Fulgusori (153) Felicitari Ali,Monis,Laura,Ancutza
Raspunsuri - Pagina 10
tinonino81 spune:
Fetele multumesc de sustinere

Stephy da mergem pe inducere,eu nu vreau cezariana
Ionelamariaeste foarte bine cu morcovul asa![]()
O sa va tin la curent maine
: 39+
Radu Stefan
poze
andrutza spune:
Hai ca de data asta sper sa ma intorc acasa insotita
... Ma mir ca majoritatea medicilor recomanda cezariana pentru cele mai mici probleme, desi e bine stiut ca e mai bine si pentru mama si pentru copil sa se nasca natural... E trist, dar mult mai usor si mai rentabil pentru medici. Stiu caz in care doctorita unei cunostinte i-a spus din start ca suntem in sec. 21 si nu mai trebuie sa ne chinuim ca primitivele 

Shtephy, am nr. lui Lorelix, ca suntem la acelasi doctor si ne tot conversam, si o sa mai iau niste numere de pe gmail. E si nr. meu de telefon acolo.
Maine la 8 sunt la spital, daca ma internez trimit imediat mesaj. La fel cu orice alta schimbare, sper ca de data asta e ok si merge inducerea snur (sa nu fie iarasi colul prea strans, ca 

). Din nou, la fel ca saptamana trecuta: gatit 3 feluri de mancare, calcat cateva camasi pentru sot, cateva bluzite si fustite pentru Simona, pus toate toalele pe la locurile lor, facut cumparaturi sa aiba mancare pana in weekend... Uite asa, ca pleaca mama de-acasa si nu se descurca fara mine decat ghidati 
Sper sa nu fie probleme cu intrarea sotului meu in spital de cand cu carantina, ca ar fi tare urat sa stau singura si sa nu-si vada bebeul 2 zile....
Si, bineinteles,

HAI TINONINO !!! 

Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si
38+ Daniel Stefan
floricik spune:
Fetelor sunteti deja multe care nasteti saptamana asta.

Va doresc multa bafta, nastere usoara si bebelusi sanatosi.
Eu cred ca-s dusa
Nu-mi vine sa cred ca nici eu nu mai am mult pana nasc...parca-s de la alta odisee
Sotul ma tot roaga sa-mi fac bagajul.
35+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
shtephy spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui lylyana.ion si tu coquelicot? te vei intalni cu monis. ai nr ei de tel?Lili 38 cu Alexandru |
Cred ca Moni vine acasa joi,ar fi venit de maine dar i-a iesit bilirubina cam mare la bb si trebuie sa faca nitica plaja.
Oricum nu uitati de mancare la voi,ea cum a nascut noaptea era epuizata si papa ioc,iar de dimineata zicea ca e ca la cantina saracilor.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
35+
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui Lalu_79 My_lady, am vazut burtica frumoasa ![]() 37+ ![]() |
STIKERE???
TE REFERI LA ,,MAIMUTOII DE PE PERETE,,? I-AM GASIT IN COMERT....INTR-UN MAGAZIN CU JUCARII PENTRU COPII...MAI GASESTI IN PRACTIKER...SI IN LIBRARII

A L I N A
36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA

burtica mea
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009
www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA
shtephy spune:
| citat din mesajul lui floricik Eu cred ca-s dusa Nu-mi vine sa cred ca nici eu nu mai am mult pana nasc...parca-s de la alta odisee![]() Sotul ma tot roaga sa-mi fac bagajul. 35+ ![]() http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png |

m-ai descris pe mine aici?
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
35+
krelia spune:
so, joi o sa le tin de manussa...virtual
...pe Flavours, zodie de foc si coque'
....numai de as sti si eu ceva sigur....in ziua aia.....
dar nu scot agitatele....ca mai e timp pana maine seara...deocamdata avem alte 2 candidate la postul de mamica 
krelia
38+ si printesu' mic, Rares-Mihai 

si tu coquelicot? te vei intalni cu monis. ai nr ei de tel?