Albinutze de Mai-Iunie 2009(32)
Raspunsuri - Pagina 7
Bebe Beca spune:
Picky, dupa parerea mea asa trebuie sa fie, dimineata fructe, la pranz legume... ulterior la masa de legume vei pune si carnea, probabil.
In legatura cu felul in care fiecare familie decide sa isi educe si creasca copilul/copii... nu are nimeni de ce sa se supere. Cel mult, fiecare isi da cu parerea... Nimeni nu detine reteta perfecta pentru crestere/educare. Fiecare copil este unic, are nevoi specifice, numai parintii le pot determina cel mai bine. Insa este bine ca parintii sa citeasca despre cat mai multe tipuri educatie, pentru a alege pe cel care li se potriveste cel mai bine. De exemplu, eu am crescut-o pe Rebeca in stilul mai barbar, cu lasat copilul 5 minute sa planga, etc.... Si acum imi pare rau, pentru ca nu am scos un copil independent, ci unul mai degraba temator. La Sara as vrea sa incerc cat mai mult din attachment parenting, pentru ca m-au convins argumentele lor. Si am si exemplul din spate, cu Rebeca.
Ioana,
Rebeca (16.05.2004) si
Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
clodyac spune:
referitor la ce discutati : si eu sunt de parere ca fiecare parinte stie ce e mai bun pt copil eu de exemplu nu am nici o sansa sa il las sa planga pt ca dupa ce plange un pic daca nu il linistesc se pune pe un plans la care nu mai am ce face si nu se opreste o jumatate de ora ceea ce mi-a rupt sufletul ...asta de cand era micut o luna ... daca il impac si il linistesc este totul ok si suntem amandoi fericiti
mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
philip spune:
nici eu nu-l pot auzi pe N plangand, de fapt, nici pe P si el e mai mare :) cum am mai spus N adoarme singur, dar eu sunt in pat langa el si ma prefac ca dorm. ii ia 5-10 minute, dupa care eu ma duc si mai stau si cu baietii mai mari. dimineata s-a trezit la 6, acu-i frant (e 8.30), da' nu-l pot culca ca plec sa-l duc pe P la scoala. va dormi jumatea lui de ora in masina :))
Carla, imi pare rau de febra Larisei. sa fie de la vaccin? nici lui N nu-i prea priesc...
picky, eu sunt de acord ca adormitul la san ii baiul, poate il lasi si pe sot sa te mai ajute, ca ei miros sanul si numai asta vor.
dani, bine ai revenit, ne-ai lipsit
va pupam cu mic cu mare
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
Serialbastre spune:
Sunt si eu de acord ca fiecare stie si simte ce e mai bine pentru copilul sau. Si de asta ne-am adunat aici: sa spunem fiecare ce si cum, ce ma citim, ce mai dam sa pape/guste, ce carucior avem, daca sa folosim premergatorul sau nu, sa ne spunem ofurile (chiar vroiam sa-i spun Carlei ca eu nu am considerat ca e offtopic cand a zis de cablu, sau de socru, sau de mama), sa ne impartasim bucuriile etc.
Asa ca nu avem motive sa ne suparam. 
Chiar ce parere aveti de premergator?
Andreea
si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
Picky_toto spune:
Carla pai daca nu avea nimic atunci e ciudat ca a facut febra....totusi ar putea sa fie si de la vaccin (am patit-o si eu la cateva ore dupa vaccin) dar cica daca depaseste 39 grade e posibil sa fie de la altceva. Sa speram ca ii trece. Sabinei i-a scazut febra?
Beca, deci ok, tu ai invatat din greseli, poate ca si eu voi gresi,dar imi iau riscul acesta, macar ptr cateva zile sa vad daca se va schimba ceva in programul ei
.
Clody asa este, fiecare face cum considera 
Am vrut sa imi scot fata si catelul la plimbare ca a fost ceva soare afara chiar daca batea vantul asa ca am imbracat copila, am coborat-o jos, si in timp ce scoteam carutul din garaj, vine un nene si baga o reclama in posta iar Picky al meu face ce NU stie el cel mai bine, latra, si apoi tot chitaie si se agita pe hol bucuros ca mergem tai-tai...Eee, atat i-a trebuit fetei mele sa il auda latrand, ptr ca atunci cand am pus-o in carut s-a pus pe un plans , mama, mama, de numai in brate la mine se linistea. Cum o puneam jos cum plangea(ea de obicei e ff bucuroasa cand iesim la plimbare) asa ca s-a dus plimbarea. Probabil ca ea s-a speriat de latratul catelului si a asociat acest lucru cu scosul afara sau caruciorul. Acum e in patut se bataie, roade suzeta si maraie de oboseala...
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru
cris_82 spune:
fi-mea s-a trezit de o ora si e terorista...vrea sa o gadil,sa o chitai...etc,etc..
carla....nu stiu ce sa zic,dar daca nu-i scade febra nu stati pe ganduri..va recompensati voi mai tarziu fata de socru

picky....nu da nimeni cu zarzavat in tine,fiecare stie ce e mai bine pentru puiul ei si ca suntem numai un suflet pentru copilas
..si la catel sa ii dai jumuleala ca a speriat titiza
serialbastre....daca tot ai adus vorba,sa stii ca 5-10 minute o las in el dimineata si acelasi tratament seara,cat dau si eu o fuga la baie si bag ceva in stomac,iar ei ii place la nebunie si chiuie de fericire![]()

mami de
Miruna(29 mai) 

http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg
ancy_2405 spune:
Buna fetele.
Nu am scapat nici noi de raceala.Mai intai am avut eu,apoi puiutul.Am fost tare agitata stiind ca Alex nu e foarte bine.Ajunsese cu febra la 39.1
.Am fost la pediatru si a spus ca are doar rosu in gat,deci excludem antibioticele ca nu e grav,si ptr febra supozitoare pracetamol.Bine ca nu a avut probleme cu mucisorii.Bine ca ne-a trecut si acum suntem foarte bine.
Nici eu nu-l pot lasa pe Alexut sa planga,ptr ca mi se rupe sufletul,de aceea il culc mereu cu mine in pat.
Dani3lla bine ai revenit.Am vazut bebic frumos si grasun.
Carla multa sanatate fetitelor
sa treaca repede raceala.
Mi-ati facut o pofta de mamaliguta cu branzica si smantana
,si vreau si eu sa fac ,dar trebuie sa ma duc la magazin unde se vand doar produse romanesti sa cumpar branzica si smantanica.
Va pupic pe toate si va doresc o seara buna si linistita

Anca,mami fericita de
Alexandru George 07/05/2009
Picky_toto spune:
Fetele care aveti bebei cu dintisori, cum s-au manifestat inainte de a da semne de dintisor...Ma gandesc ca mariala asta a ei sa fie cauzata si de faptul ca o doare gingia, mai ales ca vad cum roade si trage de suzeta/biberon mai ca da sa rupa, pur si simplu strange tare in gura si trage...chiar ase se manifesta?!
Philip am incercat si metoda de a ma preface ca dorm, dar ea se uita la mine, ori continua sa planga, ori canta, dar de adormit nu (si cand ma gandesc ca inainte adormea singurica in patut, imi vine sa imi dau palme ca i-am stricat programul cu vacanta)
Pai acum realizez si eu ca de fapt asta era problema, s-a obisnuit cu tatzi, ptr ca si noaptea cand se trezeste cauta cu disperare tatzi si cum nu gaseste isi baga repede degetelul care de multe ori are efect si o adoarme la loc iar de multe ori nu, si incepe sa imi planga...
Serialbastre, legat de premergator pana acum cateva zile am fost hotarata sa nu ii cumpar din mai multe motive, dar acum nu mai sunt asa hotarata, de fapt azi vreau sa ii iau, maine nu si tot asa...Ma gandesc ca mai tarziu cand va descoperi ca poate merge, o sa vrea tot timplul asta si eu nu o sa ma pot ocupa mereu numai de ea, Ptr mine ar fi de acord daca ar incepe cu de-a buselea, at poate nu i-as cumpara(doar portita la scari sa nu o ia de-a berbeleacu), mai ales ca am citit pareri pro si contra...dar deocmandata mai astept sa vad cum evolueaza.
Mi-a adormit...bineinteles cu degetelul in gurita...
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru
otiliap spune:
buna fetele!!
la multe lunite sarbatoritilor de azi, sa creasca mari si frumosi!
noi nu am mai intrat zilele astea pt ca fiica mea a facut o viroza de toata frumusetea, cu temperatura 39,8 - 39,9. a trebuit sa o izolez intr-o camera, pt a nu lua si matei. deocamdata e bine, sper sa fie la fel si in continuare. oricum, in clasa la fiica mea,doar 3 copii au fost luni la scoala, restul fiind bolnavi. tare aiurea e si cu virozele astea...vreau sa vina vara mai repede.. si colac peste pupaza, asta noapte a nins asa de tare la noi si a viscolit, iar dimineata aveam 10 - 12 cm de zapada. si-i atat de friggg. ieri nu au fost mai mult de -4 grade in timpul zile. sper totusi ca se va mai incazi putin, altfel vom avea cam 7 luni de frig...
draga alic, mi-ai scris ca-i dai nataliei para cu biscuite. ce fel de biscuiti folosesti?? cu sau fara gluten??
oanaalex, sigur sunt si pe aici borcanele cu mancare pe etape, dar sotul meu nu a stiut la ce sa se uite. pe el l-a interesat ca pe borcanel sa fie scris varsta de la care poate fi consumat, asa ca...
felicitari pt dintisori dar si pt cetatenie!!
bebe_beca, multumesc mult pt raspunsuri. cu siguranta voi incerca si borcanele de la hipp. nu am de gand ca aceste borcanele sa faca parte din viata de zi cu zi, dar vreau sa-l obisnuiesc si cu asa ceva , poate candva, cumva, vom avea nevoie. 

