Bucurii de sept-oct 2006 (174)
Raspunsuri - Pagina 3
flavia ramona spune:
Gety, eu vin la o cafea, multumesc.
Copii cand ajung in colectivitate incep si sa imite ce au vazut. E destul sa vada o data si fac si el la fel. In timp se corecteaza daca li se explica mereu ca nu e bine, asa ca Lilina, cred ca e o faza temporara. Insa cand dureaza cum e cazul acelui copilas de la cresa pana la gradi e ceva mai mult decat o faza.
Tin minte ca eu cand Bogdi a inceput sa muste, asta inainte de gradi, am ajuns sa il musc si eu ca sa vada cum e (asta dupa ce explicatul frumos nu a mai functionat). Nu va inchipuiti ca il muscam tare, dar destul cat sa vada el ca nu e bine si s-a calmat dupa cateva faze de genul.
La noi ploua de azi noapte, e urat, deprimant.
Sa-l ajutam pe Sebi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
beatrix spune:
Neatza!
Si eu la
!
Gety, azi ca ai dat cafelutza primesti jumatate de bataie! Ma bucur ca Maria este mai bine! Propolis de ala ca al tau as vrea si eu!
Of mai fetelor, eu nu stiu ce se intampla ca vorba lui Tanima in ultimul timp parca e epidemie de divort! Nu stiu de ce s-a ajuns ca valorile familiare sa fie mult diminuate, toata lumea fuge dupa bani, toata lumea vrea pozitie, toata lumea vrea lux, sa fie vazut bine de colegi/priteni si parca familia a ajuns un impediment! Si sa nu credeti ca asta e doar in Ro!Andra,Roxana, Andreea, Flavia , multa putere si intelepciune va doresc sa treceti cu bine peste momentul asta!
Roxana, sper din tot sufletul sa fie bine Daria, sa nu aiba nimic grav si sa se faca bine cat mai repede!
Tanima, ma bucur sa te vad mai optimista in relatia cu Rares! Sper sa o continuati tot asa si sa rezolvi cu succes si celelalte probleme!
Lexi, sper ca sunteti si voi mai bine! incearca niste sabotei cu cars!![]()
Trischa, mi-ai dat o idee de cadou cu aparataul foto! si eu cred ca o sa se bucure!
Anca, asa deci ne chefuim impreuna! ma bucur ca Ioanei i-a placut cadoul! sa nu uiti sa ne pui poze!
pe toate
Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam! 
xandrutza_76 spune:
Buna dimi!
Vin repejor la cafea, Gety, veneam si la ciorba aia de burta, si mie imi place mult.
Dragi mamici, ce pot sa zic, imi pare sincer rau, mai ca mi-a venit sa plang citind postarile voastre; va sunt alaturi si sper din tot sufletul ca viata sa va ofere de acum incolo mai multa liniste si armonie, sper sa depasiti cu bine momentele grele, sper sa gasiti o rezolvare favorabila tuturor problemelor de cuplu. Roxana, Andra, Flavia, Andreea, Tanima 
Beatrix, ti-am dat add, pe mess; poate si reusesc sa intru, mai tarziu... Acum... nu va pot explica ce e la mine in casa, e imparatia puzzle-urilor, iar eu am de dat cu aspiratorul, buna treaba ![]()
ramomar spune:
Buna dimi dragutzelor 
Gety
multumim pentru cafeluta. Prezenta si eu.
Andra, Andreea, Roxana si Flavia sa va dea Domnul multa intelepciune si putere sa luati cele mai bune decizii si sa fiti fericite!
Andra tare bine ai zis despre barbati si ca nici unul nu apreciaza ca te spetesti pt casa, copil, servici... Vb ta nu ne trebuie statuie, dar de un pic de intelegere si de o vorba buna si calda toate avem nevoie. 
Flavia mey da ce frumoasa si reusita petrecere ati facut voi acolo la Arad! sa-ti traiasca flacaul Tweety
! de tine ce sa mai zic, ai fost o asistenta tare sexy! 
Cum se mai simte Bogdi? mai vomita?
Adina sincere condoleante! imi pare rau ca l-ai pierdut si pe bunicu'. Ai facut ff bine ca nu le-ai zis copiilor. Nici Patri nu stie nimic de "bunu". Isi mai aduce aminte de el si ne intreaba ca e in spital?!
Felicitari pentru cetatenie! 
lexi sa stapaniti sanatosi si fericiti noua casa!
Ma bucur mult pentru voi!
Roxana multa multa sanatate Dariei!
Te asteptam cu vesti bune!
Eii si acum sa va zic ca si Patricia mea este o muscatoare?!!
Vineri cand ma duc sa o iau imi zice educatoarea ca au ramas surprinse de reactia ei si ca a muscat un baietel de obraz. Am mustrat-o, i-am spus ca nu-i frumos,ca nu vreau sa se mai repete... sa speram ca va da si rezultat, iar pana ea si-a schimbat pantofiorii, am ramas sa discut cu dna. De fapt acesta a fost apararea ei, pt ca acel baiat a imbrancit-o si cum mainile ii erau tinute s-a aparat cum a putut. Nu e frumos ce a facut, dar practic s-a aparat, i-am tot repetat si acasa ca daca vreu copil se "joaca" mai urat sa nu-si faca singura drepatate si sa-i spuna doamnei.
Lilico eu te inteleg perfect, sunt unii copii cu o personalitate asa puternica, precum Vladut al tau, ca oricat le-ai repeta sau arata ca nu e bine, pana nu se conving ei, nu renunta la vechile obiceiuri.
Rox, Eric cum e? 
o zi senina tuturor, chiar daca afara ploua si e urat!
ramomar spune:

LA MULTI ANI EMMA, cea mai mica BUCURIE! 

