Licurici de ianuarie-februarie 2009 (62)
Raspunsuri - Pagina 10
koruccia spune:
Ciao
Asparagus, La multi ani! Cu sanatate, fericire si tot ce iti doresti
Nu mi-a venit sa cred cand am citit de carantina la centrul de mucoviscidoza:( Ledi, sper sa reusiti totusi sa faceti testele genetice si sa va lamureasca dr Culcer.
Iulia, tot voiam sa iti zic ce draguta si solara mi se pare Carla. De cate ori ma uit la pozele voastre ma binedispun ca e cu gura pana la urechi. Am vazut si rostogolirile si asezatul in fundulet, are o dezvoltare foarte frumoasa:)
Am vazut si poze cu Arianna, frumusica si mignona ca (,) Cati, doar ca a mea e cam prea dolofana pt inaltimea ei. Arianna e o finuta:)
L-am admirat si pe Mister cu ochisorii lui albastri. Dark, imi place super mult cum il imbraci, asa british..pare deja un mic gentleman:)
Ingrid, am vazut si pozicile cu Alex, frumusel foc si zic si eu ca fetele ca nu pare sa fie nimic in neregula. Eu recunosc ca sunt mai panicoasa si fug la doctor la cea mai mica chestie, dar oamenii normali nu fac ca mine. Oricum sa stii ca mie fizioterapeuta mi-a zis sa nu ma grabesc sa o vad pe Cati ridicandu-se sau mergand, fiindca este inca vreme, iar timpul de acum nu e deloc pierdut: cica joaca asta cu jucariile ii ajuta sa isi exerseze concentrarea atentiei si le va folosi mai tarziu. Asa ca relax cu Alex, o fi si el un intelectual, vorba lui barabatu-meu (el asa zice despre fiica-sa cea lenesa, ca e intelectuala:))
Naty, bafta la doctor!
Bebelusi,esti o talentata! Ti-am admirat cerceii, sunt tare frumosi:)
Aryia, sanatate copiilor! Cum sunteti cu raceala?
RalucaAlexa spune:
Salutare si de la noi!
Pupam toti bolnaviorii si mamicile aferente!
Si inca un pt cele care-si fac analize! Sa fie toate bune!!!!
Imi pare tare rau de intarzierea asta pt Ledi! Dar sa speram c-a fost doar o mare sperietura! Eu inca asa cred!!!
Miere - daca vb cu daiopri transmite-i o imbratisare si din partea noastra!!! Ne gandim la ea!!
(si spunene care-i dilema ta ca ne tii in tensiune! :) )
Despre dezvoltatul copiilor eu am sesizat la al meu un lucru (asta pe langa faptul ca fiecare copil e unic si nu trebuie comparat): cand incepe cu cate un lucru nou, pai o tine in lant cu tot felul de chestii noi o saptamana, dupa care se opreste... Al meu nu se ridica in picioare - imi faceam de-acu griji, nu mergea de-a busilea, ca sa nu mai discutam ca s-a intors de pe burta pe spate si invers cre ca pe la 7-8 luni. Sapt trecuta a inceput sa mearga de-a busilea - mai mult taras, s-a ridicat in picioare si acu face echilibristica, adica isi da drumul de ce se tinea sa vada daca poate sta singur.... Asa ca nu va faceti griji, le vor face pe toate. Si app de comparatii - Karina (a Adei) facea toate lucrurile de mai sus cu vreo 2 luni inaintea alui meu, copiii sunt diferiti!
Despre laptele de mama - eu as fi preferat de 1000 de ori sa-i dau astfel de lapte in spital, decat lapte praf!
Alina1976 spune:
Va pup fetele,
De abia asteptam sa intru sa vad noutatile despre Ledi si Bee! si cand colo....:-(
Bee, ce faci? cum a fost?? zi-ne ceva!
Naty, ai fost? esti bine nu?
Bebelusi, OAUUU ce multe ai vandut!! Bravo tie! Esti back in business nu?
SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
"http://lb4f.lilypie.com/qhF1p3.png" Asa creste Anutza noastra
"http://lb1f.lilypie.com/lHCCp3.png" Asa creste Sabinutza noastra
ingrid70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina2700 Ingrid eu zic ca nu e cazul sa te panichezi...chiar deloc.Nici puiul meu nu se ridica singur in fund,nu merge de-a busilea si multe alte chestii...dar este si el un vorbaret de nu se poate si stie f multe alte chestii.Atat timp cat sunt sanatosi eu zic ca e f bine!La controlul de 9 luni i-am spus supervisoarei ca nu face aia si aia si aia si l-a consultat cu mare atentie,mi-a spus ca este un copil perfect sanatos si ca fiecare are ritmul sau de dezvoltare,poate chiar sa nu mearga deloc de-a busilea...si sa mearga direct in picioare! |
IRINA.C spune:
Buna seara
Stiu ca asteptati vesti cu totii despre Ledi si David
Ce stiu eu: au fost dimin nu au putut face nimic acolo, apoi au fost ajutati sa ajunga la dr Culcer care i-a vazut clinic si istoricul si...pe baza a tot dumneaei i-a linistit spunand ca sigur nu are copilul nimic, ca a fost bombardat cu antibiotice, ca nu mai are flora microbiana....
Acestea le-am aflat initial de la Roxana telefonic.Personal nu m-as multumi cu atat.Am luat legatura cu o colega rezidenta la Grigore Alexandrescu si mi-a promis ca maine la ora 9.15 se vad cu Ledi si baiatul sa ii introduca la dr Mosescu, cea care se ocupa de mucoviscidoza la centrul special din Grigore.Am insistat pe langa Ledi sa incerce si varianta asta, dr Mosescu vede copii cu aceasta boala si are din cate stim amadoua posib testarii.Eu am dus copii la ea la testare, insa conditiile nu sunt standard, cele descrise de Pyc si SINCER NU CRED CA UNDEVA IN ROM SUNT CUM TREBUIE.Oricum are nev de acest test, copilul este inca racit si eu nu o combat pe dr Culcer neaparat dar am nev ca mama de ceva CONCRET sa dorm linistita
Ledi a acceptat propunerea mea.Tot ce sper este sa se concretizeze, realizati ca mergem la risc, speram dr sa fie acolo si sa o primeasca, venind tot din partea unui medic.In orice caz nu va ramane la poarta spit din motive de "carantina" cum au patit la Budimex pt ca prietena mea , pediatra ii va lua de acolo a 9.15.Sa speram ca totul va fi bine .Teste genetice nu au fost incurajati sa faca si momentan tatal lui David refuza.Sper sa fie bine maine si un medic care trateaza ZILNIC fibroza chistica sa le aduca si DOVADA clara ca totul e bine,
DOAMNE AJUTA!
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
Anuc spune:
Ce-o fi facand Ledi? Vreun semn?
asparagus, la multi ani cu intarziere!
Fi-miu a facut azi mesele varza...a pierdut o masa, iar ce-a mancat a mancat f putin si foarte greu...o fi de la dinti? ca de cateva zile nu are pofta de mancare deloc....daca-l las 6 ore nemancat, nu zice nimic....tot sper sa ne revenim ptr ca sunt depresata si nervoasa rau....
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
Ciufik spune:
Ledi, Naty, Bee, Daiopri - ma gandesc la voi, sa fie totul bine .
Ingrid - Andrei la 10 luni nu e activ , mai ales ca 1 sapt l-am tinut numai pe spate, de-abia acum il mai las in fund, ca nu a ramas decat cu o sg sonda. Intentionez sa fac cu el ceva kineto dupa ce se reface dupa operatie, care in mod sigur i-a stagnat dezv motrica.
Noi suntem tot la Zalau, pt inca 1 sapt (sper numai atat), ne refacem incet si sper ca dupa scoaterea sondei sa fim ok si sa plecam acasa. Din fericire, ne-a mutat intro rezerva si in ciuda carantinei instituite si aici, il lasa pe sot sa intre in spital si sa stea cu noi toata ziua.
Andrei aici a fost in greva foamei, acum a mai inceput sa manance, asa ca dc2 la 9 luni aveam 7.6kg, cred ca la 10 tot pe acolo suntem, dc nu mai jos.
va las ca nu ma mai lasa sa butonez.
ingrid70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina2700Ingrid am uitat sa te intreb nu cumva "e vina noastra" a mamei...ca l-am corcolit prea mult si ca nu l-am lasat si singur?Eu una sunt convinsa ca e vina mea ca David nu face anumite lucruri pentru ca in afara de timpul pe care si-l petrece in premergator( care iara strica) restul e in fundulet sau in picioare linga mine obligatoriu...nu reusesc sa-l pun la el in patut mai mult de 5 minute pe zi...pentru ca urla....efectiv...am incercat eu sa-l las sa plinga si nu m-a rabdat inima mai mult de 15 minute si oricum cred ca era deja tarziu ca sa-l mai educ...DECI ....o fi oare mama de vina?DAVID LUCA POVESTEA NASTERII |
cris30 spune:
Ingrid ma refeream la Alex al Ancai, dar sunt convinsa ca si Alex al tau e cuminte ca frumusel am vazut ca este .
Tind sa cred ca si Daria mea are baza joasa grea, cum a spus Irina, ca si ea la fel ca Alex nu prea este interasata de miscare, o asez pe covor si incepe miscari burta-spate si invers, dar numai atat.Ieri am asezat-o pe covor si statea acolo cumintica pe burta si nu stiam ce face, cand colo gasise o scama pe covor si inceput sa o studieze profund cu degetul aratator,in genaral mangaie covorul, cred ca ii place textura sau canapeaua, cam de asta este interesata ea, sa studieze lucrurile in cele mai mici detalii, dar de miscare nu.
Asteptam vesti de la Ledi, of si credeam ca macar cu testul sudorii vor rezolva azi.
Bafta celor care se duc azi la medic .
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
Anuc spune:
Doamne, inceritudinea asta ne omoara...oricum dr Culcer poate i-a dat inca o speranta! Doamne ajuta sa aiba dreptate si sa avem maine siguranta ca David e sanatos!
Si mai e si vremea asta care tocmai buna de drumuri cu copilul bolnavior nu e!...:(
Anuc cu Ioana mica si BB Filip