vada ca plang. Normal ca mi-a trecut supararea repede, mai ales ca insista ca daca plang eu plange si bebe si nu e bine.
Apoi chiar ma gandeam ca e prima data de cand sunt gravi cand am plans "din cauza lui".De fapt cauza sunt hormonii, dar na' e mai ok sa fie el tapu' ispasitor
.
Hai ca v-am inebunit.
Si vreau tort ca nu mai pot

26+
Bogdan Christian
Beatrice1982 spune:
evyme super patutul.................
andrelina..............bebe dragut foc...............
abia astept sa il vad live!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poze
Bea
29+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
miremia spune:
Neatza la amiaza si de la noi!
evyme spray-ul l-am luat de la helpnet. Daca intri la ei pe site si dai la 'cauta produs' Nazomer iti apar farmaciile unde este disponibil produsul. Dupa ce am trimis mesajul aseara, mi-a spus al meu ca a fost stire despre Nazomer aseara la Pro tv, cum ca este un lot contaminat. Lotul cu pricina este 3033, asa ca daca mai aveti incredere, verificati sa nu faca parte din lotul ala. Eu de al meu sunt multumita, pare OK.
larisel m-ai facut sa rad cu solutia minune
. Eu am gelul antibacterian cu mine mereu (imi place sa cred ca ma dezinfecteaza) si mai nou am dat de apa fierbinte la robinet in ASE.
Alexutzza vad ca intarzie cu tortul
Eu am visat deja ca l-am gustat, asa ca nu mai imi e pofta.
Noi peste o ora mergem la masaj de gravidute. A mai fost cineva? N-am fost in viata mea la masaj...sunt cam stresata.
Dam si noi 

. Am intrat in trimestrul 3!! 

Va 

Mirela
28+ 
Andre_lina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui evyme Andre_lina patutul l-am luat din Europa, de la un magazin situat in capatul unei alei mai late (este la intrarea din capat, nu la cea de la piciorul podului) si a costat 250 lei. Sper ca m-am facut macar un pic inteleasa cu descrierea + 26 ![]() poze 26 sapt trusou bebe |
Super, si eu tot din europa vroiam sa cumpar, dar asa frumos nu vazusem inca. Nu prea am priceput unde vine magazinul..e in ala mare? Dragonul rosu, sau prin alte magazine din complex?
Oricum cred ca le iau la rand.
Multumesc mult pt info si felicitari pt tot trusoul, ai lucruri superbe, iar sosetele m-au topit!
33+ cu
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!primele poze
Haine pui
poze burtica
ecografie 32 sapt 4D
Beatrice1982 spune:
eu azi dimineata m-am trezit cu ditamai pata pe tricou...................
dar numai de la un san..................
de la celalt oare de ce nu?
asta inseamna ca celalat nu produce laptic.............sau mai are vreme???????????????????
Poze
Bea
29+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
miremia spune:
Decenuela tare faza cu masca
. Tu la ora 5 dimineata gatesti??
cris_mario deci si tu o sa dai licenta cu bebe in brate.
Mirela
28+