Crestere mare, sanatate si multa fericire!, iar pe mamica ta o asteptam sa ne dea vesti despre tine!
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
La multi ani, Emma!

Iar nu apuc sa raspund, insa va multumesc tuturor pentru urari.
Sunt speriata, la gradi la Maria s-a confirmat azi primul caz de gripa porcina, si eu chiar ieri am fost cu ea la doctor pentru ca o suspectam de aceeasi chestie fara insa sa stiu de cazul de la gradi. Doamne, apara-ne!
Va pup pe toate si aveti grija de voi si de copii!
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
yoannamarie spune:
Ziua buna, dragutelor! 
Mey...fetelor... am o stare de mare kko ... In Bacau au fost depistate, pana ieri, 5 cazuri de gripa porcina, cel mai mic pacient avand varsta de 5 anisori...
...restul fiind elevi, din clasa a XI-a , a VII-a...
Sambata seara, Mitzu a inceput sa tuseasca usor...i-am administrat Stodal...duminica, in schimb, tusea a devenit putin mai groasa si a inceput sa-i curga, ocazional, si nasucul, mucozitati apoase-apoase...Abia duminica seara, in Bacau...s-a auzit, pentru inceput, de doua cazuri de gripa porcina...dar nu era nimic confirmat...doar suspiciuni... Luni dimineata am aterizat cu fii-mea la pediatru...care a consultat-o si a diagnosticat-o cu viroza... Mi-a spus ca nu e nevoie de antibiotic (avand in vedere ca in ultima luna a fost indopata cu antibiotice...
)...si mi-a prescris cate doua doze/zi Oscilococcinum, Rhinatiol sirop penrtu tuse, echinaceae in continuare si, sa tinem legatura prin telefon... Totodata, mi-a povestit cum ca vineri a avut o pacienta, eleva de 13 ani, care prezenta simptome ca a gripei porcine si evident, a trimis-o la spital, sectia contagioase...pentru prelevare de analize... Ca, dupa un timp, sa primeasca un telefon de la sefa sectiei respective, care a inceput, pur si simplu sa urle la ea ca ce trimite pacienti asa aiurea,pentru internare, daca nu era sigura de diagnostic etc?! Ma rog... NO COMMENT...Bacau, Romania...Luni seara...erau confirmate, deja, trei cazuri in Bacau...
In alta ordine de idei, tratamentul cu Oscilococcinum a fost apa de ploaie, Mitzu tuseste, in continuare, mai rau ca la inceput...noaptea, cel putin, e nasol rau...face si febra- 38,1-38,2 si curge si nasucul...Am vorbit cu pediatrul si mi-a spus sa o trec pe Augmentin... Azi am programare si la medicul de familie, pentru ca nici eu nu ma simt tocmai bine...
... Sincer...stau cu teama... sunt convinsa ca sunt mai multe cazuri de gripa porcina, in Bacau...care nu au fost, inca( SPER) depistate...

...Spitalul e in carantina...Sa mai spun ca, Bacaul nu are vaccinul sau medicamentul necesar tratamentului si toti cei depistati sunt trimisi la Iasi pentru tratare?!
Offf....Doamne!!! Te rugam, apara-ne!!!
Citesc din urma si revin...
Multa sanatate tuturor!!! 
Perlutzele...![]()
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">
Ioana, mami de fetita
cu fundita 
De prin viata...adunate! "
"
yoannamarie spune:
Oh...Lexi...Amandoua...aceeasi problema?! Sa speram ca e doar alarma falsa... ce diagnostic i-au pus Mariei?
Doamne... da-ne sanatate, ai grija de ai nostri copilasi si de noi!!!
Te rugam apara-ne de tot raul!!!
Multa sanatate tuturor!
Va
!
Perlutzele...![]()
Ioana, mami de fetita
cu fundita 
"
yoannamarie spune:
Oh...Lexi...Amandoua...aceeasi problema?! Sa speram ca e doar alarma falsa... ce diagnostic i-au pus Mariei?
Doamne... da-ne sanatate, ai grija de ai nostri copilasi si de noi!!!
Te rugam apara-ne de tot raul!!!
Multa sanatate tuturor!
Va
!
Perlutzele...![]()
Ioana, mami de fetita
cu fundita 
"
GETY spune:
Yoanna, daca e nevoie de antibiotic din nou, Doamne fereste, eu zic sa-i faci intravenos.
Dr. aia cred ca nu e in toate mintile!
La Iasi sunt mai multe cazuri de gripa porcina. Mie nici nu-mi mai vine sa o trimit pe Maria la gradi, pe bune. Dar n-am ce face.
Azi ni s-au dat mascute si noua aici, la servici.
Doamne, ai grija de noi si de copilasii nostri!
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!