FIV la Sibiu (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi_ducu spune:

Eu pana in data de 22 feb trebuie sa iau anticonceptionale Marvelon dupa aia trebuie sa fac eco sa vada daca am chisturi, apoi in prima zi de CM sau a 2-a zi trebuie sa fac progesteron si dupa aia incep tratamentul cam prin 28 feb cred.
Are puregon de 300 ui la ce pret ?
Ma intereseaza ca asa costa 490 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Vezi la semnatura ei. Poate are si dispozitivul. Eu pe 12 martie ma duc prima data. Mie nu mi-a dat AC, doar Dihereline in Z21 de Cm si apoi din Z7 stimulare cu Puregon, 150ui pe zi. Tu cu cine faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

mocanitza,continuarea mesajului ca a trebuit sa plec
Ma bucur tare mult pt tine,fiindca ai avut embrioni de calitate si ai putut merge cu ei la blastocisti.Sansele sa se prinda o sarcina cu blasto sint de 60% fata de cei de 48-72 ore care se zice ca au sanse de 30-35% sa se otina o sarcina cu ei.Oricum tu nu puteai hotari daca sa mergi cu ei la blasto sau sa faci ET in z2-3,asta decide embriologul in functie de evolutia embrionilor,pt a merge cu ei la blasto ar trebui sa ai minim 10 ovo recoltate si sa evoluieze frumos pina in z3.Stii ca embrionii se verifica la 24-48-72 ore,daca ei au evoluat frumos pina la 72 ore se muta in alt incubator (alte medii de cultura pt blastocisti)si nu se mai umbla la ei pina la 120 ore(z5),dar trebuie sa te astepti ca nu toti 7 ramin ,la blasto ramin doar acei embrioni sanatosi si care au sanse f mari sa se prinda,cei care nu sint buni mor pina la 120 ore si care oricum nu aveau sanse sa se prinda in uter.
Inca ceva,am impresia ca au medii de cultura f bune ,fiindca am observat la daria76 ca a ramas cu 8 blasto din 12-15 ovo(nu mai tin minte exact cite avea )ceea ce m-a surprins,fiindca din ce am mai citit pe forum din 10 ovo ramineau cam cu 2-3 blasto,oricum depinde si de cit de calitativi sint ovocitele si sperm.
Iti tin pumnii sa ai citi mai multi blastocisti,sa ramina si pt congelat.

_

endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

yarrinaesti o dragutza
Gabi,laparoscopia nu este necesara ,dar daca ai probleme...
Penul e in regula ca ti-l da ei ,fiindca daca il cumperi tu e in jur de 2 mil,am inteles ca dupa ce termini trat il duci inapoi...
Tu de la farmacii cumperi doar fiolele de puregon .De compensare s-a vorbit cu 2 pag in urma ,trebuie sa ai multa rabdare si ceva stive de hirtii,nu prea am auzit pe forum sa fi reusit careva sa ia compensat
Eu am o fiola de puregon ramasa de la fiv-ul din oct ,eu mi-am facut rezerva si dupa 5 zile a trebuit sa intrerup trat.
daria ,pup si eu,vreau sa te vad cit de repede pe val
dordemunte,pt ce faci laparo?scrie un mail dr-ului ca-ti va raspunde ,e valabil si cu asigurare de sanatate chiar daca esti din alt oras,laparo nu se placteste ca este decontata de CAS ,in schimb exista o coplata pt conditiile de cazare si masa (fiind clinica particulara)eu aveam ceva preturi ,dar din iulie anul trecut poate nu mai e valabil ,e bine sa intrebi.

_

6 IA, nereusite

Mergi la inceput

Fetelor eu fac FIV cu Chicea.
Bytzi tu ai puregon de 300 ui de vanzare?
De unde esti? Daca il vinzi mai ieftin decat in farmacii atunci ti-l cumpar iesim amandoua rentabil.
Daca e asa cum ziceti voi si acest dispozitiv se procura doar din Sibiu atunci cu siguranta trebuie sa ma duc pana acolo.
Asta e fac un drum pana acolo.

Mergi la inceput

gabi,pretul e pus la semnatura,dar activeaza-ti PM si vorbim
pt activare PM :in stinga sus in meniu,dai clik pe mesaje private ,in dreapta sus iti apar 4 casutze,dai clik pe options,pifezi activare PM si trimiti ,bafta
daca nu da clik pe pliculetul din bara de deasupra mesajului meu si scrie-mi un mail
Penul ti-l da dr de la clinica,eu l-am imprumutat de la cineva pe perioda tratamentului
pup ,astept

_

6 IA, nereusite

Mergi la inceput

Fetelor eu fac FIV cu Chicea.
Bytzi tu ai puregon de 300 ui de vanzare?
De unde esti? Daca il vinzi mai ieftin decat in farmacii atunci ti-l cumpar iesim amandoua rentabil.
Daca e asa cum ziceti voi si acest dispozitiv se procura doar din Sibiu atunci cu siguranta trebuie sa ma duc pana acolo.
Asta e fac un drum pana acolo.

Mergi la inceput

Bytzi acum m-a sunat sotul meu ca a comandat 4 fiole si ca nu mai poate da inapoi. Asta e daca nu m-am interesat mai repede.
Merci oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordemunte spune:

Mocanitza iti multumesc,ma vor ajuta mult lamuririle si sfaturile tale.Nu am mai fost internata de cand aveam 6 ani si nu-mi plac camasile de noapte asa ca va trebui sa-mi cumpar una
Bytzi am lichid in sacul Douglas si ma suspecteaza de aderente,cu aceasta ocazie va verifica si permeabilitatea trompelor.Eu am o durere surda de burta in permanenta,de parca in fiecare zi urmeaza sa vina menstruatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

dupa cum am scris zilele trecute luni am avut prima intalnire cu dl dr.chicea.mi s-a parut super ok.pe 1 martie o sa ma duc iarasi la sibiu cu rezultatul analizelor pe care sper sa reusesc sa le fac pana atunci.oare pe 1 o sa-mi dea schema de tratament?as avea o alta intrebare la voi:ciclul imi vine in jur de 20-21 ce credeti as putea sa incep de luna viitoare cu trat?sau trebuie sa mai astept o luna?
mersi anticipat si multa,multa bafta tuturor.

Mergi la inceput