Licurici de ianuarie-februarie 2009 (62)
Raspunsuri - Pagina 12
ariya spune:
Koruccia,multumesc!copiii sunt bine,a functionat Oscillococcinumul!
LEDI iti tin pumnii!hai ca o sa fie bine!
IRINA,sa dea Dumnezeu sa va faceti bine!Te pup si esti nemaipomenita!
Ciufik!sanatate multa,iar greutatea se recupereaza,stai linistita!
MIEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE<CARE E DILEMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA?
DAIOPRI,te pup si asteptam vesti de la tine!
Naty,sa dea Domnul sa fie bine!
Ingrid,o sa vezi ca o sa inceapa si el sa se miste mai mult...eu v-am spus ca ceilalti 2 copii ai mei nu au mers de-a busilea,deci fiecare copil are ritmul lui...linisteste-te!
Eu am avut o noapte de groaza...Miguelito adormea si se trezea la juma de ora...pana nu l-am pus la san ,nu s-a potolit...sa vedem ce o mai fi la noapte!
Fetelor sper sa treaca mai repede perioada asta urata ,in care vad ca toata lumea se imbolnaveste ca nu se mai poate!Doamne ajuta!
ASPARAGUS,la muuuuuuuuuuuuulti ani!
amedeo 11ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
iuliacris spune:
Of,ce rau imi pare ca Ledi n-a reusit sa faca testul azi, sa speram ca are noroc maine!
Bee, bine ca te-ai mai linistit un pic
Corina, multumim, da, Carla e o zambareata, macar asta a luat de la mine...
Ingrid, si eu zic sa nu te stresezi inca, are inca timp. Cand o sa inceapa, n-o sa-l mai poti opri.
Dark, l-am vazut pe frumuselul de Lachlan, pare fericit in compania copiilor.
Lisa, votat
Cris, votat
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
iuliacris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisa79 nota max e 10! 29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora! Votati-o pe ANA!!! |
Poze
Carla
iuliacris spune:
Eu am avut cea mai nasoala noapte de cand s-a nascut Carla. S-a trezit la 3, s-a linistit doar langa mine, a dormit cumva pana la 5 cand n-a mai vrut si a tot urlat tare, tare si la mine in brate si in patut si a adormit pe la 7 dupa ce i-am pus Orajel pe gingie, desi nu se simte nimic la pipait.A dormit pana la 10, acum doarme iar. Asa am inceput noi cele 8 luni cu surle si trambite. Inutil sa spun ca si-a dat peste cap si programul de masa. Azi trebuia sa mergem la biblioteca la o intalnire cu bebei si am ratat-o.
Poze
Carla
IRINA.C spune:
Care se incrie care mai pofteste?Anuc , eu ..Andrei refuza orice papa.Azi dimin nimic la pranz am insistat eu pt cateva lingurite acum la 7 cu tata , Radu si o mama isterica am indopat copilu.Ce are plodu asta?Ca el doar mai tuseste....nu e cine stie ce bolnav.Eu sunt mai rau ca el , dar.....mai bine ca ieriin sfarsit, Radu e cel mai rau dintre toti.Io pe asta tre sa l las sa faca foamea nu mai vad alta solutie.si io sa iau xanax in timpul asta ca l vad in stare sa stea 1 zi, doua...un deceniu?
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
cris30 spune:
Iulia multumim si noi ca ne-ai votat .LA multi ani mezinei noastre .
Pentru dintisori eu am mai folosit Humphreys, niste pastilute homeopate pe care le gasesti la Wallgreens.
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png