Copilasi de iulie-august 2004 (32)
Raspunsuri - Pagina 14
kim222 spune:
Io-s aici..Ne-am vaccinat io pe tati ,tati pe noi
Dana felicitari pt progres! Ce este Mindlab?
Alice esti ok?
g_ioana spune:
Neatza...vin si io la cafelutza,Daria multumim...noi inca nu ne-am revenit dupa botez,pe mandra abia o trezesc dimineatza sa o duc la gradi...ce-nseamna sa-ti pierzi antrenamentul din tinerete...pe scurt a fost tare fain,fina noastra este o minune de copil tare cuminte si frumoasa foc...am si niste poze,daca va era dor de noi
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/botez%20denisa%2014%20noiembrie2009/?start=all
Cu intarziere dar cu mult dragLa multi ani Marutza de MitzuSa cresti mare sanatoasa si norocoasa!
Roxi,uauu concediu la Istanbul ce bine suna,sa va distrati mult!
Cristalina insanatosire grabnica Oanei si spor la facut costum de carnaval(meii mie mi-e o ciuda ca am enspe costume de la nepoti dar nu le folosim ca la gradi la mandra nu se face nik)...of,tare grea este situatia cu tanti Ioana
Daria tu de unde mai cumperi jucarii faine si ieftine?...ca deja trebuie sa ma apuc de cumparat..
Roller pupicei la baieti...meii a mea cred ca a ramas singura sub 20 de kg....azi dimineatza ii faceam morala ca de ce nu mananca si ea mai mult...imi raspunde sec"io vreau sa am muschi ca Tarzan"
hai sa avem o zi buna...io vreauuu concediuu sa ma odihnesc
szivarvany spune:
Ooo, ce de fotografii frumoase ai adus Ioana Frumosi cu totii, iar poza cu finuta dormind dupa o noapte de distractie, este absolut delicioasa
Roller, felicitari lui Vic
Kim, ce vaccin ?De care, de unde, de ce ?
Ti-am lasat mesaj pe mess despre Alice
Jucarii ieftine ?
Este oferta super faina la Carefour - papusile de 93 cm printese la 87 de lei ! porcarii cu HannahMontana la magazinul dp colt iar cele din reclame la fel se gasesc mai ieftine in hipermarketuri decat pe net
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
kim222 spune:
Daria, vaccin antigripal (gripa sezoniera)
Ioana, ieri l-am cintarit pe Luca..are 19 kg si 116 cm cred
edit ..io nu cumpar nimic, deja am din USA..
Ioana sinteti frumosi!!!
szivarvany spune:
Mitzu, sa-ti traiasca printesa, Mara
Acum am verificat si eu listuta, merci Ioana.
Btw, io si anul asta am facut pt "familie" cadoul ideal plus cu finu` pt familia lui si am scapat pe juma` ca e criza, d`aia
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
g_ioana spune:
Multumesc pentru complimente
Vivia am zis io ca mandra si Uka sunt gemeni...numa' muschi si proteine ca tarzan
Daria foarte,foarte frumos calendarul...io ce ma fac ca mandra nu vrea papusi...a zis ca vrea roata olarului ca atunci cand am nevoie de o cana sau un castron,mi-l face ea rapid...si un bb din ala care face-n pampers si trebuie schimbat..si ca nu mai are rabdare pana la 6 ani ca vrea sa-i aduca moshul un catzel
Azi dimineatza cand am plecat la gradi,adusesera un brad urias sa-l monteze in fatza blocului cu tot felul de globulete si instalatii...cum afara era soare,mandra a concluzionat ca ar trebui sa aduca si zapada de la polul nord.
Meii sper ca dragutza mea cuscrela de la capitala este ok,nu?multi pupicei
roller025 spune:
Oliv, Mind LAb e o metoda de dzvoltare a gandirii logice, a muncii in echipa, inteligenta emotionala prin joc. Din pacate nu e ca fast track kids, adica nu au o locatie unde sa-i duci, se preda in scoli si gradinite de catre tutori autorizati. e interesant, uite link-ul: http://www.mindlab.ro/index1.php?page_id=203
Ioana, Fomoase fete.
Daria, cadoul e nemaipomenit.
IO n-am habar ce sa iau cadouri la nici unul din plozi. Poate ma dumiresc pana de Craciun.
kim222 spune:
Ioana si Luca tot intreaba cind se aprind luminitele si de ce eu nu stiu cind...daca inainte de USA am trait in Ro ar fi logic sa stiuasa mi-a replicat.
Daria f frumos..mie imi plac mult canile!
dana merci voi studia linkul. Vic unde face asa ceva?
si eu voi lua sau va primi Roata Olarului..si-mi mai doresc Cine stie cistiga!..am avut si eu asa ceva copil si este f educativ!..
alice2004 spune:
Salutare, gagici !
Sa intru repede sa va dau de stire ca sint ok, am doar o pasa mai proasta si de aceea nu prea mi-a dat ghes scrisu' ! Plus ca ma pocnii ashea un gind sa imi fac nunta la biserica (asta pen ca io nu-s cununata religios) la anul si sintem in cautari si pregatiri de alea-alea !
Va pup cu mare drag pe toate !
Pies - Olivia, multumesc pentru ginduri ! Ca sa stii, sintem in ton, de vreo doo zile ma doare gitu de moor, doar ca io am beut neshte must direct de la frigider si chiar am simtit cum mi se "increteste gitul" !! De doua seri abia pot dormi, nu mai spun de inghitit ceva, cred ca am facut puncte din acelea albe pe amigdale, ca asa pateam si cind eram copil, m-am "badijonat" io acasa cu ceva glicerina si iod si vad ca e mai bine acu (plus niscaiva penicilina V, ca in copilarie) ! Sanatate multa iti doresc si tie ! Si am notat si sugestia cu copchii pe acoperis ... il primiti si pe gizmo , hihiii ???
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roller025 spune:
Alice, wow, nunta! Pai, spor la cautari! Si sa va iasa nemaipomenita!
Oliv, Vic face la gradi orele de MindLab. Vine o donshorica (are 23 de ani, deci....) o data pe saptamana, la grupele mare si pregatitoare. Si ne-au facut si parintilor un demo acu vreo 2 saptamani. M-as juca si eu... De sta spun ca nu au o locatie, ci pot asigura pregatirea cadrelor didactice sa faca astfel de exercitii.
Mey, da' Vic nu e gras, daca te uiti la el e lung si deshirat. Cred ca oasele is grele, altfel cand il vezi la baie poti sa-i numeri coastele...
Hmmm, Roata olarului? Ma gandesc cat de incantat va fi Paul si ce fericita va fi bona...hihihi
Io's multumita ca-mi merge proiectul binishor, in conditiile date. (ma poci lauda?)
edit: ma uit de vreo ora pe jocoteca.ro si am gasit o gramada de cadouri interesante...