Albinutze de Mai-Iunie 2009(32)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Am pus legumele la fiert (morcov, cartof, conopida, ca momentan numai asta i-am dat pana acum) si acum stau cu bubu marait in brate

Carla te inteleg in privinta banilor.... sa speram ca nu e nimic grav si sa le scada repede temperatura fetelor

Beca de ex care este schema ta de diversificare de zi cu zi. Iar in privinta plansului, imi e greu, dar totusi voi incercasa o si las singurica sa adoarma..mai ales ca nu mai pot sa fac nimic, nici macar sa mananc ...

Serialbastre ferice de tine ca doarme singurica, asa era si a me pana sa mergem in vacanta...

Cris multumesc,...Ce nazbatii face Miruna, a mea tot imi rasturna cutia cu betisoare, iar acum nu mai are voie la ele

E agitata, nici in brate nu vrea, nici in patut, doar pe pat, dar nu o pot lasa ca trebuie sa ii prepar papica

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Buna ziua fetele mele dragi si albinute iubite
Ne cerem scuze pentru perioada lunga in care am lipsit din stup dar cred ca ma iertati si ma reprimiti.Promit sa nu mai lipsesc asa de mult niciodata
Am vazut pozici frumoase cu bebei incantatori si mamici ...slabe...eu nu am reusit sa revin la greutatea initiala
Ne laudam si noi cu aproape 5 lunite,70cm si 8 kg si cu multe nazbatii la activ.
La 3 luni jumatate copilul meu nazbatios a invatat sa se intoarca pe burtica dupa o noapte alba in care s-a antrenat din plin.Numai ca,fiind funduletul greu, nu-si putea scoate manuta de sub el motiv pt care trebuia sa stau pe aproape.Cand se plictisea de stat pe burtica tipa din nou pt ca nu stia sa se intoarca si invers.Si uite asa am dus-o cam 2 saptamani cand s-a prins el cum sta treaba si a invatat sa le faca pe toate singur.Acum e foarte fericit si doarme numai pe burtoi
La capitolul somn stam la fel de bine...adica adoarme singurel ajutat de degetele...Program ordonat de somn avem doar ziua respectiv de la 11 la 13 si de la 16 la 18.Noaptea ne trezim de doua ori dar niciodata nu se respecta ora.Diversificarea nu am inceput-o inca.M-am gandit ca nu are rost sa ma grabesc atata timp cat ia bine in greutate doar cu lapte de tzitzi.Desigur nu vom manca doar laptic de tzitzi pana la 18 ani doar pt faptul ca luam bine in greutate...O sa incepem si noi usor usor de la 5 luni incolo
Apropo de trezitul noaptea am intrebat si eu pediatrul cam de cand incepe sa doarma toata noaptea si mi-a spus ca asta se va intampla cand va manca exclusiv mancarica...fara tzitzica......deci....naspa
Apropo de aparatorile de la patut am vazut ca spunea cineva ca exista riscul de sufocare...eu nu cred si am sa va spun si de ce.Eu am aparatoare de jur imprejurul patutului pt ca ,daca il vedeti pe brotac cum se intoarce de pe burta pe spate ....mare tragedie.Pana cand adoarme face o mie de tumbe,rasuciri si intoarceri de ma ia durerea de cap iar cand oboseste isi baga degetele in gura si adoarme fix in pozitia in care l-a luat oboseala(daca va uitati in poze o sa vedeti stilul lui ciudat de somn).De multe ori adoarme cu capul bagat in aparatorile de la patut de nici nu i se mai vede nasul.Cand simte ca nu mai respira cum trebuie isi trage capul mai departe si....somn de voie.Eu cred ca sunt mai destepti decat credem noi dar nu vor sa spuna
Cam atat despre noi...ar fi mai mult mai mult dar mai lasam spatiu si pt altii

DANA mamica fericita de bebe botos Denis Andrei

COPILUL MEU SCUMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Aaaaaaaaaa si am uitat sa va spun ca ne mamanca ingrozitor gingiile si roadem tot ce prindem inclusiv tzitzi si cred ca ne apar dintisorii si am uitat sa spunem ca va pupacim pe toate si am uitat sa va spunem ca AM PUS POZICI NOI....

PS Cuscra am o nora ...sa mi traiasca ce mare si gagfica tare s a facut

DANA mamica fericita de bebe botos Denis Andrei

COPILUL MEU SCUMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Cris draga, mie nu imi place bulzul deloc. Ador mamaliga cu branza si smantana. Si imi mai place mamaliga topsita, care se face in straturi (un strat mamilga, unul branza, altul slanina/kaiser/bacon/carnat - depinde de preferinte) ca un tort si se baga la cuptor.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Carla, sanatate multa. Cu banii ... ce sa zic, nasol la toata lumea, dar la voi si mai si cu americanca mamii ei ...

Bebe beca, nu cred ca as fi avut putere sa o las pe Cezara sa planga pana adoarme. Ea daca nu adoarme singura, adoarme ori in brate, ori mangaiata (stau langa patut pana se linisteste, si iar mai plec si iar mai vin...). Cand o mangaie tati se joaca cu degetele lui, tare-i mai plac. Poate ca-s mai mari, sau ca-l vede numai seara ... cine stie?!

