Pepenasi de iulie - august 2008 (155)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Marinasare iodata a folosit o singura data, dar muraturile s-au stricat de mai multe ori. Hreanul e nelipsit. Raman la ideea cu etanseitatea.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Ce faceti voi pe-aici?

Ieri am scris de 2 ori aici si dar am mai reusit sa trimit nici un mesaj...se tot bloca
Bogdanutz e bine, nu a mai facut deloc febra nici ieri, nici azi, mai mult ca sigur ca e de la dintisori, baleste bietul intr-un hal de-i ud pe piept, ca sa nu povestim ce stare nasoala are, maraie continuu. Antibioticul de care m-ati intrebat, i l-a prescris medicul de precautie sa nu i se infecteze rana de la arsura, ii dadeam Augmentin 3,5ml X 2, aseara nu i-am mai dat, desi trebuia pana azi, dar nu mai vad rostul, nu-l mai doare deloc manuta, prinde cu ea, inca e bandajat, trebuia sa merg azi cu el sa-i schimbe bandajul, dar la ce stare are, clar ca nu-mi statea in masina, si e un frig la noi si bate vantul de mi-e frica sa-l scot din casa, merg maine. Oricum am oroare sa-l duc la medic, saracul e traumatizat rau de tot de cand cu manuta, urla doar cand vede halate albe, iar cat il panseaza medicul stau calare pe el 3 asistente. Bietul meu copilas
Pentru febra ii dat Nurofen 4ml si ii scade febra in cateva minute.

Mergi la inceput

Bujo: multam pt parerea cu jaluzelele verticale...esti meserioasa rau...mai cerem sfaturi Nu pun jaluzele, promit
Cu arsura (bine de stiut, sa nu fie cazul), la fel cum a spus si Cristina, numai apa rece, muuuulta si nu se face besica...la fel mi-a spus si mie medicul. Ca nu ati vrea sa stiti ce buboi i s-a facut de la albusul de ou

Sursula:...duminica ma uit si eu!

Anilansa: spor la amenajat! Brrr, eu am scapat...deocamdata

Sun: a iesit bine de tot examenul, nu? Altfel nici nu ma astept sa fie

Cristina: felicitari pentru caruciorul albastru! Mie la 13 sapt mi-a confirmat ca va fi baietel...si eu visasem de-o viata ca o sa am fetita! Vai si sa am inca un copil parca tot baietel mi-as dori sa fie

Mada: tot vroiam sa te intreb, parca voi aveti scaune cu tapiterie alba, care seamana izbitor cu ale noastre (daca bine tin minte) care sunt tot din UK, cum le cureti? Ale mele arata groaznic, am incercat cu apa cu pur dar pauza, ma gandesc sa bag mopul cu abur pe ele, o sa pateasca oare ceva?
Pica:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

STRULU - nu stiu ce scaune ai, da' zi-mi ce tapiterie au? Tapiterie tapiterie, adica panza? Sau tapiterie altfel, adica piele sintetica sau altele?
Ca idee, albul e de evitat pentru astfel de piese, chiar si bejul, adica scaune, fotolii, canapele... Mai ales in Romania unde praful este la mare rang. Probabil ca la voi e nitel mai curat pe strazi ca la noi, dar scaunul tot ramane expus la interventia utilizatorilor, deci se va face praf foarte rapid.
Parerea mea e ca mopul H2O e vax albina in cazul asta si nu o sa te ajute cu nimic, desi reclama zice ca da. Eu zic ca nu.
O solutie ar fi sa le scoti sa le speli - adica ideea e, daca decideti sa cumparati chestii albe, asigurati-va ca se pot scoate pentru spalat... Daca nu se pot spala si nici spalatul "pe loc" asa nu merge - desi nu te mai stradui cu Pur, ala e antigrasimi. Baga un detergent normal de rufe, sau, eventual, unu de-ala de covoare. Dar nu unul de vase.
Ei deci, daca nici asta nu merge, zau, comanda-ti niste huse.
Asta e parerea mea de om care a lucrat in domeniu (hai ca v-am innebunit cu asta, ca eu sunt aia care a lucrat cu toate domeniile )

O alta gogorita comerciala sunt tesaturile teflonate. Da, raman teflonate cateva saptamani si daca versi apa pe ele, picatura curge precum mercurul, tesatura nu se impregneaza, dar dupa doua saptamani adios tratament special, tesatura e la fel cu aia neteflonata (cum sunt microfibrele de exemplu...) care totusi era cu 30% cca mai ieftina ...

Si mai e o gogorita, tot ziceam sa va spun si de ea, ii ziceam OOKA-i... Stiti incaltarile alea cica "cusute" Aiurea! Poate bocancii aia de pe vremuri romanesti doar. De fapt, cusatura aia e un cordon aplicat dar la care juri pe cravata de pionier ca e incaltarea cusuta! Sunt foarte putine exceptii de cusaturi exterioare. De fapt, oricum cusatura de la incaltare e o tampenie si se purta eventual pe vremea cand iti era frica sa nu cada talpa. Acum se folosesc adezivi care bat la fund orice cusatura, dar na, comerciantul a ramas cu textul de vrajeala.. "ghete cusute" Aiurea! Cordonul respectiv se vinde la metru si exista in toate marimile, culorile, impletiturile posibile si imposibile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Struluta la noi sunt detergenti de upholstery exact ca si aia de covoare si mochete sau inchiriezi masina speciala de curatat sau chemi expertii si pt o taxa depinde cat ai de curatat ti le fac ca noi. Sau daca nu merge si nu merge le reupholster.
Noi avem canapele crem, dar se scot husele ei zic sa nu le speli la masina ci sa fie curatate special da eu leam bagat de proba si au iesit super ok la program de delicate sau de lana ca le invarte putin si le stoarce asa de forma.

