Licurici de ianuarie-februarie 2009 (62)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

no asta chiar e ghinion

macar sa poata face testul in alta parte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Irina, esti o scumpa cum stii tu sa ne linisteti pe toate. O sa treca si raceala, ai sa vezi. Ziceai ca vaccinul pt gripa porcina nu a aparut inca, dar cel pentru gripa obisnuita a aparut? Noi nu ne vaccinam pt porcina chiar daca apare, ca la noi in zona nu e nici un caz, dar pt cea normala trebuie sa-l vaccinez pe sot ca face parte din categoria de populatie cu risc (astm), eu nu m-am vaccinat niciodata. Sotulb in schimb, daca nu se vaccineaza ii curge nasul de cum da frigul in toamna, pana da caldura in primavara, daca se vaccineaza raceste si el ca tot omul de 1-2 ori pe an cate o sapt max.
Anca, te inteleg perfect, eu nici cu mama nu pot sa stau, daramite cu soacra, si e o femeie de milioane, dar decat la cresa, unde riscul de imbolnaviri este mai mare, colectivitate.... gandeste-te la parte plina a paharului Ce bine ca operatia a decurs bine! Sa ne rugam pentru un rezultat bun peste 3 saptamani la biopsie si sa uite de toate astea!Of, ce pacat cu Ledi, stiu ce rau este sa te duci undeva cu gandul sa rezolvi ceva si sa gasesti usa inchisa, dar poate au totusi noroc si ii vede altcineva.Si mama mea a alaptat-o in maternitate, cand a nascut-o pe sora mea, pe fetita unei femei (avea 18 ani si nu avea lapte) care apoi a devenit colega de scoala si cea mai buna prietena cu sora mea. Mereu le spun ca sunt surori de lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi_2003

no asta chiar e ghinion

macar sa poata face testul in alta parte

nu, nu se poate pentru ca acolo este centrul de mucoviscidoza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

saracii - oricum au stat o saptamana cu frica de boala asta, sa nu poata nici macar acum sa faca testul... sa speram ca gasesc un alt doctor care sa ii ajute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Uffff, ce ghinion pe Ledi! Oricum, e bine sa faca macar testele genetice pentru ca ele sunt cele mai relevante. Gripa asta porcina...

Daiopri, ne rugam ca totul sa fie bine. Asteptam vesti cand poti.

Alina, azi avem programare la 14:30. Noi am mai iesit dar doar 30-40 minute. Azi ploua si daca nu as merge la EC, nu as scoate-o. Nici nu stiu sa pun copertina de ploaie pe carucior. Noroc ca nu trebuie decat sa trec strada. Am emotii...

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Noi am iesit ieri afara si iesim si azi, dar ieri a fost la noi o zi superba, nu a fost frig si nu a batut deloc vantul, si .... ningea (cu fulgusori mici si cam umezi, nu s-a prins de asfalt, dar aerul era atat de prospat, am stat 2 ore afara). Si la magazin am vazut globuri, ah! cat iubesc Craciunul si sarbatorile de iarna si luminitele. Luna decembrie e cea mai frumoasa pentru mine luna din an (si noiembrie era cea mai urata pana cand m-am casatorit - sotul e nascut in noiembrie si acum nu mi se mai pare urata )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariacri spune:

Neatza!

Imi pare rau sa aud ca s-a prelungit asteptarea pentru Ledi.
O sa va rog din nou sa-mi trimiteti si mie detaliile pentru paypal.

Acum trebuie sa fiu vorbareata rau pana fac 10 mesaje, nu? Greu....pana incep :)

Scriu de la serviciu, mai fur cate un minut-doua sa stau pe forum (ca de obicei).
Piciul e la gradinita, deja de 2 luni mergem la gradi, ca de, avem famelie muncitoare rau, nimeni la pensie disponibil sa dadaceasca :)
Aici concediul de maternitate e cam 4 luni, 18 saptamani din care 2 trebuie sa le iei inainte de nastere, deci 4 luni cu una concediu de odihna ramas si gata, la serviciu pe baricade :(.

Mami Cri si Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Neata!

La multi ani, asparagus!

Bine ai venit rody!

Doamne, ce ghinion pe ledi, nu-mi vine sa cred! Nu exista nici un alt centru in Bucuresti unde sa poata sa faca testul sudorii?

bee tinem pumnii!

miere sa-i transmiti lui daiopri toate gandurile noastre bune! Sa aiba o recuperare cat mai usoara!

de ciufik mai stiti ceva?

anuc nu stiu ce sa zic de tensiunea la copii. Insa eu cred ca Ioana se preface. A mea la fel face, se preface ca o dor diverse. Si asta de mica. Cand avea 1 an si ceva facea niste crize groaznice ca o doare o manuta; am intrat la idei si am dus-o la nu stiu cati doctori, nu avea nimic; pana la urma ne-a intrebat pediatra daca cineva din familie se plange de durere la mana si chiar asa era, mama se arsese foarte rau si tot zicea ca o doare; cum a auzit Ioana, a incetat orice durere.
Cand avea Nadi colici pe Ioana au apucat-o subit niste dureri groznice de burta, de se tavalea pe jos. Durerile au disparut asa cum au si aparut, cand i-au trecut si Nadiei colicii ...
In alta ordine de idei, s-a plans si ea de dureri de cap de cateva ori si am citit ca sunt destul de frecvente la copii, chiar asa mici.
O avea poate vreo viroza.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Neata!

M-am culcat si trezit cu gandul la David...poate ghinionul asta o sa se transforme in ceva bun....

Bee, succes azi la eco!

Azi copchilu meu s-a trezit ca de obicei la ora 5.30 iar eu mama denaturata, ptr ca mi-era somn, l-am mangaiat un pic pe cap pana a adormit iar...pana la 7 cand i-am dat laptele, acum avem decalaj la mese :)

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Naty

Neata!
anuc nu stiu ce sa zic de tensiunea la copii. Insa eu cred ca Ioana se preface. A mea la fel face, se preface ca o dor diverse. Si asta de mica. Cand avea 1 an si ceva facea niste crize groaznice ca o doare o manuta; am intrat la idei si am dus-o la nu stiu cati doctori, nu avea nimic; pana la urma ne-a intrebat pediatra daca cineva din familie se plange de durere la mana si chiar asa era, mama se arsese foarte rau si tot zicea ca o doare; cum a auzit Ioana, a incetat orice durere.
Cand avea Nadi colici pe Ioana au apucat-o subit niste dureri groznice de burta, de se tavalea pe jos. Durerile au disparut asa cum au si aparut, cand i-au trecut si Nadiei colicii ...
In alta ordine de idei, s-a plans si ea de dureri de cap de cateva ori si am citit ca sunt destul de frecvente la copii, chiar asa mici.
O avea poate vreo viroza. Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008) NOI
Deci sa avem grija de ce ne vaitam in fata copiilor , e bine de stiut

Mergi la inceput