Dani3lla, bine ai revenit! Si noi avem aparatori la patut, dar Cezara inca nu se intoarce decat pe parti. Presimt ca nu mai este mult si se intoarce si pe burta. Cu dormitul toata noaptea, cred ca tine de copil, si a mea e alaptata si doarme 22, 23 - 6.00.

Picky, imi pare rau ca si-a schimbat Stefania obiceiurile ... poate revine in curand la cele bune.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

picky..............e clar ca si a mea are interzis de acum incolo la ele

cuscraaa.... te dadusem la disparuti!!!!!!!!Bine ai revenit,ce baiat mare s-a facut ginere-meusi deja are si gasca in cartier,felicitari pentru masuratori si nazbatii,si la cat mai multe inainte.Sper sa te ti de promisiune si sa intri mai des pe la noi

ioana........e foarte buna si mamaliguta topsita,dar soata are o atractie fatala catre bulz si uite asa inbalotez si eu pe langa el..mai ales ca de la un timp as manca cat sapte si tot nu ma satursi sigur nu e kinder cu nr.2

mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Multumesc fetelor. Vine socru-meu sa ne aduca medicamente luate din pensia lui de 900 lei . Temperatura fetelor este stationara, daca se nasoleste treaba o sa chem un doctor, eu nu le scot pe vremea asta. Imi vine sa-i strang de gat pe cei care au venit cu copii bolnavi la petrecere .

Eu am mancat un bulz bun care avea si branza de burduf, si ou ochi si kaizer... yummy.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Daniela legat de aparatori, aici nu se recomanda ptr ca s-au intamplat astfel de cazuri...aici copii de cand sunt nascuti au camea lor...eu de ex am patutul langa patul meu si m-am obisnuit ca noaptea sa o vad in ce pozitie doarme....de aceea nici nu ma odihnesc bine...iar pe burtica imi e frica sa o las sa doarma noapte(ziua da) din simplu motiv ca ea doarme cu capul numai intr-o singura parte, nu stie sa si-l intoarca si in partea cealata, si imi e ca nu cumva din cauza ca ii amorteste sa nu isi bage nasucul in saltea.

Serialbastre te inteleg ca nu ai putea sa o lasi sa planga, nici eu nu as lasa-o dar la ea e mai mult maraiala si face asa numai cand e cu mine, ca daca e si tati acasa sa vedeti ce cuminte este..Mi-a fost mila de ea sa o las sa planga pana adoarme (cum am scris mai sus) si m-am dus langa ea, am mangaiat-o, i-am cantat, am pupat-o si i-am spus ca acum trebuie sa faca nani, asa am linistit-o si in 3 min a adormit pe o parte...Acum nici nu vreau sa se ajunga sa nu pot nici la baie sa merg singura...Iar aici daca mergi la pediatru iti recomanda sa il lasi sa planga ...cica un copil ar trebui sa planga cel putin 3 ore pe zi...si poate au sau nu dreptate...consider ca parintii decid ptr copilul lor...

Fiica mea a descoperit o noua joaca de mai bine de o saptamana...daca prinde bluzitele ei, body, paturica, etc si-o pune peste fata si da din maini si picioare ff agitata, o tine cateva secunde bune pe fata apoi si-o da la o parte, se uita in jur si iar si-o pune la loc, eu cand o vad i-o iau de pe fata, si ea rade si si-o pune la loc..iar intr-un final i-o iau de tot, mi se pare o joaca periculoasa, ptr ca ar putea sa faca lucrul acesta si noaptea si ar putea adormi cu ea pe fata....voi ce parere aveti? ai vostri fac asa ceva?

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!

Carla..............sanatate la fete! Greu cu bolile la copii! Felicitari curajoasei!

Picky.........ma bucur ca e sanatoasa! Multumim de reteta! Succes la diversificare!

David tuseste cate putin de un timp, in rest suntem bine! E greu cu statul in casa, dar o scoatem noi la capat!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaela spune:

Buna ziua,

in primul rand vrem si noi sa uram tuturor sarbatoritilor din zilele trecute si de azi.
Noi suntem niste muciosi, a inceput Bubu de sambata cu mucisori si febra si a continuat Darius tot cu febra 39 si mucisori, de febra am scapat dar tot mai avem mucisori la greu, m-am speriat azi dimineata si aseara cat a putut iesi cu batista bebelusului desi in timpul zilei mai curatam nasucul cu pompita tot ies o gramada la batista bebelususlui.
Am vazut ca tot s-a discutat de bulz si mi-ati facut pofta prin urmare diseara asta avem in meniu, s-a dus mama acum la piata ca sa ia branza si smantana de la tarani iar eu mai pun pe langa carnaciori de bere.
Daniela bine ai revenit, am vazut poze cu Denis foarte frumoase, asa suntem si noi cand iesim afara cu bebeii un grup de vreo 5 mamici cu carucioarele aferente.
tuturor ca azi am program de curatenie .

Darius Stefan ( 29 iunie 2009)
http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/BotezDarius?feat=directlink

Mergi la inceput