Pepenasi de iulie - august 2008 (155)
Raspunsuri - Pagina 18
Caprioara spune:
Fetele
, ma scuzati va rog ca va bat la cap cu imaginea aia de pe blog, dar trebuie sa-i dau de cap, ca de vineri impart flyerele si poate intra lumea si sa nu vada ceva stramb pe acolo.
pup you all,
In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele cap1 si cap2.
Multumim frumos.
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta
Chuny spune:
Vicky draga, uite-asa!
A venit si vremea ta
sa afli ce e cresa.
Anul trecut pt noi
A fost doar un crunt razboi
Am bolit, am patimit
Cu mare greu ne-am oprit
Pe la doctori am umblat,
Ne-am cacat imprastiat,
Febra multa, muci ne-au curs,
La urgentza am ajuns.
Numai vara a fost bine,
Niciun doctor pe la mine,
Nici in gand si nici in vis,
F_tu'i mama ei de cresha
( sorry, alta rima nu am gasit)
Dragelor, m-am saturat,
Numa-n versuri am visat
V-am pupat si-am terminat!
Sibylle
http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/
Vladimir *****
***** Anna
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
flo1980 spune:
Vazut Aidutza
ce haioasa e!
S-a vazut cu aceeasi inaltime si s-a dat la ei, ha? 
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
Didi81 spune:
Capri, acum e ok, in sensul ca se incadreaza bine imaginea in chenar... dar problema cu centratul ramane. Pun acum doua poze pe picasa, sa vezi ce vreau sa zic.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Didi81 spune:
Gata, am pus. Eu cred ca arata bine si asa, dar daca vrei sa incercam sa rezolvam si cu centratul... cred ca mai simplu imi dai mie parola cum ai propus, decat sa te tot chinui cu incearca aia, incearca aia... Cum preferi 
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
MissJJ spune:
Iote a venit poeata
Sa se certe ea cu ceata
De gagici prea talentate
Si s-a luat ea de toate
Sa le stearga de pe lista
Pan' ramane-o forumista
Sa vorbeasca singurica
Ea si cu a ei tzatzica.
Si degeaba dai cu pumnu
Pan' ramane numai unu
C-o sa-ti fie dor de noi
Si-o sa ne chemi inapoi.![]()
"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "
Louis-Hector Berlioz
Caprioara spune:
Didi, ce id de mess ai?
In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele cap1 si cap2.
Multumim frumos.
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
Caprioara spune:
Didi, ai pm cu parola
. Am uitat sa-ti pun si id-ul de mess, dar da-mi tu reply cu al tau, si iti fac eu invitatie.
pup you,
in pozele cap1 si cap2.
Multumim frumos.
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
Biribu spune:
LA MULTI ANI DARA! 
LA MULTI ANI GINI!
daca pina si Mada s-a facut poiata, nu mai zic nika, sunteti irecuperabile...
Profa eu sunt de partea ta, sa nu dai, DA???
Cristinelu las ca trece si greata, si apoi n-o sa te mai poti opri.. Nu adrenalina, aia e buna pt laringite, pt bronsite/wheezing se foloseste salbutamol/ventolin sau cum s-o numi pe acolo. Ti-am zis felicitari pt unca o putza??
Didi ce scumpa e
!!! si ce convinsa imbratiseaza ea acolo …
AnnaB curaj mami si rabdare. Si eu ma plingeam tot de asta pe aici. Al meu de ex a dat interdictie la linguritza de muuult timp. Maninca singur cu mina, sau cu furculitza destul de bine, mai greu cu linguritza da se straduieste. Toti au faza asta ca déjà nu mai accepta sa fie hraniti. Si pe linga ce reuseste el ii mai bag si eu, tot cu mina ca asa accepta
.
Dana fara anibiotice ca nu au cu ce sa ajute, mai mult sa strice. E drept ca i-am urmarit f atent, n-au facut alte complicatii. Pt gravidutze grija multa, evident de preferat sa eviti aglomeratia si cit de mult persoanele bolnave. Nu stiu cum e cu vaccinul in tara, cel injectabil e ok pt gravide deci cind devine disponibil eu l-as face. Altfel, cum am spus, e o gripa, nu e un capat de tara, doar ca febra mare in principal nu e asa buna in sarcina., trebuie stapinita bine.
Capri eu te pup ca nu ma pricep sa te ajut, doar moral support 
Vicky .... da asa va fi, dupa prima iarna va fi mai usor. Curaj!
ma duc sa concep ceva la bucatarie, n-am nici o idee, ia bagati si voi cite ceva
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
pica1 spune:
BIRI noi asta seara avem in meniu paste carbonara (de la vecini), iar eu maiine vreau sa fac niste rasol la cuptor cu sos brun cu ciuperci uscate. Sa nu ma intrebi cum il fac ca nu stiu...caut sa vad cum se face sosul brun si cad eu cum mai adaug si ciupercile uscate. Rasolul il vad cu un piure de carfori alaturi si cu o muratura. Mai am in frigider niste praz cu pui si masline daca iti face cu ochiul si o pulpa de miel umpluta. Alte idei nu am la ora asta ca domnul sta geana pe mine ca poate apuca si el un buton din tastatura mea.