Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 4
Ina_3040 spune:
Sensibila felicitari pt printesa, sa creasca mare, sanatoasa si devreme acasa ![]()
Cristina30 bine ai venit si te asteptam numai cu vesti bune.
Ellanik sanatate sotului si refacere cat mai rapida. sunt sigura ca e pe maini bune cand ajunge acasa ![]()
Oanaiacovita felicitari pt bebe grasunel si pt rezultatele bune la test. mi-au placut mult si lucrurile cumparate, incet-incet o sa le ai pe toate ![]()
Andira, ce fete haioase ai, am ras cu lacrimi cand am citit, abia astept sa ii povestesc si sotului deseara.
Honeybaby frumoase hainute, o sa fie un bebe modern, si m-am topic dupa poza cu honey si ^pisicul in cos, true love...
Kossir, ai un baiat minunat, cum se preocupa el deja de surioara lui 
va pup pe toate si mai am de citit din urma.
Ina
19+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
andira spune:
Dragelor, va multumesc mult pentru aprecierile la adresa Irinei!
Am zis ca o sa-i scriu perlele, nu ca ar fi cele mai cele (sunt convinsa ca toti copiii trec prin faza asta, spre deliciul parintilor), dar pentru ca peste ani, cand vor fi mari si-mi va fi dor de copilaria lor, o sa-mi faca placere sa le recitesc cu tati
.
O sa va mai scriu, ea e un copil foarte vorbaret si logic in gandire, si ne surprinde de multe ori cu felul in care interpreteaza ce-i spunem noi.
Va mai dau niste exemple:
Cateodata, cand o suspectez pe Irina ca e pe cale sa faca o boacana, ii spun jumatate in gluma, jumatate in serios: "daca faci nu-stiu-ce, te fugaresc!!".
Asa, si eram asta vara in parc, si mancam inghetata. Irina lopata la inghetata cu spor, si parca o si vedeam pusa pe rochita ei nou achizitionata. Uitandu-ma in ochisorii ei negri, ii spun "fii atenta, daca iti pui cumva inghetata pe tine..." si n-apuc sa termin, ca Irina, pe picior de fuga imi striga in spate "ma fugaresti?? hai, ma fugaresti??" ![]()
In alta zi eram cu ele in masina, conduceam, si vorbeam cu tati la telefon. Nu mai stiu de ce eram nervoasa, ca incepusem nitel sa ridic vocea la el, si-i spuneam "pai, da, imi scoti ochii ca ma duc sa ma tund, dar eu iti scot ochii cand te duci la fotbal???" si tot continuam. Termin conversatia plina de nervi, liniste totala in masina, Irina si Nati nu scoteau un sunet. Apoi Irina, dupa vreo 30 sec, ma intreaba cu voce pierita: "mami, ii scoti ochii lui tati? si tati iti scoate ochii??"
.
Binenteles ca m-a busit rasul si m-am grabit sa-i explic ca doar glumeam, nu exista asa ceva (cine stie cu ce imagine ramanea copilul in cap). Sper ca a uitat faza, m-am abtinut de la genul asta de expresii, de atunci.
In alta zi, conducand cu ele in spate spre casa, in dreptul unei treceri de pietoni (semaforizata de altfel), o vad pe una care trecea agale. O astept rabdatoare sa defileze, dar cand o vad ca se mai si uita la mine sfidator, ca na, asteptam sa treaca regina pe trecere, ma enervez brusc, ii dau un claxon s-o sperii nitel ca sa o scot din ritm, si mai si strig la ea: "misca-ti fundul, ca esti pe rosu!!". Rezultatul a fost cel asteptat, s-a speriat si a prins brusc viteza
.
Urmarea a fost ca la urmatoarea trecere de pietoni, in timp ce asteptam sa treaca, Irina ma intreaba "ii spunem sa-si miste fundul, mami?" ![]()
honeybaby spune:
Sensibila- fericitari pt fetita
.
stefimic- se inteleg bine. Mananca unul de la altul
(desi nu au voie), mai dorm impreuna dar destul de rar, se mai alearga pe afara, iar rar. In rest sunt gelosi si fiecare vrea numai el alintat. Majoritatea timpului se ignora...
Denisa,
18 + cu bebel-mititel
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefimic REBIANA ma bucur ca esti bine, sper sa treaca si contractiile, eu nu mai retin bine:LUCA este la gradi sau sta tot acasa cu tatal tau? |
Luca sta tot cu tatal meu dimineata cand eu sunt la scoala. Dupa-amiaza ne apartine intru totul
. Va merge la gradi la anul.. mi se par arhi-suficienti 3 ani de gradi; plus ca eu-s de-o panica incredibila si de-acum de cand cu gripa asta probabil l-as fi tinut pe Luca acasa fara drept de apel. Stef merge la gradi?Roxana ce prenume frumoase ai gasit pentru puiul din burtica si ce prenume fain are Ivan... Leonard!
Ina, iubita, important este sa fiti tu si puiul din burtica bine-sanatosi! Veniti la anul in tara, toti trei!!

