Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 11
oanaiacovita spune:
Alina, wow ce poveste frumoasa aveti si voi.
Carmen,
Child bafta multa la eco. Te asteptam cu vesti bune.
Oana
23+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
dayanara spune:
kossir multumesc am sa tin minte, oricum mie nu mi.e sila de ceaiul de frunze de ceapa gol, asa stiu acum cu sarcina cine stie ce greturi ma apuca
samaria
deja mi.e un pic mai bine
castelana, ioanact foarte frumos ati povestit
castelana mie aeroportul mi s.a parut mereu un loc foarte romantic
roxana
19+
arthur martin si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Lindal spune:
Ioanact mersi de apreciere pt treaba croitoriceasca.
Mi-a placut povestea voastra de dragoste. Ati vazut ca sunteti facuti unul pentru celalalt si nu ati mai pierdut timpul, ati actionat repede. Foarte frumos. Cat despre Ioana... e o dulceata! Doamne ajuta sa aveti inca un copilas la fel de scump, sa fiti sanatosi cu totii si sa va iubiti pana la adanci batranete.
16+
Pictura pe sticla
Poze
samaria spune:
Oana:nu stiu daca ma va putea opri un singur lacat!
Mai bine cumpara-ti seif!![]()
![]()
Kossir:multumesc pentru urare,sper sa fie sanatos bebe,chiar nu are asa mare importanta daca e baiat sau fata...Pupici bebitzei tale si mai ales lui Mihai!

Child:ca sa vezi ce coincidenta,si eu cu sotul am fost colegi,inca de la gradi si pana in clasa a opta...
deci avem o relatie de foooooooooarte mare durata
Dupa clasa a opta,nu ne-am mai intalnit deloc,sau poate am facut-o,dar nu ne-am mai recunoscut(in adolescenta te schimbi,fizic,si nu numai...)Ne-am reintalnit dupa 8 ani, cand am terminat cu scolile si ma angajasem.Tata avea niste piese de schimb pentru o motocicleta si cum nu ii foloseau la nimic(el renuntase la motociclism din motive de sanatate),a dat "sfoara-n tara" ca are piese si ca le vinde.Sotul,pe atunci...fostul coleg...,mare motociclist,ceruse de la tatal lui motocicleta si ii defectase nu-mai stiu-ce si era disperat sa nu afle taica-sau de defect,ca era bai mare
Si coincidenta sau destinul a facut sa afle de piesele de schimb ale tatalui meu...A venit acasa la noi(doar stia unde locuiesc,ii cunostea si pe ai mei)exact intr-o zi si la o ora cu mine,care tocmai ma intorceam de la munca.Ce sa zic,m-a salutat si imi parea cunoscut de undeva,dar nu stiam de unde sa "il iau"
Si ma intreaba:"nu ma mai recunosti,asa-i?Nici eu nu te-as fi recunoscut daca nu te vedeam ca intri aici,esti tu,nu...?Bla,bla,bla..."
Asa ca drumul de la sosea pana acasa am mers impreuna,am povestit,ne-am inteles bine,ne-am promis ca o sa ne revedem,au urmat alte si alte intalniri...si iata-ne azi,aici...Nu e nu stiu cat de romantic,pentru noi asa s-au intamplat lucrurile,sa dea Dumnezeu sa fie bine si de acum incolo,macar asa cum a fost pana aici...![]()
Maria
20+
Mami de Sammy si ,posibil, de 
Ioanact spune:
Ramy77 Felicitari pt
!
sa fie sanatoasa si sa nasca la termen.
Sotul isi dorea baiat sau de ce era surprins?
oanaiacovita, Lindal, dayanara 

samaria frumoasa si povestea voastra! Asa sa fie pana la adanci batraneti si nu numai (pana cand moartea va v-a desparti).
