Fulgusori (153) Felicitari Ali,Monis,Laura,Ancutza

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Iupiiiii !!! A nascut Laurairina

FELICITARI LAURAIRINA!!!
BINE AI VENIT PE LUME AMALIA !!

35+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumfy_12

NUUU. Eu imi doresc natural...dar dupa ultimul control nush dak o sa pot ...si fetita mea e tot cu capul in sus. Dar problema e ca nu orice medic mai poate face cezariana, ci doar anumiti medici si as vrea sa stiu care sunt acei medici care sunt pe lista. Si doctorita mea a zis ca ii convine mai mult sa imi faca cezariana...dar discutia asta am avut-o inainte de a afla noile www.ziaruldeiasi.ro/local/taxa-cu-scandal-pentru-cezariana~ni5t3u" target="_blank">reguli

Cred ca listuta se refera la medicii cu alte specializari (oftalmo, neuro, etc) de a caror recomandare pt cezariana e nevoie in cazul nasterilor programate. Nu cred ca sunt medici la Cuza Voda care nu au voie sa faca cezariana....ar fi stupid, nu poti sa stii niciodata cum evolueaza travaliul si in orice moment se poate sa fie nevoie sa se faca cezariana daca bebelusul e in suferinta...doar nu vor te vor lasa sa nasti natural numai pt ca medicul nu e pe lista, riscand sanatatea copilului...nu are sens.
Zic si eu...parerea mea

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

strumfy - credeam ca vrei ceza... oricum suntem cam in aceeasi situatie amandoua... cred ca ce zice Lalu are sens. oricum daca fetele noastre raman cu capusorul in sus, nu cred ca cineva ar avea tupeu sa ne refuze cezariana, la orice doctor am fi. eu nu-mi fac griji, o sa vb despre asta cu doctorita mea, peste 2 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui tinonino81

Fetele,am vorbit cu dr. la telefon si mi-a zis ca ce sa tot asteptam,maine nasc,mi-a zis "facem noi ceva",sper din tot sufletul sa fie bine.

Abia astept sa-mi tin in brate comoara

: 39+Radu Stefan
poze

Pai daca asa sta treaba trebuie sa scoatem agitatele astea sa faca galerie. Cred ca-s cam obosite la cati fulgusori se nasc

HAI TINONINO !!!

35+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zodie_de_foc spune:

Vad ca pe aici ninge bine de cand nu am mai intrat eu pe forum.
Felicitari proaspetelor de !

O sa nasc si eu joi prin cezariana pentru cu bebe nu ia in greutate si nu vreau sa risc.

Imi pare rau ca nu mai apuc sa intru sa va citesc. Nu prea scriam eu mult, dar va citeam si eram la curent cu tot ce se intampla, dar acu parca sunt in ceata

Va doresc tuturor numai bine, iar viitoarelor nasteri usoare si sanatosi si papciosi - asta pentru ca nu stiu cand voi mai intra pe aici.

Si sa stiti ca, mereu am o pregatita pentru fiecare fata si fiecare bebe, chiar daca nu ma prezint pe aici la apel.

Va pup!

36+ cu = Matei Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

!!!HAI TINONINO !!!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zodie_de_foc spune:

si am actualizat semnatura

38+ cu = Matei Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

tinonino - atunci scoatem agitatele si pt. tine.

zodie de foc - sper ca ai luat un nr. de tel. de la cineva, sa ne anunti ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Hai TINONINO!!!
Hai RADUCU!!!

35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

TINONINO - sus agitatele, somn linistit si mult in noaptea asta

36+ Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere