Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Oana - am inteles. Pai, daca doar ea se poarta asa, de ce nu escalezi situatia?
Poti sa te duci chiar la seful ei si sa-i spui ca din cauza stresului la care te supune eficienta ta are de suferit, ca ai putea face fata mult mai bine problemelor din sarcina (fiecare angajator e foarte sensibil la capitolul asta ) si celor de la servici daca nu ai simti atata presiune din partea ei, si ca mai ales in perioada asta in care sunteti asa aglomerati ai vrea sa fii cat mai utila si firma sa mearga cat mai bine, dar din pacate relatia pe care o impune ea nu furnizeaza conditiile propice indeplinirii taskurilor asa cum iti doresti tu.

Gasesti tu ce sa spui.

Sau, binenteles, cum ai zis si tu, poti sa mai rabzi inca 2 luni si sa intri apoi in concediu de maternitate.

Ti-am zis toate astea fiindca mi se par tare aiurea toate abuzurile de munca ce se intampla in tara asta, iar sa mai faci mizerii si unei gravide, deja depaseste limita mea de intelegere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna dimineata,

Hai cu cafeluta cu laptic, dar nu pe stomacul gol . Eu ma "indop" cu musli. Nu am fost niciodata fan cereale, de faptnu luam micul dejun, doar cafea muuuuulta si tigara. Acum, daca nu-mi mananc bolul de musli, nu ma simt bine. Si profit astfel si de lapte,pe care nu-l pot bea ca atare.

Am citit aseara tot, dar neuronul, o sa raspun ce-mi amintesc.

Am retinut bineinteles ca Sensibila si Michelle, vor avea "pasarici". Pai sa traiasca, sa fie sanatoase si sa vina la termen.
Michelle pup o fata chinuita. Capul sus,mai avem putin. Ne scoatem noi
Samaria, traiasca cuculetul ??????????, sanatos si falos. Si voi la fel de sanatosi sa-l faceti mare si frumos . Si dac-or fi codite tot asa . Sau nu, mai zicem odata special pentru ea cand va fi cazul.
Rebiana, multumim de articole, sunt foarte interesante, desi eu sunt cam ametita cu gripa asta. Nu sunt panicata deloc, doar nedumerita de multitudinea de informatii contradictorii, care nu fac decat sa-ti reduca increderea in toti si in toate.

Castelana, chiar ai o poveste "ca-n povesti", la fel ca viata ta actuala. Sa dea Dumnezeu sa continue poveste voastra la nesfarsit. Am asa o viziune ca o meritati din plin .

Oana; Marsy baby , off, carceii astia sunt ingrozitori. Sanatate multa
Oana, lasa sefa in durerea ei, dar nu te lasa calcata in picioare, cere-ti drepturile, oblig-o sa ti le respecte. Toti incearca sa ne calce, daca reusesc e ok, daca nu, multi dau inapoi. N-o lasa sa te supere asa tare, sa-ti influenteze viata. Nu merita, zau.
felicitari pentru ecograf, se pare ca totul e in regula, desi nu sunt cea mai in masura sa raspund, am facut o comparatie cu al meu, dar se pare ca nu coincid prescurtarile si mi-am prins urechile

Iariana, bebe misca, doar ca nu-l simti tu asa evident. Dupa 20 de saptamani o sa-l simti foarte bine, incepe "circul", asa ca inca putintica rabdare. Dar de ce nu ti-a spus nimic la ecograf? Mie mi se pare stupid sa caute prin burtica, muteste, sa noteze ceva, apoi, ca la copii mici, sa spuna, gata, urmatorul. Nu trebuie sa acceptam asa ceva.
Alina si poveste ta e super-frumoasa. Multi ani fericiti impreuna