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
16+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Ina_3040 spune:
Buna dimineata burtici, o noua zi glorioasa la servici ![]()
Stefimic, Rebiana, Andira, Oanaiacovita va multumesc mult pt incurajari si sfaturi. sper sa mi se ridice si mie placenta si sa imi si regasesc optimismul pt lunile ce vor urma, doar ca as vrea asa de mult sa fiu si eu inconjurata de cei dragi in aceasta perioada (sarbatorile care vin + sarcina) dar din pacate nu le poti avea pe toate...
Michelle felicitari pt printesa, sa cresca mare si sanatoasa!
Rebiana, multumesc pt articole, foarte utile.
Lindal eu nu am reusit sa iti vad pozele, mai da o data linkul te rog.
Celor ce se lupta cu raceli, contractii si carcei, va urez multa sanatate si insanatosire grabnica. o zi buna tuturor!
Ina
19+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
sensibila spune:
Michelle, Ramy77 – Felicitari pt fetita ! Sa fie sanatoasa, frumoasa si fericita si sa stea la mami in burtica pana aproape de 40 de saptamani
Samaria – Felicitari pt baietel ! Sanatos , frumos si iubaret sa fie ! Sarcina usoara si la termen !
Lariana – eu am simti-o pe delfinasa mea miscand deabia pe la 19 saptamani si cateva zile. Asa ca, cu rabdarica o sa il sau o simti.
e in burtica
+22 
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
greenfrog spune:
primit pe mail de la CMU:
SFATURI PENTRU GRIPA AH1N1
Singurele porti de intrare ale virusilor sunt narile si gura / gâtul. Într-o epidemie globala de aceasta natura, este
aproape imposibil sa nu intram în contact cu virusul H1N1 în ciuda tuturor precau)iilor. Contactul cu virusul
H1N1 nu este o problema atât de mare pe cât este proliferarea.
Chiar daca sunte)i înca sanatosi si nu prezenta)i niciun simptom al infec)iei cu virusul H1N1, pentru a evita
proliferarea, agravarea simptoamelor si dezvoltarea unor infec)ii secundare, câ)iva pasi foarte simpli, pasi nu pe
deplin sublinia)i în majoritatea comunicatelor oficiale, pot fi practica)i (în loc sa ne concentram pe modul de
stocare a medicamentelor antivirale):
• Spalarea frecventa a mâinilor.
• Abordarea "Jos mâinile de pe fa)a". Rezista)i tuturor tenta)iilor de a va atinge orice parte a fe)ei (cu
excep)ia cazului în care vre)i sa mânca)i, sa va spala)i sau sa va palmui)i).
• Faceti gargara de doua ori pe zi cu apa caldu)a sarata (folosi)i apa de gura Listerine daca nu ave)i încredere
în sare). Virusul H1N1 dureaza 2-3 zile dupa infectarea ini)iala în gât / cavitatea nazala pâna sa prolifereze
si sa manifeste simptomele caracteristice. Simpla gargara previne proliferarea. Într-un fel, gargara cu apa
sarata are acelasi efect pe o persoana sanatoasa pe care medicamentul Tamiflu îl are pe o persoana
infectata. Nu subaprecia)i aceasta metoda de prevenire simpla, ieftina si puternica.
• În mod similar punctului nr. 3, cura)a)i-va narile cel pu)in o data pe zi cu apa caldu)a sarata. Nu toata
lumea poate fi priceputa la Jala Neti sau Sutra Neti (pozi)ii Yoga pentru a cura)area cavita)ilor nazale), dar
suflarea puternica a nasului o data pe zi si cura)area ambelor nari cu be)isoare din bumbac înmuiate în apa
caldu)a sarata este foarte eficienta în scaderea numarului popula)iei cu infec)ie virala.
• Spori)i-va imunitatea naturala cu alimente bogate în Vitamina C ( fructe citrice). Daca trebuie sa lua)i
tablete de Vitamina C sub forma de supliment, asigura)i-va ca acestea con)in si Zinc pentru a accelera
absorb)ia.
• Be)i cât mai multe lichide calde. Acestea spala virusii de proliferare din gât înspre stomac acolo unde nu
pot supravie)ui, prolifera sau produce niciun rau.
23+