Fulgusori (153) Felicitari Ali,Monis,Laura,Ancutza
Raspunsuri - Pagina 6
strumfy_12 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DianeAli in sfarsit punem pe listuta o fetita! pana acuma numai feciorasi! strumfy_12 ,am observat ca avem aceeasi data la nasterea bebeilor, cred ca ar trebui sa-ti schimbi si semnatura la 34 de sapt! deci ...cine urmeaza??? 34+ Lorin Edward |
Merci...chiar nu am observat ca a ramas in urma...
34+
nov.dec2009 spune:
da, eu sunt = Ramonika. merge DC-ul ca naiba... am facut ceva modificari, daca mai trebuie, bagati-le voi, ca deja mi-au iesit cativa peri albi...
Ramonika spune:
strumfy - chiar nu am auzit de asa ceva cu cezariana. presupun ca tu iti doresti sa nasti asa. cel mai bine e sa abordezi problema cu doctorul tau, stie ca vrei cezariana si nu poate sa-ti faca? mie nu mi-a zis de asa ceva doctorita mea, din contra, se pare ca-i convine mai mult sa ma opereze... desi ar fi indreptatita s-o faca daca copilul ramane cu capul in sus...
crissa13 spune:
ce bine ca Maya este mai bine!! cu amenia macar acum este pusa in tema si stie cat de cat la ce sa se astepte.
Raluci e posibil sa fie si de la sarcina tulburarile de vedere,de la oboseala. nu prea e indicat ca folosesti lentile de contact in perioada asta datorita lichidului lacrimal in exces, fiind posibil sa chiar sa ai impresia ca nu mai vezi bine cu ele (asta in cazul in care porti lentile.)
33+
ionelamaria spune:
Ramonika, oare chiar asa mandra o fi fetita ta? nu vrea cu niciun chip sa se plece? Dreapta, in picioare dom'le!! Copil cu personalitate... Sper totusi sa fie draguta cu mami ei... si pt tine sa cedeze de data asta
35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
raluci_b spune:
citat din mesajul lui crissa13 ce bine ca Maya este mai bine!! cu amenia macar acum este pusa in tema si stie cat de cat la ce sa se astepte. Raluci e posibil sa fie si de la sarcina tulburarile de vedere,de la oboseala. nu prea e indicat ca folosesti lentile de contact in perioada asta datorita lichidului lacrimal in exces, fiind posibil sa chiar sa ai impresia ca nu mai vezi bine cu ele (asta in cazul in care porti lentile.) 33+ |
sarumana, dar nu port lentile, stau la calculator toata ziua in schimb
36+ Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
AMR 4 SAPTAMANI
Ramonika spune:
citat din mesajul lui ionelamaria Ramonika, oare chiar asa mandra o fi fetita ta? nu vrea cu niciun chip sa se plece? Dreapta, in picioare dom'le!! Copil cu personalitate... Sper totusi sa fie draguta cu mami ei... si pt tine sa cedeze de data asta |
asa se pare, ca e mandra de dinainte sa se nasca...
eh, la urma urmei, tot raul spre bine, poate tot la cezariana as fi ajuns, cine stie...
incerc si eu sa ma obisnuiesc cu gandul...
strumfy_12 spune:
citat din mesajul lui Ramonika strumfy - chiar nu am auzit de asa ceva cu cezariana. presupun ca tu iti doresti sa nasti asa. cel mai bine e sa abordezi problema cu doctorul tau, stie ca vrei cezariana si nu poate sa-ti faca? mie nu mi-a zis de asa ceva doctorita mea, din contra, se pare ca-i convine mai mult sa ma opereze... desi ar fi indreptatita s-o faca daca copilul ramane cu capul in sus... |
NUUU. Eu imi doresc natural...dar dupa ultimul control nush dak o sa pot ...si fetita mea e tot cu capul in sus. Dar problema e ca nu orice medic mai poate face cezariana, ci doar anumiti medici si as vrea sa stiu care sunt acei medici care sunt pe lista. Si doctorita mea a zis ca ii convine mai mult sa imi faca cezariana...dar discutia asta am avut-o inainte de a afla noile www.ziaruldeiasi.ro/local/taxa-cu-scandal-pentru-cezariana~ni5t3u" target="_blank">reguli
34+
tinonino81 spune:
Fetele,am vorbit cu dr. la telefon si mi-a zis ca ce sa tot asteptam,maine nasc,mi-a zis "facem noi ceva",sper din tot sufletul sa fie bine.
Abia astept sa-mi tin in brate comoara
: 39+Radu Stefan
poze
lylyana.ion spune:
citat din mesajul lui tinonino81 Fetele,am vorbit cu dr. la telefon si mi-a zis ca ce sa tot asteptam,maine nasc,mi-a zis "facem noi ceva",sper din tot sufletul sa fie bine. |
sa scoatem atunci agitatele la incalzire
HAI TINONINO!!!
Lili 38 cu Alexandru