Denisa, ooooooo asa frumosi sunt catelul cu pisoiul acolo . Chiar ar fi super un bebe intre ei . Bine asta e frumos in pozele de reclama, nu cred ca in realitate ai putea suporta copilul nou nascut printre animalute, chiar daca sunt prietenii cei mai buni. Asteptam cateva luni. Superb Si hainutele, superbe .
Dayanara, tot bolnavioara? Bat-o vina de raceala. Ceaiul de ceapa cred ca e ok, si eu il folosesc chiar si la Mihai de cand era mic. Fierbeam impreuna cu frunzele de ceapa si vreo 3,4 nuci sparte, cu coaja cu tot. Nu e foarte placut la gust, dar il indulcesti cu miere, pui si lamaie, paote ceva vanilie, ce simti tu ca te-ar face sa-l accepti. Ii dadeam lui Mihai 4,5 lingurite cand era mic si facea minuni.
Aaaa si pentru tuse eu mai folosesc ulei de masline cu zahar, de fapt ar trebui cu usturoi, dar e cumplit ca gust (tatal meu bea asa). Se incalzeste putin uleiul de masline, aprox. 2,3 linguri, se pune zahar tos si se inghite asa. Seara la culcare, fara sa mai bei apa dupa el(daca se poate). Si asta am folosit pentru Mihai. M-au salvat de multi litrii de sirop de tuse chestiile astea.

Va pupic, si va doresc o zi buna

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 23+

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna dimineata!
Raportez si eu un bebe gimnast, si-a facut trambulina din vezica mea. Ca si oana acum il simt pe bebe mai mult in interior, dar are si momente in care nu mai incape si se impinge in afara. Azi mergem la doamna doctor la eco, sunt foarte curioasa de evolutie!
ella refacere usoare sotului!
rebiana multumim pentru informatii, foarte utile!
Stiu ca o sa vi se para de domeniul basmelor, dar eu ma cunosc cu sotul de 25 de ani, de la scoala, am fost prieteni, apoi vreo 11 ani nu ne-am mai vazut si cand ne-am reintalnit nu ne-am mai despartit! Ne intelegem minunat, pe zi ce trece ne iubim din ce in ce mai mult.

Va scriu cand ma intorc de la medic!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Alina:inca o poveste unica si minunata,cu final fericit!Mai fetelor,ma faceti o romantica , care asteapta si alte povesti, ce nu se incheie,ci continua si azi...Casa de piatra si sanatate va doresc!

Maria 20+
Mami de Sammy si ,posibil, de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Samaria Deci sa pun lacat la dulapul lui bebe.

Andira eu urasc certurile si urasc sa stau in stres la lucru. Nu pot din pacate sa fac diferenta intre ce tre sa pun la suflet si ce nu. Si sa stau 6 ore aici cu ea tunand si fulgerand si ingreunandu-mi cumva lucrul, mai bine ma lipsesc.
Cat am lucrat in bucuresti am avut norocul sa lucrez la multinationale cu reguli stricte, de unde am plecat cu capul sus, si nu sunt invatata din pacate cu acest tratament si cred ca asta m-a facut sa nu imi doresc sa mai vin aici.

Oana 23+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyjoy spune:

Andira, eu am lucrat si program normal si redus la 6 h iar acum sunt in concediu de risc maternal.
Daca ai dureri sau nu te simti bine, medicul ginecolog iti face recomandare pt program de munca redus la 6h sau 4h. Adeverinta o duci la servici la resurse umane. Resursele umane fac un raport (cred ca e avizat de OTM) privind conditiile de la locul de munca si o informare asupra riscurilor impreuna cu recomandarile lor.
Pt ca aveam recomandare de la medic de timp de munca redus (risc de avort) am intrat la risc maternal in cazul agravarii starii de sanatate.
La mine pe langa dureri, varsaturi, etc, au aparut si contractiile foarte dese chiar si in repaos iar medicul ginecolog mi-a dat adeverinta (pe baza afectiunilor) pentru medicul de familie.
La medicul de familie am dus raportul si informarea de la servici (in original) si adeverinta de la ginecolog. Pe baza acestora am primit concediu de risc maternal.
Cat despre orele suplimentare, la noi teoretic seful direct trebuie sa aprobe sau sa initieze cererea de ore suplimentare ca sa poti primii bani in plus, dar nu am auzit pe nimeni sa faca o astfel de cerere. Si eu munceam frecvent 12 ore sau mai mult iar acum chiar si in medical lucrez de acasa ... Macar de ar aprecia cineva toate astea... Norocul lor si prostia mea e ca mie imi place ce fac, dar intr-adevar la noi in Ro e haos la acest capitol.
Sper ca am fost cat de cat coerenta si ca te ajuta informatiile.
Daca mai ai nevoie de ceva, spune-mi.