Castelana m-am bucurat sa te citesc si sa aflu ce activitati mai "mestesugaresti" pe-acolo! Sanatate multa mamei si numai ganduri bune!

Mami de Luca si
19+ cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
andira spune:
Sensibila - felicitari pentru fetita!
Vad ca in ultima vreme numai fetite au aparut, cred ca devenim majoritare ![]()
Honey - am vrut sa te intreb, ce-i cu retardul de crestere? nu te gandi la asta - ai vreun motiv, ti-a zis dr ceva la eco precedente? Scuze daca da, n-am fost pe faza.
Daca nu, stai calma, ca se rezolva chiar daca apare. Si Nati a avut, plus circulara de cordon, am stiu de ele din luna a 8-a. Am stat cu inima cat un purice din cauza amandorura, dar a fost bine pana la sfarsit.
Totul se rezolva!
Ina - vad ca inmultim trupa de mamici (vreo 5 cel putin), cu placenta jos inserata.
Si mie mi-a zis dr ca se ridica odata cu sarcina, de-abia dupa sapt 28 se pune diagnosticul de praevia, cum mai spuneau si fetele pe aici. A mea chiar s-a miscat nitel, de unde era postata exact peste OIC la 9 saptamani, acum se intinde pana la el. Deci tot pe acolo, dar e pe drumul cel bun
.
Stai linistita, si mai e timp sa se schimbe
.
Vladi - multumesc frumos! 
Fiecare copil are farmecul lui, si Vladimir sunt convinsa ca e la fel
. Poate inca n-a ajuns la faza asta, sau poate nu e genul. Poate o sa va uimeasca cu cine stie ce talent matematic sau in fizica, de n-o sa-ti trebuiasca perle si nazbatii
.
Baietelul prietenilor nostri scotea perle de ne rupea de ras pe la 6-7 ani, o sa va povestesc si de ele, ca sunt tare haioase.
Samaria - pentru tine am un camp de
, esti o mamica tare inimoasa si sa stii ca imi esti tare draga!
honeybaby spune:
Andira- nu se poate vorbi inca de retard de crestere. Adica dupa masuratori ar fi ok dar tinde spre limita de jos. Doar capul cel are mare. Doctora zice ca masuratorile nu sunt fidele pana dupa 20 de sapt
.
Mama a avut trombofilie in sarcina. Plus o sarcina pierduta la 6 luni din aceeasi cauza care i-a si declansat o boala autoimuna urata.
Cum trombofilia se mosteneste stau in alerta. Mai bine sa ma duc la eco si sa vad ca bebe e bine decat sa regret mai tarziu.
Pe deasupra sunt curioasa daca bebe are sau nu putza cum s-a vazut la 14 sapt, ca la 16 nu a vrut sa ne mai arate si parea mai mult. fata.
Mortala Irina, nu-i scapa nimic. Nati nu a inceput cu perlutele ??
Denisa,
18 + cu bebel-mititel
Eric - Andrei
POZE
andira spune:
Honey - am inteles. Te intrebasem pentru ca nu intelegeam de ce te gandesti la asta, dar tin pumnii sa fie totul bine!
Nati deocamdata ii tine isonul, dar nu prea scoate perle.
V-am zis eu, e cu totul alt gen, are alt tip de personalitate, e si ea vorbareata dar ea prefera sa ma intrebe cate in luna si in stele (intr-o seara, pe cand o duceam la culcare, prima intrebare "de ce e noapte?"
) si prefera sa aduca in discutie in general afectiunea.
Azi ma tot intreba (ma imita pe mine) "cine-s iubirile mele?" si tot ea raspundea "mami, Irina si tati"
.
CoriMami spune:
Sensibila sa-ti creasca mare fetita si sa vina sanatoasa la termen
.
Honeybaby nota 10 pt lucrusoarele achizitionate!
Eu sunt tot racita si cel mai tare ma supara nasul.
Dar..bebelina e voioasa, face zilnic tumbe si piruete prin burtica, asa ca stau si eu cuminte si astept sa treaca raceala (cam greu cand lucrezi la farmacie ..dar..)
Pup
20+
Elisa Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!
dayanara spune:
cori si pe mine la fel ma omoara nasul! dupa ce mi.a ars acum imi curge sau e infundat, groaznic ma simt
rebiana ma bucur ca,ti plac numele
denisa are dreptate doctora, inainte de 20 de saptamani masuratorile de genul asta nu sunt relevante, aici la fel se procedeaza
si eu abia astept ecografia pe 17 noiembrie
andira tare dulci si comice sunt fetitele, sa mai povestesti ca.mi place, mai ales ca si ivan e pe acelasi drum cu poantele si cu mine nu seamana
ceaiul de tei in sarcina e permis? nu de alta dar daca mai beau o cana de lapte cu miere....prefer ceai ![]()
roxana
19+
arthur martin si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Fetelor ma bucur ca va plac hainutele lui bebe. Macar voua sa va placa ca el nu cred ca va pune mare pret pe ele
.
Roxana- e ok ceaiul de tei si parca scade si tensiunea.
Prea multe orgasme de la lapte cu miere ??

Denisa,
18 + cu bebel-mititel
Eric - Andrei
POZE