Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 (95)
Raspunsuri - Pagina 9
koko_1 spune:
Gata, acum sigur se vad
mama lu'
Cezar - 22 aprilie 2009
http://www.flickr.com/photos/43205089@N05/
Pisik06 spune:
Buna fetele!
LA MULTI ANI! bebeilor Alexandra, Crina, Calin Nicholas, Sophia, Ioana
KOKO, bine ai venit
ARIS, cum ai rezistat "plecarii in armata" pana la urma
?
OLI, urmarita ne-urmarita, zi mersi ca ai scapat de soacra. vezi tu pe urma cum scoti camasa
ANAMARIAME, multa sanatate puiutei
.
Fetelor, lamuriti-ma si pe mine cu iaurtul asta. Am vazut ca nu trebuie sa aiba lapte praf. Exista vreun motiv anume? Eu ii dau Tnuva, uneori Campina (dar e mai apos) si asta are. de fapt eu nu am vazut niciunul sa nu aiba. V-a spus doctorul ca e interzis? Mai sunt fete care dau iaurt altul decat cel profi sau bio?
In privinta premergatorului, azi-maine sper sa ne aduca si noua cumnata-miu premergatorul. Are vreo 3 din care unul nou-nout ramas de la fiica-sa. Si eu eram contra, dar doctorita mi-a zis ca in cazul unui copil lenes este eficient.
Ma bate gandul sa ii dau si eu Anei oscilo. Stiu ca s-a mai discutat dar nu am retinut. Cum se da? Si vitamina C de care dati si cum? Fiole normala, de oameni mari, in ce conceentratie?
Hai ca azi sunt plina de intrebari
. Stiti cumva care este valoarea minima normala pt hemoglobina la bb? Ana are 11,4, doctorita de la Grigore a zis ca nu are nevoie de nimic, cea de la CMU mi-a dat Fe haussman, doar ca Ana a facut tare urat la fierul asta cand era mica si nu stiu ce sa fac. Tot ea a zis ca valoarea nu e f mica si ca am putea sa o lasam pana la 1 an
Am fost si eu azi cu Ana la control, la CMU si are 9,100 kg si 72 cm
.
In materie de "achizitii" de cateva zile spune "ta-ta" pe muteste si de vreo doua ori l-a spus si cu voce tare, sa moara ta'su nu alta
. Si zice si "a-na" intr-o fericire, na-na, ghe si alte d-astea. Sta in picioruse tinandu-se de orice, dar nu se ridica si nici nu merge in 4 labute.
In alta ordine de idei, sunt f suparata
. O prietena f buna de a mea are un baietel de 3 luni care a fost diagnosticat cu nistagmus, o boala neurologica ce se caracterizeaza prin jocul ochilor, neputinta de a fixa cu privirea un punct
. Incerc sa o ajut cum pot, desi mi se rupe mie sufletul de micut d-apai ei ca mama a lui. Vroiam sa va intreb daca stiti cumva un neurolog bun.
Hai ca m-am intins. Asa scriu eu, mai rarut, da scriu romane.
Pupici
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Gianina34 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui koko_1 Gata, acum sigur se vad mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009http://www.flickr.com/photos/43205089@N05/ |
ba nu, ba nu...
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 6 luni
saby spune:
Koko frumusel foc Cezar
are niste trasaturi tare finute si ce bine sta el in fundulet, iar numele mie imi place mult, Maia daca era baiat o chema Cezar sau Rares 
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Bianca2503 spune:
sper ca am terminat cu introducerea.
M-am hotarat sa scriu pe forum pentru ca am constatat niste lucruri care daca sunt importante pentru mine sigur se mai gasesc cateva mamici interesate de aceleasi probleme. Ca sa nu o lungesc incep cu ele:
1. produsele BIO- am vazut ca multe dintre voi ati ales HIPP. Sie u am ales Hipp dintre toate mancarurile pentru bebelusi tocmai pentru ca sunt BIO. Dar m-am sucit si sa va spun de ce. Stiti toate ca exista produse pentru Estul Europei si pentru Vest(sampoane, creme, pasta de dinti, cosmetice in general). Ieri i-am dat lui Vladimir un borcanel Hipp pentru ca nu am avut cu se ii fac legumele de la pranz (de obicei ii gatesc eu) si in timp ce manca el cu pofta citesc si eu mai bine eticheta....si ce vad....Fabricat in Ungaria, iar pe borcan scrise ingredientele in doar 2 limbi (romana si bulgara).
Atunci mi s-a aprins un beculet si mi-am adus aminte de o firma ungureasca din Ardeal care importa E-uri din Hu pentru mezelui si Coca-Cola locala. Nu am nimic cu ungurii ca oamenii, insa sunt regii |E-urilor. In mod clar Hipp de Romania nu e acelasi cu HIpp de Austria, Germania si alte tari de acest gen. Nici ungurii nu au HIpp facut de ei (daca nu scrie in maghiara pe borcan ma gandesc ca nu au). Asa ca decat Hipp BIO din UNgaria cred ca mai bine Nestle nebio din Franta.
a doua chestiune in mesajul urmator.
Bianca2503 spune:
revin cu episodul 2
vad ca tot vorbiti de remedii naturiste.
Spunea koko1 ceva de belladonna, insa eu imi aduc aminte ca pe la inceputul clubului scutecelor cand bebeii aveau probleme de burtici petrean parca a spun sa nu cumva sa dam belladonna la bebei...ca e MATRAGUNA de fapt. Sper ca nu ma insel, dar si wikipedia zice la fel ba mai mult ca nu mai e folosita in remediile naturiste din cauza toxicitatii (oricum se dadea la probleme digestive in general). Ce legatura are matraguna cu raceala? Sa nu fie cu suparare, poate gresesc dar parca imi aduc aminte o poveste nu tocmai fericita a cuiva care administrase asa ceva copilului.
saby spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 Buna fetele! LA MULTI ANI! bebeilor Alexandra, Crina, Calin Nicholas, Sophia, Ioana ![]() KOKO, bine ai venit ![]() ARIS, cum ai rezistat "plecarii in armata" pana la urma OLI, urmarita ne-urmarita, zi mersi ca ai scapat de soacra. vezi tu pe urma cum scoti camasa ![]() ANAMARIAME, multa sanatate puiutei . Fetelor, lamuriti-ma si pe mine cu iaurtul asta. Am vazut ca nu trebuie sa aiba lapte praf. Exista vreun motiv anume? Eu ii dau Tnuva, uneori Campina (dar e mai apos) si asta are. de fapt eu nu am vazut niciunul sa nu aiba. V-a spus doctorul ca e interzis? Mai sunt fete care dau iaurt altul decat cel profi sau bio? In privinta premergatorului, azi-maine sper sa ne aduca si noua cumnata-miu premergatorul. Are vreo 3 din care unul nou-nout ramas de la fiica-sa. Si eu eram contra, dar doctorita mi-a zis ca in cazul unui copil lenes este eficient. Ma bate gandul sa ii dau si eu Anei oscilo. Stiu ca s-a mai discutat dar nu am retinut. Cum se da? Si vitamina C de care dati si cum? Fiole normala, de oameni mari, in ce conceentratie? Hai ca azi sunt plina de intrebari ![]() Am fost si eu azi cu Ana la control, la CMU si are 9,100 kg si 72 cm .In materie de "achizitii" de cateva zile spune "ta-ta" pe muteste si de vreo doua ori l-a spus si cu voce tare, sa moara ta'su nu alta . Si zice si "a-na" intr-o fericire, na-na, ghe si alte d-astea. Sta in picioruse tinandu-se de orice, dar nu se ridica si nici nu merge in 4 labute. In alta ordine de idei, sunt f suparata . O prietena f buna de a mea are un baietel de 3 luni care a fost diagnosticat cu nistagmus, o boala neurologica ce se caracterizeaza prin jocul ochilor, neputinta de a fixa cu privirea un punct . Incerc sa o ajut cum pot, desi mi se rupe mie sufletul de micut d-apai ei ca mama a lui. Vroiam sa va intreb daca stiti cumva un neurolog bun.Hai ca m-am intins. Asa scriu eu, mai rarut, da scriu romane. Pupici ![]() Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
Eu ii dau iaurt cu fructe de la Humana, sau mai bine zis am incercat dar nu i-a placut
Felicitari pt dimensiuni, sunteti foarte, foarte bine
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Pisik06 spune:
Saby, multumim
.Iaurt Humana i-am mai dat si eu, dar mi se pare ca i se acentueaza roseata alergica sau ce-o fi si prefer sa le evit
Nu am ce face decat sa ma uit la stiri. Cica sunt 580 de cazuri de gripa porcina
. Si am mai vazut si o stire cu un copil roman de 4 ani, mort in Italia pt ca a fost plimbat de la spital la spital

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
olishka spune:
Pisik eu ii dau picaturi vitamina C. Ii dizolv oscilo in putina apa si adaug si vreo 4-5 picaturi de vit C. Administrez cu seringa, sa fiu sigura ca a baut tot.
koko eu tot nu am reusit sa vad pozele.
Olga, mamica lui David iepurasul