Atb - m-a impresionat tare povestea nasterii scrisa de tine! Esti o mama curajoasa tare

Pup toate mamicile de prunci pretiosi! Aveti grija de voi si de minunile din burtica

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Si acum ..Buna dimineata!

Delia13 multumim pt ceiut!
Adriana mi-ai adus si mie aminte cand a inceput si Ioana sa-si dea drumul la mers (si ea a mers tarziu - 1 an si 2 luni). Ce draguti sunt cand fac primii pasi.
Ma bucur ca a inceput sa-si dea drumul la mers, Nicholas.
Am cautat un filmulet cu Ioana cand a inceput sa mearga. Aici este.
Catselana Dumnezeu sa-l odihneasca pe fratele tau! Imi pare rau!
Lindal am vazut pozele cu blugii modificati si bineinteles cu burtica. Arat super bine pe tine! Sa-i porti sanatoasa.
Felicitari pt cele 17 sapt, sa iti ajute Dumnezeu sa ajungi pana la cele 40 de sapt!
samaria multumesc! Si eu imi doresc sa am pereche, dar daca va fi fata, nu-i bai..sa fie sanatoasa!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 16+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Lariana nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi. Fetele zic ca abia pe la 20 sapt. simti mai bine. Dar fa o incercare: stai linistita in pat cu mana pe burta ca sa simti mai bine si pune-i niste muzica pe telefon de ex. si poate ai norocul sa-l simti pe micul "dansator". Eu cred ca l-am simtit, insa nu sunt convinsa, tot zic ca poate mi s-a parut. Cand o sa dea mai serios din picioare, atunci ma linistesc si eu. Hai, te pup. Ma bucur ca ai scris. Chiar le invitam pe fetele care scriu mai rar sa-si mai faca si ele aparitia.

16+
Pictura pe sticla
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Neata burticute,
Va salut si eu pe toate, fara exceptie.
Felicitari fetelor care au venit cu carucioare, vad ca s-au inmultit fetitele....Un buchet depentru fiecare.
Eu va citesc zilnic, sau aproape, pentru ca sunt zile in care nu reusesc sa accesez forumul, nu-mi explic de ce, a mai patit cineva chestia asta?
Sotul meu a avut o reztie foarte interesanta cand l-am anuntat la telefon, el e in Islanda ca o sa avem o fetita, citez" IOOOOOI, fetita?" Dupa care in aceeasi zi m-a mai sunat de vre-o trei ori, ca sa se convinga ca e asa....Ma rog, pana cand vine acasa are timp sa se obisnuiasca cu ideea .

Cristina, bine ai venit in club

Cand vad ca faceti cumparaturi care mai de care, si ma gandesc ca eu n-am cumparat nimic, si nici nu am sanse sa ajung la cumparaturi, ma apuca Stiu ca pot comanda de pe net, dar parca una e cand vezi cu ochii tai un lucru, pui mana pe el etc si alta cand vezi o poza pe ecran... Dar, incerc sa vad partea plina a paharului, bebelina e bine si asta conteaza
Va pup pe toate, aveti grija de voi si de burticute,

Ramona, 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

kossir, samaria multumim! Deasemenea va doresc si voua multi ani fericiti alaturi de soti!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 16+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput