Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 3
honeybaby spune:
Roxana- am uitat.... Imi place mai mult Arthur decat Arthuro. Si Martin e dragut.
Daca tot frec menta aici hai sa vad arat ce i-am mai luat lui bebe in weekend.
http://picasaweb.google.ro/deni757/BebeEricAndrei#5399874179009739186
Hainele astea pt copii ma zapacesc. Am niste body care sunt pt 3-6 luni si sunt cat cele pt 3 luni. Cred ca in China unde le fac, le face fiecare chinez dupa copilul lui 
Se pare ca bebe a ramas fara loc in cos![]()
http://picasaweb.google.ro/deni757/HoneyPetic#5398819478891821346
Denisa,
18 + cu bebel-mititel
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
stefimic spune:
OANA stai linistita ca este totul bine, vad ca totul este normal, si la inimioara are 4 camere si varful spre stanga, totul este normal ,am comparat-o cu a mea si la mine mi-a spus cu amanuntul, asa ca relax mami.
singura chestie care exista si la voi este o diferenta de 2 zile la data nasterii dupa ultima menstruatie si dupa masuratori, dar asa avem si noi si mi-a zis ca este ok.
pupici
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
24+
IOANA
ioanaa28 spune:
Pentru fetele cu probleme gen raceala..etc..eu va recomand produsele de la FLP, pe baza de aloe vera, ceai,miere, spray, vitamina C, propolis, etc, ca astea le-am testat la sarcina anterioara., Acum deocamdata nu am probleme da ma astept, ca iarna e lunga..
Foarte bune si leacurile "babesti", de exemplu Alex reactioneaza ff bine la ceaiul de ceapa, chit ca nu-i place, da-i pun multa miere si lamaie.
Cristina , bine ai venit !! Ia te uita, beietii nostrii sunt nascuti in aceeasi zi, luna, an !!![]()
poate si in martie ne "potrivim"..
, doar ca eu am DPN pe 15...cine stie... Eu voi avea tot baiat, inteleg ca tu fetita
uite asa facem o pereche 
Va pup, sa cresteti sanatosi ...ne mai auzim ![]()

Kossir, ce dragut e Mihai, vezi ce frumoasa e si o diferenta mai mare de varsta ? El vede altfel deja lucrurile dar, oricum, te induioseaza. Ai sa vezi pe masura ce trece timpul ce frumoasa legatura va fi intre ei, o sa-ti creasca inima privindu-i si ai se te feliciti pentru decizia de a face al doilea copil..chiar daca poate parea tarziu..cu siguranta nu e !!
Andira, ce sa mai spun de fetele tale
, ce frumoasa lume naiva au copilasii astia si ce fericire pe noi ca ne-o impartasesc, nu-i asa? Si Alex al meu face faze din astea de'mi creste inima de fericire, asta pe langa ras
. Uneori as vrea sa ramana asa, mic, cu inocenta si naivitatea asta
...doar un gand![]()
Miria Cristina, LA MULTI ANI !! frumoasei tale printese !!!

. Concentreaza-te asupra aniversarii sa mai uiti de necazul cu catelusa...Dar ai dreptate, fara prea mult stres, important e sa simta Dami ca e o zi speciala, si sunt convinsa ca tu vei reusi sa faci asta fara pregatiri exagerate. ![]()
Oana, nu mai pune la suflet, gandeste-te ca esti intr-o comedie, iar sefa e cea cu gafele...tu arata-i unde e dreptatea si razi un pic de ea ![]()
![]()
Ella , mai draga, zau nu stiu cum ar arata gaska asta fara tine..tu chiar si aspectele mai putin fericite stii sa le prezinti cu buna dispozitie...![]()
Uram sanatate grabnica taticului vostru iubit, sa nu cumva sa ramai nedezmierdata, ca mi-e teama sa nu suferim si noi![]()
![]()
![]()
Cat despre Alex, ai mare dreptate, doar ca iti spuneam, imi pierd usor rabdarea..
Dar ne descurcam, mai ales ca in casa s-a reinstalat armonia, si nu vreau sa va spun detalii, da am si eu parte de rasfat...ca si sotul are talent...doar sa fim destul de destepti sa nu ratam ocaziile 
![]()
Va pup pe toate, as mai fi scris da trebuie sa mergem in vizita
Incerc sa mai intru diseara, daca nu doar sapt. viitoare ca maine ma duc la ai mei parinti
...
pupici tuturor burticilor 

Ioana,
21+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
honeybaby spune:
Oana = nu ma pricep dar vad ca totul e normal si placenta e inserata in spate ceea ce e super.
Vladi- eu folosesc Cold Cream de la Avene acum pt zona intima ca de cand cu sarcina e sensibila rau
.
Am mai folosit si in primavara in timpul unei alergii urate dar traspiram rau dupa dus si imediat.
La bebelusi cum e pe timpul verii??
Denisa,
18 + cu bebel-mititel
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
Ina_3040 spune:
Dragele mele,
va multumesc tuturor pt aprecierile la adresa pozelor ce le-am postat cu burtica si cu lucrurile pt bebe. si eu ma uit si ma minunez
la toate pozele ce le postati si mai astept si altele! Sper sa nu va suparati dar nu mai nominalizez ca ati fost multe
. Nici nu stiti ce bine sa simt in aceasta odisee, abia astept sa prin un pic de timp liber sa mai citesc.
am intrat si eu in oala cu melancolie/hormoni, ma gandesc ca sunt singura printre straini, ca imediat vin sarbatorile si nu putem merge acasa (sotul nu vrea, zice ca e prea frig, si cu gripa asta noua, etc), ca nu o sa ma vada parintii mei cu burtica (cand am fost data trecuta nu prea aveam, si daca vin la noi numai cand nasc...) in fine, imi vine sa plang cand ma gandesc si stiu ca sunt niste nimicuri dar nu ma pot abtine
azi am fost la morfofetala de 20 de sapt si bebe e bine si in forma insa am placenta inserata foarte jos, aproape de col
m-am cam speriat, mi-a zis doctorul sa nu ma nelinistesc ca in general se ridica singura o data cu uterul. Ma rog sa fie asa
Acuma trebuie sa o tinem sub observatie. colul e inchis si are lungime normala. cam atata, si vesti bune si vesti mai putin grozave.
mai citesc din urma si mai scriu.
va
pe toate si va urez o zi cat mai buna.
Ina
19+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andira Sa va zic 2 din perlele Irinei, care a fost o scumpa, de ne-am amuzat si eu si tati copios. Tati tot incearca sa le pregateasca pentru balamucul ce va urma (pt ca sunt convinsa ca asa vor percepe initial schimbarea Dupa care, la pranz, dupa ce le-am dat sa manance, vazandu-ma si pe mine ca ma apuc sa mananc, imi spune "mami, nu mai manca, vezi ca il murdaresti pe bebe!!". Cred ca isi imagina ca toata mancarea se duce drept in capul lui bb Iar sambata dimineata, dupa ce le-am dat sa manance si am facut putina ordine, ne pregateam sa iesim, numai ca tati nu se lasa dat jos din pat. L-au calarit amandoua, au cantat, nimic. Si la un moment dat le spun: - uite, eu ma pieptan si apoi va imbrac sa plecam. - si tati ramane acasa? - nu, cat ma pieptan eu voi il treziti pe tati ca sa mergem. La care Irina, exasperata ca incercase de cateva ori fara succes sa-l dea jos, si de faptul ca o puneam iar sa traga de el, imi zice suparata: - de ce sa-l trezim noi, ca doar nu noi l-am adormit!!! |
Doamne cat imi plac copiii care spun lucruri atat de trasnite!!!! 
amandoua fetele cochetele!!| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara mi.am pus o cana cu lapte cald si miere ...a fost asa ca un orgasm :) |
Mey, nu ma omor dupa lapte dar daca asa reactii da, ma bag!!!

