*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (84)*
Raspunsuri - Pagina 3
oceanborn spune:
Olivia, cand avem de mers la vaccin,la pediatru sau in alte locuri unde avem programare Thomas doarme "ca un prunc"..ii culmea copilul asta.peste 20 min avem programare
fontanela e micsorata , nici vorba sa se fi inchis. de vreo luna am reluat vitamina d..
Laura brr, frig tare la voi!
mami de Thomas
bertha spune:
Fete dragi, va multumesc din suflet pt urari! M-au emotionat mult cuvintele voastre. Va doresc sa vi se intoarca inzecit toate gandurile bune si Dumnezeu sa aiba grija de voi si de toti cei dragi voua.
Am intarziat putin, ca trebuie sa pregatesc cele necesare. Poftiti:, avem de toate. Macar virtual, ca pe bune n-am pregatit nimic special. Desi sunt genul care mereu pregateste bunatati, cu sau fara ocazie, de data asta n-am avut chef sa fac nimic special, ne pastram pt ziua Ioanei...sapt viitoare vin bunicii in vizita prelungita, asa ca am de gatit industrial atunci. Acum ma odihnesc, asa ca am dat comanda lui tati sa se prezinte cu niste soricei plini de ciocolata si o sa comandam o pizza. Sunt o lenesa.
De azi-dimineata vorbesc aproape continuu la telefon, m-au sunat famlionul intreg, toti colegii de la serv, multi colegi de la fostul serv, prieteni...ma bucur mult ca nu m-au uitat.
Ioanei i-am pregatit azi un fel de sos cu carne de pui, ceapa, ardei, putine rosii si putin usturoi...miroase super in bucatarie. Sa vedem daca apreciaza.
Olivia, Ioana are fontanela maricica, nu ma astept sa se inchida mai devreme de 3-4 luni, poate chiar mai mult. Lui Darius i s-a inchis la un an si 8 luni.
Ralucutzza, asa m-ai distrat cu zebra bolnava...
Eli, las-o incolo de porcina, ca n-o fi asa de negru ala urat. Dupa calculele mele, putini vom scapa, la modul cum se transmite, cel putin astia care avem copii la gradi, la scoala...eu sper sa ne ocoleasca, dar e bine sa fim inforati, sa stim ce si cum, in caz ca...Doamne fereste!
trage Ioana de mine, revin.
Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
Amalia spune:
LA MULTI ANI Andrei de Zaden!! Sa cresti mare si sa fi sanatos!
poze
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
carmendu spune:
LA MULTI ANI bertha!!
sa fii sanatoasa si iubita si sa te bucuri de copiii minunati pe care ii ai!
ma bucur pentru vestile bune de la doctor. un cadou minunat pentru ziua ta!
LA MULTI ANIAndrei!! sa cresti mare si sanatos!
carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
elilov3 spune:
FETELE la noi ninge ca in povesti supeeerrrr
oli cand am fost cu pavel in spital venise o doamna din ct. sa isi opereze baiatul pe la 10 luni din cauza ca i se inchisesera fontanelele...noi am plecat acasa....si dupa vreo 2 ani intamplarea a facut ca noi sa mergem la mare prin ct si m-am intalnit cu ea...nu ii facuse operatie baiatului se razgandise si baiatul era ok.....eu din ce am citit zice ca pe la 1 an si 8 luni maxim ar trebui sa se inchida...apoi si noi suntem din categoria fontanela marita, dar nici nu intentionez sa merg la doc mai ales in perioada asta...daca e vb de ca sa isi ia din diversele alimente pe care i le dau..ce vrei sunt defecta
bertha lasa ca nu esti lenesa nu exagerez dar in viata mea de max 2 ori cred ca mi-am factu ziua cu alai si toate cele..in rest apelez la formula pregatita de tine azi....deci eu sunt mai ca tine ...
"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit
nebunica-zapacica spune:
Bertha, multa sanatate si impliniri alaturi de cei dragi!
Uff, greu cu timpul asta, abia mai pot respira cateodata..copil mofturos de la dinti, casa noua, sot pretentios morocanos din motive de criza, timp pentru mine ioc..chiar nu inventeaza nimeni ziua de 50 de ore? Eu n-am timp, ca as face-o..
Sa va mai povestesc de noi, ca tot se joaca Victor singurel putin..piticul e un umblaret si jumatate, vorbaret pe limba lui, ca pe a noastra nu zice decat ma-ma, pa-pa, ba-ba..curios foc, arata cu degetelul si eu ii explic ce vede, el iar arata, eu iar explic pana ma doare pe mine gura,ca la el degetelul vad ca rezista , daca il intreb imi arata unde e cartea, mingea, catelul, masinuta, becul, fereastra, calculatorul, televizorul, nasul meu, mana lui, stie unde sa mearga cand ii spun ca mergem la nani, schimbat pampersul sau la papa, bate din palme daca zic bravo si toata ziua ma pupa si ma umple de balute.. e mult, e putin, nu stiu, dar deocamdata atat stie..dar perseveram..acum trebuie sa invete unde e piciorul, ca tot mana imi arata..o fi totuna pentru el
Asa..n-am terminat de laudat piticul care a inceput sa adoarma singurel, azi noapte chiar a dormit de la 9 la 6 dimineata cand a inceput sa scanceasca de foame..mi-e asa drag sa-l vad cat de schimbat e acum, baietel mare si cuminte..nu credeam ca o sa ajungem aici in toate noptile cand ma trezeam de 5-6 ori si zilele cand nu voia sa doarma decat in brate, plimbat prin casa..asa ca mamici, nu disperati, or sa vina vremuri mai bune
M-am lungit, ca tot am gasit momentul sa scriu..ma scuzati, nu scriu cu lunile asa ca se aduna..as mai avea, dar poate revin mai pe seara..
O zi frumoasa, mamici!
fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)
Nasterea cozonacelului nostru iubit
lauramiron spune:
Fontanela nu-i inchisa nici la noi, preconizez ca mai dureaza vreo 3-4 luni. Rebecai i s-a inchis la 1 an jumate. Medicul nostru prefera fontanela inchisa mai tarziu decat mai devreme (devreme insemnand mai repede de 10 luni). Din ce-am mai citit si eu, e perfect normal pana la 20-22 de luni.
Raluca, asa deci cu zebra bolnava Uufff, de asta mi-e frica si mie, sa nu ma patez aiurea. Ramo, multumesc de raspuns Sunt indecisa, dar mai am vreme pana maine sa ma decid
fluturasha23 spune:
La multi ani Bertha! Multe multe bucurii alaturi de cei dragi!
Daca mai doriti idei pentru aperitive:
http://www.reclama ilegala - avertizare.ro/forum/index.php?showtopic=3669&st=0
fluturasha23 spune:
idei aperitive:
u t i l e c o p i i . r o / f o r u m / i n d e x . p h p ? s h o w t o p i c = 3 6 6 9 & s t = 0
oceanborn spune:
Fluturasa, eu nu reusesc sa vad, ori am sarit peste vreo litera stergand spatiile libere, mai incerc o data
Idei de tort: http://torturilelissei.blogspot.com/2008/11/torturi-copilasi.html
noi suntem ok , a luat Thomas in greutate bine, 1,200 in 3 luni, acum are 9, 400 ..revin ca ma striga....
mami de Thomas