"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "

Louis-Hector Berlioz

Mergi la inceput

S-a trezit puiul si mi-a inchis calc dupa cum se vede...merci fetele, revin mai incolo, merg sa-mi hranesc odrasla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

MONI stai linistita ca nu o sa trebuiasca sa il mai cari pe Luca mult in brate pe scari. O sa vezi ca o sa invete repede sa urce si sa coboare scarile de unu singur in 4 labe. Eu l-am "antrenat" pe Seb ca nu mai puteam sa il ridic de atatea ori si sa il car pe scari. Acum urca si coboara singur scarile, fara ai sta eu prin preajma. O alta chestie pe care am facut-o eu este ca ii pun de ceva vreme scutece chilot si nu trebuie sa stea pe spate ca sa pot sa ii pun, sta in picioare linga mine sau in fund la mine in poala si il ii pun numai decit.

Fetele multumesc pentru raspunsurile cu video-game-urile. Eu sunt tare curioasa cum o voi scoate la capat, caci eu sunt ceva de genul "paria video-jocurilor si a consolelor de joc". Pina acum am reusit sa fac in asa fel incat sa nu apara tot felul de dracarii din astea prin casa pe la mine.

Citi dintre pepenasi au inceput sa zica "nu"? Eu sunt abonata la un site care o data pe luna imi trimite news letter cu evolutia copilului la varsta respectiva... Pentru 15 luni spuneau acolo ca este normal ca unul dintre cuvintele care si le insuseste un copil de virsta asta ar fi "nu" si ca este posibil sa il repete la nesfarsit. Deocamdata Seb nu spune nici "da" decit cind este absolut necesar, iar "nu" nici pe departe, dar se tranteste ca o leguma pe jos cind nu ii convine ceva si asta sincer cred ca ma scoate mai mult din sarite decit "nu".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fete,

Am venit. Cred c-am facut aproape perfect! Doamne Ajuta!

Mai3, mai conteaza si scula doctorului...evident, ma refer la echograf. Noua ne-a spus la 12 sapt ca 56% e fata si asa a ramas...si nu era super truper de echografist.

Si fi'mea azi-noapte a marait in repetate randuri, pana isi gasea suzeta. Oricum ceva nou pt ea. O fi fost ceva in aer.

Vazut un Darius asa de finut si frumooos!

Io in primul mesaj am scris asta, dar am ascuns linkul sub emoticoane si nu l-ati vazut; ati vazut direct poza in picasa. Deci CLICK pe emoticoane, ca deh, asa-i profa in imaginatia mea. . Ah, Carmenelix, stii ca eu te iubesc tare DAR aseara, sora'ta de-i iubesti tu diferite parti ale corpului, mergea la dush si mi-a pus intrebari indecente...asa ca eu as fi mai rezervata

[quote]citat din mesajul lui SunSmile

[maroon][font=Trebuchet MS]Neata,

Carmen esti Za Best(ie) of OL! Si io care credeam ca arata asa . Dar probabil conteaza in ce perioada a zilei am vazut-o fiecare!
------------------------------------------------------------------

Altfel...frig nene, fusai in tricou, nimeni nu mi-a zis ca-i iarna!

Pupe mama la voi! Sanatate tuturor si spor in toate!

p.s. Sorelix, nush de ce scriu asta aici dar, pur si simplu, vroiam sa spun te iubesc! Esti acolo dimineata, esti acolo pe strada, in examen, la masa, in buda, in vizite, in parc, seara..esti acolo, aici, in viata mea, mereu! Multumesc, iubita mea! Te iubesc tare, pt ca esti ceea ce esti!

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

bujo, dar le-a zdruncinat? e musai

---------------------------------------

www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Fetili, multam fain de raspunsuri si urari .

Pica, scrisul ala cica se poarta acu' . Nici mie nu-mi place, dar nah, ma conformai. Marturisesc ca a fost primul lucru pe care am vrut sa il schimb . Merci de pontu' cu fotografia de pe blog . O sa intru sa vad care e treaba. La laptoapa mea nu mi-am dat seama ca nu e centrata.

Cristinelu
, felicitari pentru carutul albastru! Lasa mama, ca, creste si burtica ta si facem una sedinta foto beton, eventual si cu Mihaita pe langa burtica .

Katalyna
, pe negru trebe sa-l aduci de acasa .

Sursu, felicitaaari! Eu ma uitam la Divertis, ca-mi plac, dar de cand cu 2 copii rar mai apuc. Acum insa, am un motiv in plus sa ma uit . Multam de ajutor cu gravidutza. Astept vesti. Si poate vi si tu cu ea . Stiu ca vroiai o sedinta foto, nu-i asa?

Sun, ma bucur ca a mers bine la examen !

Dupa 20 nov (sa iau eu banutii si soata sa primeasca banutii lui de la Festivalul de Teatru care se termina pe 9 nov) luam luminile si umbrelutele si putem face pozele ca in studio. Apoi, urmatorul pe lista e stativul portabil pentru fundaluri, si 1-2 fundaluri. Pana atunci, vom folosi drept fundal un perete. Dar luminile sunt URGENTE. Cu astea toate o sa avem ce ne trebuie pentru un studio portabil, bun de dus in orice locatie .

pup you all,

In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele cap1 si cap2.
Multumim frumos.

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta

Mergi la inceput