Licurici de ianuarie-februarie 2009 (62)
Raspunsuri - Pagina 11
ingrid70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui koruccia Ciao Ingrid, am vazut si pozicile cu Alex, frumusel foc si zic si eu ca fetele ca nu pare sa fie nimic in neregula. Eu recunosc ca sunt mai panicoasa si fug la doctor la cea mai mica chestie, dar oamenii normali nu fac ca mine. Oricum sa stii ca mie fizioterapeuta mi-a zis sa nu ma grabesc sa o vad pe Cati ridicandu-se sau mergand, fiindca este inca vreme, iar timpul de acum nu e deloc pierdut: cica joaca asta cu jucariile ii ajuta sa isi exerseze concentrarea atentiei si le va folosi mai tarziu. Asa ca relax cu Alex, o fi si el un intelectual, vorba lui barabatu-meu (el asa zice despre fiica-sa cea lenesa, ca e intelectuala:)) Corina si Caterina (18.02.2009) |
flowerbee spune:
Buna fetelor,
Am fost la dr si ni s-a spus faptul ca "nodulul" este de fapt tesut mamar. Este, asa cum a spus si dr noastra pediatru si bineinteles, Irina, o chestie hormonala, un fel de criza genitala sau pubertate precoce mai tarziu. Problema era ca nu este bilaterala, insa bine ca ne-a luminat eco. Ne-a spus ca nu trebuie taiat, incizat, extirpat etc., dar ca un consult la un medic endocrinolog ar fi binevenit. Tot dr ne-a zis ca nu e ceva nemaivazut, insa nici nu trebuie trecut cu vederea.
Ledi, nu te lasa doar pe parerea dnei dr Culcer. Dansa este un profesionist, insa niste controale mai aprofundate sunt totusi necesare, avand in vedere suspiciunea.
Naty, succes la dr. Sa fie bine!
Eu azi m-am ars la mana, cred ca am ramas fara vreo 3 amprente. E tare nasol ca nu imi pot folosi mana si e chiar stanga, preferata mea.
ingrid70 spune:
citat din mesajul lui IRINA.C Buna seara Stiu ca asteptati vesti cu totii despre Ledi si David Ce stiu eu: au fost dimin nu au putut face nimic acolo, apoi au fost ajutati sa ajunga la dr Culcer care i-a vazut clinic si istoricul si...pe baza a tot dumneaei i-a linistit spunand ca sigur nu are copilul nimic, ca a fost bombardat cu antibiotice, ca nu mai are flora microbiana....Acestea le-am aflat initial de la Roxana telefonic.Personal nu m-as multumi cu atat.Am luat legatura cu o colega rezidenta la Grigore Alexandrescu si mi-a promis ca maine la ora 9.15 se vad cu Ledi si baiatul sa ii introduca la dr Mosescu, cea care se ocupa de mucoviscidoza la centrul special din Grigore.Am insistat pe langa Ledi sa incerce si varianta asta, dr Mosescu vede copii cu aceasta boala si are din cate stim amadoua posib testarii.Eu am dus copii la ea la testare, insa conditiile nu sunt standard, cele descrise de Pyc si SINCER NU CRED CA UNDEVA IN ROM SUNT CUM TREBUIE.Oricum are nev de acest test, copilul este inca racit si eu nu o combat pe dr Culcer neaparat dar am nev ca mama de ceva CONCRET sa dorm linistitaLedi a acceptat propunerea mea.Tot ce sper este sa se concretizeze, realizati ca mergem la risc, speram dr sa fie acolo si sa o primeasca, venind tot din partea unui medic.In orice caz nu va ramane la poarta spit din motive de "carantina" cum au patit la Budimex pt ca prietena mea , pediatra ii va lua de acolo a 9.15.Sa speram ca totul va fi bine .Teste genetice nu au fost incurajati sa faca si momentan tatal lui David refuza.Sper sa fie bine maine si un medic care trateaza ZILNIC fibroza chistica sa le aduca si DOVADA clara ca totul e bine,DOAMNE AJUTA!POZE BOTEZ ANDREI www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI POZE ANDREI mami cea mai fericita |
