Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 5
dayanara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Fetelor ma bucur ca va plac hainutele lui bebe. Macar voua sa va placa ca el nu cred ca va pune mare pret pe ele Roxana- e ok ceaiul de tei si parca scade si tensiunea. Prea multe orgasme de la lapte cu miere ?? ![]() ![]() ![]() Denisa, 18 + cu bebel-mititel Eric - AndreiDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() POZE |
da sa vezi dupa orgasm cat am stat pe wc :))))))))
de fapt de aia mi.e frica
roxana
19+
arthur martin si
ivan leonard(2.12.2006)POZE
Rebiana27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dayanara
da sa vezi dupa orgasm cat am stat pe wc :)))))))) de fapt de aia mi.e frica roxana 19+ arthur martin si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
Mie-mi convin ambele... efecte!!
si as face orice sa ma asigur ca macar din acest punct de vedere stau bine.Mami de Luca si
19+ cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
ellanik spune:
Fetelor multumesc mult pt gandurile bune.Sotul este acasa,doarme si ii multumesc lui Dumnezeu ca este bine.L-am luat si l-am dezinfectat inainte de a-l lua la tzucaturi si acum zambeste multumit.Cine stie ce viseaza?!
22+
George-Theodor
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
Rebiana27 spune:
Na, ca mi-am amintit... Andra spuneai ca la eco a depistat dr Albu ca e colul scurtat si deschis, pai atunci e recomandat repaus fizic cat mai mult, exact cum zicea si Vladi intr-un mesaj. Trebuie stat cat mai mult la orizontala sau macar rezemata de spatarul scaunului daca e necesar sa te intorci la serviciu... astfel incat sarcina sa nu apese pe col, sa-l solicite enorm si, astfel, sa-l deschida si mai mult. Eu nu am avut orificiul extern deschis (nici cel intern) dar din cauza colului scurtat si a consistentei lui am ajuns la cerclaj. (In fiecare zi imi dau seama ca a fost cea mai inspirata alegere pe care am facut-o!)
Bafta multa si da vesti cu ce a spus doctorul tau! 
Mami de Luca si
19+ cu 
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui ellanik Cristina30 bun venit.Iti va placea la noi.Ioanact face niste torturi senzatie. 22+ George-TheodorEu si bebe il iubim pe tati ! http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/ |
Tortul nu era facut de mine

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
16+ - JUSTIN/JUSTINADOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Rebiana27 spune:
| citat din mesajul lui ellanik Fetelor multumesc mult pt gandurile bune.Sotul este acasa,doarme si ii multumesc lui Dumnezeu ca este bine.L-am luat si l-am dezinfectat inainte de a-l lua la tzucaturi si acum zambeste multumit.Cine stie ce viseaza?! ![]() 22+ George-TheodorEu si bebe il iubim pe tati ! http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/ |
Ma bucur, Ella, ca sotul este acasica unde isi va reveni rapid ca doar are o sotioara care-l ingrijeste si iubeste!

Mami de Luca si
19+ cu 
ellanik spune:
IOanact ce conteaza?Tu il dai de obicei deci ...e al tau!!!
Rebiana 
Eu seara am facut orez cu lapte si fructe confiate si miam! miam! ce bunut e!Misca bebe!Cred ca alege boabele de orez de fructele confiate.Le papa separat!![]()
22+
George-Theodor
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
honeybaby spune:
Roxana- acum nu poti sa ai totul
.
Rebiana- ai vezi la tine care varianta iese
.
Alina- nu e problema daca nu sti sa faci dulciuri ca oricum nu sunt bune. Se trasforma in sunci nesuferitele.
Ella- ce-mi place cum savurezi tu mancarea cu bebe.
Denisa,
18 + cu bebel-mititel
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui stefimic fetele care mai aveti copilasi nu folositi ce mai aveti de la primul, gen patut, carut, tarc, scaun de masa? ca noi pe astea nu am vrea sa le mai cumparam daca tot le avem si incercam sa luam restul de la capat. cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 24+ IOANA |
Da.
O parte din hainute; patutul inca nu il va folosi pt ca Ioana doarme in el, deci vom lua altul; carutul - il va folosi (inca este bun); dupa 6 luni slateaua de la patut se la lasa cu un niv in jos si devine tarc; si scaunul de masa il va folosi (chiar daca e roz, si sa pp ca e baiat
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
16+ - JUSTIN/JUSTINADOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
oanaiacovita spune:
Bun, reveni si io acasa, facut fripturica cu cartofi si clatite 
Multumesc tuturor pentru "interpretarea" analizelor.
Ella off saracutul sot prin ce a trecut.Ma bucur ca e acasa. Multa sanatate.
Si bebe meu are o placere deosebita sa imi ia vezica drept trambulina
.Azi cand a facut asa am vazut si la eco cum se misca, exact ca un salt.
Samaria bine ai venit in grupul soacrelor mari.
Si nu iti dau lucrusoarele, dar daca vrei vin cu tine la cumparaturi ca asa tare imi place.

Selina
din pacate de cand is gravi mi-a facut viata calvar sefa, si sper ca in cei 2 ani sa imi gasesc altceva si sa nu ma mai intorc. Imi place ce fac, de asta nici nu ma dau dusa in medical. Totul ar fi ok fara ea, dar din pacate are putere mare de decizie in firma, asa ca, atat cat mai stau indur, apoi sper sa nu ma mai vada.
Denisa eu am dat doar 100 de lei pt morfo, probabil ca nu a intrat si povestitul cu pacienta in banii astia...
Nu iti face ganduri cu bebe, poate e si el afectat de schibarea orei si a vremii.
La mine misca acum mai mult in interior, mai putin il simt la mana.
Retardul nu poate fi spus decat spre sfarsit. Uite si la mine la ultima eco era spre limita de jos bebe la gr, si azi deja stam foarte bine. Ecografele astea au si ele o marja de eroare, important e sa fie in grafic.
Ce lucrusoare frumoase ai luat.
Sensibila felicitari pentru codite!
Si pentru masuratorile perfecte.
Rebiana nu ma deranjeaza ca sunt in engleza ca mi pricep
, dar vroiam si eu detalii picante.![]()

Stefimic 
Ioana din pacate nu o pot face pe sefa bufonul piesei pentru ca deja de 5 luni de cand stie imi face viata un calvar, si nu poti sa nu te stresezi, dar deja nu imi mai pasa.
Felicitari pentru instalarea armoniei. Asa sa ramana.
Ina exact la 20 de sapt mi-a zis dra mea de placenta jos insearata si am intors netul pe dos cautand informatii. Pana la 28 de sapt nu se poate vorbi se asa ceva. Uite a mea la 23 de sapt a urcat.

Andira sunt extraordinare fetele tale.
Cori off si tu racita. Eu m-am tratat cu Oscillo. Am ramas cu nasul, dar ca si Ella nu cred ca e de la raceala ci de la sarcina.
insanatosire grabnica.
Alina, doar se presupune ca e baiat?
Cand afli sigur?
Cam gata ca m-am intins cat o zi de post.![]()
Oana
23+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!