pt cele 2 printese! frumoase foc!
[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)
lavinia.p spune:
La multi ani sarbatoritilor de ieri si de azi (ieri nu am apucat sa intram
), multa multa sanatate la bebici si la mamici!
Fetele multumim ca ne-ati primit inapoi cu drag si multumim si de aprecieri! Mi-ati lipsit!
Yioanna ce bunataturi ai gatit tu la ora aia
...si fii sigura ca si eu o sa bantui ca tine, fiindca numai atunci am timp, acuma flacaul meu doarme si apuc sa mai scriu si eu cateceva. Am vazut pozici cu Stefania ce dulce e
, sigur ne incuscrim ![]()
/
Flobaby felicitari pt kg, pacat ca nu doarme printesa, cred ca iti este foarte greu! Multa putere!
Alic super fimuletul!
printesa care este foarte frumoasa!
Kiralina imi pare rau ca esti racita si bb marait, probabil din cauza dintisorilor, mai ales ca zici ca e alba gingia. Pupici la voi si sa iasa dintisorul sa nu va mai chinuie!
Bebe Beca du;ce de tot Sara

Cosminica multa sanatate!
Roxi eu am zis ca-l fac pe Rares luptator de K1, asa bine mananca
, sper sa manance tot asa de bine di mai incolo!
Yuppi sa iasa repede dintisorii sa nu va chinuiti!
Philip
, ce bine de voi ca e cald, la noi e f frig!brrr
Cris82
la voi!
Picki haioasa faza cu pipi. Rares facea pipi pe mine si pe el se stropea non stop in prima luna...deci cand schimbam scutecul repede repede sa nu fac baie din nou
. Ma bucur ca e ok bb. Multumim de meniul de diversificare. Foarte folositor
, dar totusi carne de cal? limba de mare?...hmmm...ai zis tu ca nu esti intru totul de acord. Te inteleg! Sa stii ca Rares al meu doarme cam de o luna incoace cu o batistuta plusata pe fata, la un capat are o chestie pt dintisori iar la celalat capat are un ursulet. Se tot joaca cu ele si intr-un final cand vine somnul si-o pune pe fata si asa adoarme. Dupa ce adoarme o iau de pe fata ![]()

Daniella felicitari pt kg si pt asa un flacau dulce. Bine ati revenit. Si eu am lipsit mult si m-am reintors zilele trecute, deja ma simt mai bine de cand vb cu fetele dragi! 
Anaela multa sanatate!
tot stupul si revin mai tarziu!
mami fericita de ingeras Rares Florin
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/PozeDeLaBotez#