ingrid70 spune:
citat din mesajul lui cris30 Ingrid ma refeream la Alex al Ancai, dar sunt convinsa ca si Alex al tau e cuminte ca frumusel am vazut ca este . Tind sa cred ca si Daria mea are baza joasa grea, cum a spus Irina, ca si ea la fel ca Alex nu prea este interasata de miscare, o asez pe covor si incepe miscari burta-spate si invers, dar numai atat.Ieri am asezat-o pe covor si statea acolo cumintica pe burta si nu stiam ce face, cand colo gasise o scama pe covor si inceput sa o studieze profund cu degetul aratator,in genaral mangaie covorul, cred ca ii place textura sau canapeaua, cam de asta este interesata ea, sa studieze lucrurile in cele mai mici detalii, dar de miscare nu.Asteptam vesti de la Ledi, of si credeam ca macar cu testul sudorii vor rezolva azi. Bafta celor care se duc azi la medic .http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png |
bpaula spune:
citat din mesajul lui ingrid70 Este vreo fata din Romania care a trimis la concursul de la Pampers plicul cu ursuleti si a primit jucaria? Am completat si noi ursuletii si depunem plicul astazi, dar vroiam sa stiu cam cat avem de asteptat. |
Eu am primit. Am trimis pentru jucaria cea mai mare, la care trebuiau 90 puncte. Dupa 2 luni de asteptare intr-o seara vorbeam cu sotul ca n-am primit nimic. Si a doua zi a aparut curierul cu ea
uite si dovada :
http://picasaweb.google.co.uk/rn.paula/MariusLuna9#5396587150400119906
ingrid70 spune:
citat din mesajul lui Ciufik Ledi, Naty, Bee, Daiopri - ma gandesc la voi, sa fie totul bine .Ingrid - Andrei la 10 luni nu e activ , mai ales ca 1 sapt l-am tinut numai pe spate, de-abia acum il mai las in fund, ca nu a ramas decat cu o sg sonda. Intentionez sa fac cu el ceva kineto dupa ce se reface dupa operatie, care in mod sigur i-a stagnat dezv motrica.Noi suntem tot la Zalau, pt inca 1 sapt (sper numai atat), ne refacem incet si sper ca dupa scoaterea sondei sa fim ok si sa plecam acasa. Din fericire, ne-a mutat intro rezerva si in ciuda carantinei instituite si aici, il lasa pe sot sa intre in spital si sa stea cu noi toata ziua. Andrei aici a fost in greva foamei, acum a mai inceput sa manance, asa ca dc2 la 9 luni aveam 7.6kg, cred ca la 10 tot pe acolo suntem, dc nu mai jos.va las ca nu ma mai lasa sa butonez.Andreea si Andrei (27.12.2008) |
ingrid70 spune:
citat din mesajul lui flowerbee Buna fetelor, Am fost la dr si ni s-a spus faptul ca "nodulul" este de fapt tesut mamar. Este, asa cum a spus si dr noastra pediatru si bineinteles, Irina, o chestie hormonala, un fel de criza genitala sau pubertate precoce mai tarziu. Problema era ca nu este bilaterala, insa bine ca ne-a luminat eco. Ne-a spus ca nu trebuie taiat, incizat, extirpat etc., dar ca un consult la un medic endocrinolog ar fi binevenit. Tot dr ne-a zis ca nu e ceva nemaivazut, insa nici nu trebuie trecut cu vederea. |
ingrid70 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bpaula
http://picasaweb.google.co.uk/rn.paula/MariusLuna9#5396587150400119906 |
Ce bine! Si eu tot pentru jucaria de 90 de puncte am trimis azi. Ar fi dragut sa o primim inainte de Craciun, totusi !
lisa79 spune:
Vai Bee,ce bine ca Alexia nu are nimicpupam frumusetea de fata.
de abia astept sa apara Ledi cu vesti,sau Irina sau oricare.
p.s. sa ne votati!
Votati-o pe ANA!!!