Copilasi de iulie-august 2004 (32)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip

asta e mai nou si preferatul lui Philip si al lui tati :)

..deci putem face un fanclub...mie mi se pare un desen interesant si amuzant....voi ce mai faceti,cum stati cu gripa porcina pe la voi?
Mandra este doctor musetel si-l trateaza pe tati care este"racit"...ii face frectie,il imbraca bine si bonus ii face si freza sexi
Am niste branza de vaci si ma duc sa fac papanasi
hai sa avem o seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
azi se pare ca se incalzeste si aici... sper sa iesim afara dupa ce s-o ridica ceata ca nu se vede nimic.
o zi frumoasa si relaxata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

..moamaa ce chiulangeala-n masa avem azi
Io am o problema nu stiu cum sa ma imbrac la botez...petrecerea este de la ora 17 la un restaurant...si nici cum s-o elegantesc pe mandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mneazta si din BH. E cald si fain afara
Noi azi mergem in vizita la fete, daca tot e vineri
In rest, lenevim la greeeu, eu cu shalele in repaos asa ca nici sa vreau nu pot face nimic, sa fie clar

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

aici s-a coborat o ceata teribila. uff si nu am scos mandra din casa de alaltaieri :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Si eu sunt pe aici, pe la birou, desi e vineri eu tot am multa treaba...dar asta e , macar vine weekendul, vine Sf. Mihail si Gavril asa ca macar asa am sa ma simt rasfatata...

In rest nimic notabil...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Hello! Printre sarmale, salate de boeuf, perisoare si chiftele, emailuri de serviciu si vizitatori la apartament, respir si eu un pic...

Sper sa termin azi cu bucataria, maine sa am si eu timp de bagaje, epilari, manechiuri etc. Duminica dimineata la 6 am avion spre Bucuresti si cand vad ceatza de afara ma ia cu frisoane, sper ca de data asta sa nu mai am aventurile din iulie.

Copilul meu a fost tare aseara, Petro cade ca eroul sovietic, la 9 doarme, asa ca noi doi stam la povesti pana mai tarziu. La un moment dat ma intreaba:"Mami, ce ma fac daca tati doarme cand esti tu plecata, eu ce mananc? Imi lasi de mancare?" Eu:"Sigur, Matei, o sa ai si aia.. si aia..." . "Dar le pui te rog pe etajul de jos la frigider sa ajung sa-mi iau singur de mancare?. Si azi dimineata s-a trezit, a fugit la frigider, si-a luat lapte, l-a pus in castron, si-a pus cereale, l-a incalzit la microunde si a rasuflat usurat:"Ufff, mami, macar lapte cu cereale pot sa-mi pregatesc singur. Nu mor de foame cat esti tu plecata"

Ioana, eu m-as imbraca elegant dar nu in rochie de seara - cu o rochie de zi mai shic (sunt atatea modele acum), cu un deux-piece, sau cu o bluza mai stralucitoare si un pantalon sau fusta. Iar oricum voi sunteti amandoua frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

tuturor ce-si serbeaza onomastica azi !

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

La multi ani tututot sarbatoritilor!!!

niste poze de la mare
http://picasaweb.google.com/olivia.badoiu/Noiembrie2009?authkey=Gv1sRgCMG5r_2h2vmp-gE#slideshow/5401386393978339042

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Bonsoar. Hop si eu. Acu' cat se doarme in pluton
La multi ani de ziua numelui, tuturor sfintilor de azi!

Pe foarte scurt de la noi: suntem bine, extrem de aglomerata eu, tati - acolo unde stie el mai bine - Paul merge non-stop si troncane pe limba lui, refuza sa-mi spuna altfel decat "nana", Victor se rasfata cat cuprinde, incat ma aduce la disperare, nu scoate alte alocutiuni decat cele negative din seria "nu vreau".

Am avut personal 2 saptamani de soc dupa intoarcerea din concediu, cand au anuntat ca firma se separa si pana in 2013 'om vedea ce e cu noi, acu' m-am mai linistit, n-o fi vremea tot mai rea. Poate la un mom dat se va face soare si pe strada mea...

Cam atat, va pup si sper sa reusesc sa mai intru, da' nu mai promit nimic.
la toata lumea.

Mergi la inceput