Locul fetelor Nou-Venite (42)
Raspunsuri - Pagina 3
jesia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorin7774 Maine e ziua sotzului si asa m-am gandit eu...sa fac maine un test. |
MULTI ANI TRAIASCA MULTI ANI TRAIASCA LA MULTI ANIIIII SA VINA SI TESTU CU 2 LINIUTE LA MULTI ANI
Ce nu te doboara te face mai puternic
trutzi spune:
Neata`! eleia
LA MULTI ANI!!! sotului
Imi pare rau pentru z2
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
lorin7774 spune:
fetelor, multumesc din suflet pentru urari.
sa traiasca si sotii vostri, sa fiti fericiti si sa vi se indeplinesca visele.
Eleia, nici eu nu sper la un test pozitiv, asa, de ziua sotului. Oricum vroiam sa mai fac unul, pentru ca nu inteleg de unde a venit intarzierea asta, dintr-o data, dupa atatia ani.
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
eleia spune:
lorin
hai ca macar tu trebuie sa ai mai mult noroc mai ales ca ti-a si intarziat destul de mult. tinem pumnii sa-l faci fericit pe tati si pe capsunica.
lorin7774 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eleia lorin hai ca macar tu trebuie sa ai mai mult noroc mai ales ca ti-a si intarziat destul de mult. tinem pumnii sa-l faci fericit pe tati si pe capsunica. |
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cora79 spune:
Buna fetele dragi,ati disparut toate de la apel?Vine omul infrigurat de la serviciu si ce gaseste pe forum,nu tu o cafea calda,nu tu un laptic fierbinte,nimic,decat tacere
Eleia-si eu tot ziua 2 sunt
Lorin pentru sotulachesi un test magic iti doresc
Jesia,Trutzi,Mvb,Draga,Lia,Ale,Alysa
"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"
cora79 spune:
Polo te pupacesc si pe tine de nu te vezi,ai grija de sotulache sa nu faca baite fierbinti caci scade calitatea si nu-l ierta la ovulatie,ai sa vezi ca va veni bebelul
Feeeetttteeeelllloooorrrr,fac apelul de pranz
cora79 spune:
Am deschis condica de prezenta,nemotivate pentru toata lumea,numai eu sunt mai cu mot,sunt prezenta dar monologhez
Dragaica spune:
Cora draga mea eu sunt aici, pentru inca 2 ore apoi plec la acupunctura , azi am prima sedinta , am emotii
Trutzi vrea sa-ti multumesc pentru ziua de ieri, ca eram singurica si tu ti-ai facut mila de mine si-ai stat la palavrageala un big
Acum sa spun si eu pentru sotul lui Lorin si al Eleei
Restul fetelor va dau un pupic si o floricica
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica