Copilasi de iulie-august 2004 (32)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roberta, , multi pupici prietenei tale !
Mama mea a avut hepatitaC inurma unei transfuzii, inca in tinereti si a trecut cu bine peste hopurile alea.

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

La noi este asa de primavara afara, incat m-am hotarat sa pleca mai devreme astazi si sa il iau pe Matei de la gradi sa ne plimbam. Suna bine, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

super cald, mi s-au umflat picioarele in cizme;))

Mergi la inceput

Si`n Oradea e primavara, e foarte frumos Sper sa fie asa tot we-ul

-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

M-am intors de la ora de pictura pe sticla
Am pictat pentru fonduri pentru o casa de copii. Nemaipomenit! Relaxare timp de 1 ora, amuzament si buna-dispozitie.
Mi-a creat un chef de joaca...

Mergi la inceput

Buna dimineata !!!
Haideti la semnat condica de luni

-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

'neata!
si la noi este primavara...am stat pe afara,mincat la Mc ..doar pt a cumpara jucarieIeri Luca a fost cel care a votat (pus stampila)..si la iesire a strigat in gura mare: Mama noi pe cine am botezat?

Robi ai grija! Varza , sucul de varza este un remediu excelent! Am 180 mp utili (plus 24 mp garajul).
Dana, pictura pe sticle ..super!

Noi ne-am hotarit sa ducem copilul la inot si karate pt eliberarea energiilor. Azi a plecat urlind la gradi...de dimineata a inceput sa plinga ca TV nu era pe CN..apoi ca soseta este prea strinsa..apoi nu vreau fular..ba vreau...si totul cu draci spus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza!
Va invit la un cappuccino dublu. Incerc sa ma trezesc...
O saptamana usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata, vine eu ca simt miros de capuccino....!

Si noi am profitat de vremea superba din weekend si am fost la casa, am mai facut curatenie in curte, vineri ne-au venit toate electrocasnicele si miine vin baietii la montat mobila!!!

In rest nu mai facem nimic, pregatirile de mutare ne ocupa tot timpul (pina si in somn tot asta visez...)...

Kim - super, deja a prins "viata" casutza!!!
Roller - pictura pe sticla, suna tare bine, eu nu am facut nici in copilarie asta...

Am cumparat si o parte din jucariile de Craciun, dar evident tot mai am de cumparat...

Sunt pe aici, mai revin daca mai pot...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Dana ,Vic sta la bunici acum?
Gabi eu astept poze..cit mai multe!Cunosc cum este si-n vis numai casele sa te preocupe!..si mai mult educatoarea mi-a spus ca orice ii pune sa deseneze si desi le spune sa deseneze pe o singura parte...Luca sfirseste prin a desena intotdeauna..si o casuta!
Daria ce-ati facut in weekend?

Mergi la inceput