| citat din mesajul lui stefimic REBIANA tu ce faci? cum mai esti? mai ai sangerari? |
Azi sunt multam' bine! Eu n-am avut sangerari si sper sa nici nu am... doar dupa cerclaj au fost ceva scurgeri modificate ca si culoare si consistenta insa au trecut in doua zile!
Contractii am avut si astazi insa total nedureroase si, drept urmare, nu le-am bagat in seama.
Oana nu-i da satisfactie sefei enervandu-te! Asta nu e om daca nu intelege starea de graviditate si necesitatile acesteia!!
La rezultatele de la morfofetala nu vad ceva in neregula si ma gandesc ca ti-ar fi zis daca ar fi fost ceva. Am patit-o la morfofetala in sarcina cu Luca si stiu ca spun daca apare vreo neregula. In cazul meu, am repetat Doppler la cateva saptamani pentru ca nu se dezvolta bine Luca din cauza nematurarii suficiente a unei artere uterine. Singura chestie care mi s-a parut aiurea este ca sunt scrise in engleza rezultatele!! Eu si acum 3 ani si la eco de TT (morfofetala) am primit rezultatele in romana.
Ella

Insanatosire rapida sotului!!!

Denisa faine hainutele pt bebe! M-am topit dupa Petic si Honey.. cum imparteau ei cosul!!

Samaria felicitari pentru baietelul din burtica! Sa ii dea DD sanatate si nastere la termen!
Mami de Luca si
19+ cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
dayanara spune:
denisa, multumesc, chiar ma interesa de foile de ceapa, la gust e un pic de tot amar , fad asa, oricum beam o cana cel mult, dar a fost singurul lucru care m.a ajutat si acum ar fi de preferat in loc de medicamente
sa poarte bebe sanatos noile salopete :)
stefi eu o sa folosesc foarte multe de la ivan
oana eu am vazut ca totul e normal, la placenta si eu o am tot in spate
roxana
19+
arthur martin si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Rebiana27 spune:
| citat din mesajul lui sensibila Ce fac burticile ? Am fost si noi azi la dr si s-a confirmat o sa avem o fetitaaaaaaaa. Are 470 g si dupa toate masuratorile e perfecta pt 22 de saptamani. e in burtica +22 ![]() IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual) varsta bebel www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori! |
Felicitari!! Sa ii dea Dumnezeu sanatate si sa se nasca la termen!!
Am uitat sa va spun ca la noi ninge de-a binelea!!!

Mami de Luca si
19+ cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
dayanara spune:
sensibila felicitari! sa vina sanatoasa si la termen
la nume v.ati gandit?
roxana
19+
arthur martin si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
stefimic spune:
DENISA ce lucrusoare dragute ai cumparat si tu, daca i-mi mai aratati multe pana la urma plec si eu la colindat, mai ales ca eu am baiat si acum va fi fata si trebuie sa cautam chestii de fetite.
cum se impaca colocatarii tai, ca vad ca stau linistiti fiecare i locul lui?
SENSIBILA felicitari pentru fetita, sa fie sanatoasa.
si la noi ningeeeeeeeeeeeee, uraaaaaaaa ce i-mi place, dar cand ma gandesc cat mai avem pana la sarbatori, atunci am zis ca va fi ultima iesire pe distanta mare ca vom avea cam 32 de saptamani si va trebui sa ne cumintim.
INA stai linistita, ai sa vezi ca totul va fi bine, nmai sa incerci sa te odihnesti cat mai mult.
REBIANA ma bucur ca esti bine, sper sa treaca si contractiile, eu nu mai retin bine:LUCA este la gradi sau sta tot acasa cu tatal tau?
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
24+
IOANA