Fulgusori (153) Felicitari Ali,Monis,Laura,Ancutza
Raspunsuri - Pagina 11
shtephy spune:
ok,Andrutza,deci n-o sa ne lasi fara vesti.Iti tinem pumnii sa mearga totul bine si sa iti tii comoara repede in brate.
Ancutza unde ai disparut???Faci antrenament cumva??![]()
![]()
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
35+
floricik spune:
Shtephy deci nu sunt singura.
Dar sa stii ca morcovu' il am.
Krelia nu scapi tu de noi asa usor.
Abia astept sa scot niste agitate pt tine si Raresu' mic.

35+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
ionelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui floricik Shtephy deci nu sunt singura. ![]() Krelia nu scapi tu de noi asa usor. Abia astept sa scot niste agitate pt tine si Raresu' mic.![]() ![]() 35+ ![]() http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png |
Pai, dragele mele, dar si eu tot la anu' nasc... poate in decembrie la anu'. n-am o treaba... nu bagaj.... nici macar pe hartie
astept sotul... dupa ce apare parca vad ca intru in priza... tot voi fi in 38 sapt... sau 38+ cand va veni... poate ma trezesc si eu pana atunci
35+ AMR 4+ sapt
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
Lalu_79 spune:
[quote]STIKERE???
TE REFERI LA ,,MAIMUTOII DE PE PERETE,,? I-AM GASIT IN COMERT....INTR-UN MAGAZIN CU JUCARII PENTRU COPII...MAI GASESTI IN PRACTIKER...SI IN LIBRARII
[quote]
Da, la maimutoi ma refeream, mi-au furat ochii
.Am mai vazut si eu, dar parca nu atat de dragute. Mercic 
37+ 
Andrecluj spune:
Tinonino, Andrutza Sa scapati repede, sa va intoarceti acasa cu bebei sanatosi si sa va acomodati repede repede!

35+
Chiara Ada
shtephy spune:
Floricik si Ionela deci avem un club,da?![]()
Krelia abia astept sa iti facem galerie.
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
35+
krelia spune:
floricicu', stephy 

fete, vreau sa va intreb asa...ca fapt divers...daca aveti idee....care sunt vaccinurile care se fac in spital, bebeilor? (stiu ca sunt vreo 2, parca).....si daca pt ele, vom semna undeva?....sau le face asa, automat..."ca asa se face"?
...sper sa nu carecumva sa le pocneasca mintile sa introduca si h1n1 asta, in lista vaccinurilor..."obligatorii"...si, mai rau..sa ne trezim cu el deja facut.."masura preventiva"...mai ales cu carantina asta....eu chiar nu cred in el...si parca vad ca dupa alegeri dispare tot virusul asa...ca prin minune....
krelia
38+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
DianaR spune:
| citat din mesajul lui krelia floricicu' ![]() ![]() fete, vreau sa va intreb asa...ca fapt divers...daca aveti idee....care sunt vaccinurile care se fac in spital, bebeilor? (stiu ca sunt vreo 2, parca).....si daca pt ele, vom semna undeva?....sau le face asa, automat..."ca asa se face"? ...sper sa nu carecumva sa le pocneasca mintile sa introduca si h1n1 asta, in lista vaccinurilor..."obligatorii"...si, mai rau..sa ne trezim cu el deja facut.."masura preventiva"...mai ales cu carantina asta....eu chiar nu cred in el...si parca vad ca dupa alegeri dispare tot virusul asa...ca prin minune.... krelia 38+ si printesu' mic, Rares-Mihai ![]() |
Antihepatita B imediat dupa nastere si BCG (antitbc) la externare sau cand bebe trece de 2500 de grame).
Antigripal mai degraba ne fac noua, nu cred sa-l faca la bbelusi de varste asa mici.
Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2Diana
(37+),
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06) Filmulete
Iulika29 spune:

Felicitåri Monis!!!Så ai un bebe sånåtos, påpåcios si necolicios!!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
ionelamaria spune:
| citat din mesajul lui krelia floricicu', stephy ![]() ![]() fete, vreau sa va intreb asa...ca fapt divers...daca aveti idee....care sunt vaccinurile care se fac in spital, bebeilor? (stiu ca sunt vreo 2, parca).....si daca pt ele, vom semna undeva?....sau le face asa, automat..."ca asa se face"? ...sper sa nu carecumva sa le pocneasca mintile sa introduca si h1n1 asta, in lista vaccinurilor..."obligatorii"...si, mai rau..sa ne trezim cu el deja facut.."masura preventiva"...mai ales cu carantina asta....eu chiar nu cred in el...si parca vad ca dupa alegeri dispare tot virusul asa...ca prin minune.... krelia 38+ si printesu' mic, Rares-Mihai ![]() |
deocamdata nu cred sa se faca si asta... cica nu e verificat si pe copii ... deci nu e cazul... peste 2-3 sapt... cine stie... tu scapi de grija asta

35+ AMR 4+ sapt
Mihneaaniversarea nuntii
POZE