Copilasi de iulie-august 2004 (32)
Raspunsuri - Pagina 18
kim222 spune:
Dana felicitari pt mersul proiectului! Nasoala rau trezirea asta matinala!
Gabi abia astept poze! Sanatate lui Stefan!
Ioana nu este vorba de alergat ca bezmeticii..ci de faptul ca nu asculta cind i se spune sa faca ceva,de comportamentul silly (suna mai bine in engleza ),de luptele cu prietenii (joaca nu m-ar deranja)..de multe..Felicitari pt accentul in engleza! Luca nu poate memora poezii..sau cintece..nu-i place cred!
edit noiembrie si decembrie luam mai putin 15 % din salariu..io zic sa-l donez pe tot...ce-a mai ramas..6.5 milioane!
g_ioana spune:
Vivia si la noi la fel...tinant cont ca noi facem si ore suplimentare gratuite...no coment.
szivarvany spune:
Eu am declarat demult cel mai kkcios an din ultimii 31 si cred cel mai light Craciun :(
Dar lasa ca vine 2010
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
roberta04 spune:
Am scris un mesaj si am dat back din greseala
Paranoia mea atinge cote maxime, eu zic ca 2010 va fi un an de nota 10 si cred asta cu tarie
Am citit tot ce ati scris, dar ma doare stomacul de innebunesc (asta e de la programul meu nebun cu siguranta) si nu mai stiu ce si cui sa raspund...
roller025 spune:
Neatza! Cine vrea un capucino??
Robi, esti mai bine?
Si ziceti ca 2010 va fi "THE" year? Ce bine ar fi....
kim222 spune:
Eu nu cred ca 2010 o sa fie mai bun..si cred tot cu tarie ..si mai ales nu in Ro..ca deh acum vin alegerile si vai de mama lor de candidati!
Azi am avut inspectia la casa..gata luni turnam placa peste parter.Va las sa vedeti ultimele poze cu casuta:
http://picasaweb.google.com/olivia.badoiu/CasutaDinPovesteaAdevarata?authkey=Gv1sRgCIichqqE-JvHSg#slideshow/5406099213326717410
cristalina spune:
Neata!
Azi am program de weekend...:)...O ora dupa ce am venit la servici am stat la secretariat cu fetele de la administrativ ca sa schimbam retete
Ar fi cazul sa ma apuc de treaba daca vreau sa termin azi.
Olivia, cat!? Uau! (Nu zic, am trait la camin, am mancat untura pe paine cu saptamanile, am avut si eu zilele mele bune dar in studentie e altceva. Sau acum 20 de ani cand toata lumea avea acelasi nimic, era alta problema...) Nu inteleg cum crede cineva ca se poate descurca un rezident din banii astia...Bataie de joc!
Gabi, felicitari pentru mersul bun al lucrurilor la casuta!
Sanatate multa lui Stefan!
Roberta, ai grija cu stomacul ca ulcerele cred ca asa incep...(ai voie sa dai cu rosii ... ma apuc eu sa fac morala ...:))
Dana, felicitari pentru proiect!
Daria, la anu' sigur o sa fie mai bine!
Ioana, supertari replicile Mariucai, ca de obicei
Ma apuc de munca, o zi excelenta sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Kim, arata super fain pana acum casuta voastra
Iar acest 2010 sa faca bine sa fie bun, altfel eu unsa voi ajunge la balamuc.
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
cristalina spune:
Aaa....roxana, Ioana, n-am uitat de cartea cu retete "painoase" hehehe. Am avut o saptamana mai nebuna dar ne revenim incetinel.
(M-am gandit sa fac poze cu retele ca sa-mi fie mai usor, le descarc luni...hihihi)
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
roberta04 spune:
Buna dimineata!
Olivia, m-am delectat cu pozele cu casa, ce suprafata utila are?
Monica, stiu mama cum e cu ulcerul, l-am "testat" de pe la 18 ani, si e obligatoriu sa am cate un episod in fiecare primavara si toamna.
In general mananc echilibrat si destul de sanatos, dar la Londra mi-am facut de cap la Mc... si KF..., motivul evident fiind pretul, in team building iar am mancat mai ciudat + oboseala + stres + nervi +....multe plusuri...
Azi mi-e mai bine dar aseara nu am mancat decat un polonic de ciorba de vita foarte light.
Dar acum imi face cu ochiul un cappuccino, ca sa ii tin companie Danei.
Nu am vrut sa va zic dar ieri prietena mea mi-a confirmat dupa al doilea set de analize ca are Hepatita C (ieri a fost ziua ei ) si sunt sub stare de soc...
Are 35 de ani si copil de 4 ani...