Copilasi de iulie-august 2004 (32)
Raspunsuri - Pagina 10
roxanaz spune:
ziua buna
Ioana, shopping inseamna prostii de bucatareala si sosete pentru copii . dar io recunosc ca mi-am luat o bluza de bumbac organic cu 9 lei (hehe, ce doar Daria sa ne omoare cu din astea? ). si am mai vazut covoare frumooooaseeee!
Robi, spor la intalneli. si la shopping
Cristal, bravo Mariei. da io ca sa fiu carcotasa intreb.. sper ca o invata pe Maria sa tina mana bine pe claviatura, da? io mor cand vad profesorii care nu insista pe pozitia copilului la clape/pian... care e esentiala!
azi incep si eu pianul cu baietii, Luca si Pat... am ceva emotii, recunosc
kim222 spune:
...mey la mine shopping este si cind te uiti...nu doar cind cumperi!
multumesc pt complimente, sinteti niste dragute!
szivarvany spune:
Succes baietilor si tie Rox
Si eu ma tot gandesc la mandra Dar cred ca pana la vara nu avem nicio activitate extra. Iar la vara vom relua inotul ca ma zapaceste de cap, circula prin casa - iar - imbracata in costum de baie (peste haine ca e friguroasa ca ma`sa) si cu colacul
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
g_ioana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kim222 ...mey la mine shopping este si cind te uiti...nu doar cind cumperi! multumesc pt complimente, sinteti niste dragute! |
..aaa atunci m-am linistit...io de vreo doua saptamani "shopinguiesc" o pereche de cizme ....poate i se face mila lui mos Nicolae de mine...
Daria pai in vremuri de gripa faceti sedinta?...ce-mi plac masurile de la gradi mandrei,poate in felul asta ii mai educa si pe unii parinti...azi o mamica nerabdatoare a dat buzna in clasa...asa ca doamna a pus-o a punct ca parintii nu au voie in clasa...sa-si astepte cupilul pe hol
Fetelor sa ne spuneti impresiile piticilor despre pian..o sa fie bine o sa vedeti...mai ales daca profa este tinerica
szivarvany spune:
Ioana, poi nu-i tot un draq daca intram sau nu ? Copilul de acasa vine asa ca daca are vreun parinte, il distribuie mai departe.
Pe noi ne intampina cu sprituitoarea cu spirt asa ne dezinfectam zi de zi
Vreau o parere sincera, va place asta?
E pentru ziua unei prietene de 7 ani, a spus mama-sa ca are nevoie ca vazuse pe Giulik. Am terminat ieri, inca n-am pus margele si alte briz-brizuri ca fetita e in perioada aia de mare printesa
-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
g_ioana spune:
Daria mie imi place sincer,io zic ca este ok...meii io nu ma gandeam la gripa ci la bunul simt...sa-i mai educe un pic sa astepte la usa pana termina activitatea...si nu in ultimul rand,daca pe copii ii schimbam de papucei...parintii de ce sa intre cu incaltarile murdare in clasa lor...mie nu mi se pare normal..parerea mea
Da si noi vream karate..cred ca o sa o ducem din decembrie..
szivarvany spune:
Aaa, poi nici noi nu avem voie decat in pragul usii
E o nebunie acum iarna cu atatea haine. Acum se vede cat de mica e gradinita si holul
La noi s-a hotarat deja data serbarii, 9 decembrie, zilele astea aflam si despre ce va fi Eu una abia astept
-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !
kim222 spune:
..pai profa este Rox!
apropo de gripa, ieri nu ne-au lasat sa intram in spital!..am fugit la Hr si am adus adeverinta...si asa am intrat!
edit Daria tot ce crosetezi tu este superb!
cristalina spune:
Roxi, dada, ar trebui sa stie pentru ca e profesoara la Dinu Lipatti. V-am zis cu portocala...cand are ora de pian doamna se aude "uuunnnn, doiii, treiii, patruuuu...Maria, tine mandarina in mana ca o storcesti" si Maria relaxata "noi nu mancam decat portocale!!!"
Daria, paine cu usturoi....mmm...suna bine...:)
Mie imi place. Merge pentru un cadou.
Ioana, foarte eficient shoppingul cu uitat mult si cumparat putin, face bine si la nervi si la buget....hihihi...Ce as mai trage o tura, noroc ca n-am timp...
Olivia, ce mamici sexoase si frumoase am vazut in poze Micuta crestina e dulce foc!
La noi la gradinitza din sat vine dimineata asistenta de la dispensar sa le educe pe mamici, foarte multe dintre ele aduc copilul impreuna cu punga de medicamente la gradinita atunci cand e bolnav...
Ce e mai grav e ca o fac din prostie, pen' ca e gradinita cu program scurt deci au cu cine sa-l lase acasa...
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
szivarvany spune:
Kim, nu vi-am aratat sa ma laud, sper ca stii.
Dar e una cand vin fetele si-mi zic sa le dau nush care caciula sau sa fac una identica, si alta e sa duc la zi de nastere.
Na, ce probleme mari am si io pe lumea asta
Imediat merg la sedinta. Se va hotari bugetul si cadourili` Presimt o mare distractie
-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !