Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 (95)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

OLI, mercic. Vit. C fiole normala, nu? Si cat oscilo ii dai? Cate zile pe saptamana?

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

OLI, mercic. Vit. C fiole normala, nu? Si cat oscilo ii dai? Cate zile pe saptamana?

Pozele noastre

Da, in sticluta i-am gasit eu (ca si vigantolul). Oscilo ii dau de 2 ori pe zi acum caci tuseste noaptea un pic. Doza - jumatate de fiola.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Bianca bine ai venit Ai un flacau tare frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

Salutare mamicilor, scuze ca nu am mai dat nici un semn de multa vreme... Oli nu te supara ca te intreb si eu am citit mai devreme ca ii dai vitamina C cu jumatate de doza de oscilo, intrebarea mea este in ce cantitate de apa dizolvi jumatate de doza de oscilo?
Pe mine m-a apucat durerea in gat si am luat doza soc de vitamina C 1000 mg si mi-e tare teama ca radu sa faca si el rosu in gat. I-am dat dimineata 2,5 ml nurofen preventiv. Am sunat doctora dar nu mi-a raspuns asa ca am procedat dupa instinct. Acum 1 luna avenit doctora sa ii faca vaccinul de 6 luni si l-a gasit cu rosu in gat fara nici o simptoma> mucisori, febra etc...
Mi-e tare teama ca radu sa aibe laringita si eu sa nu stiu nu pot sa ii verific amigdalele deoarece ii provoc voma.
Ma gandesc ca vitamina c ajuta la imunizarea organismului
Multumesc
Continui sa va citesc printre picaturi

http://family.webshots.com/album/571720469OjAmWI?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monamour spune:

In primul rand vreau sa-mi cer scuze pt ca nu m-am prezentat pana acum.Numele meu este Adriana si am un print pe care il cheama Eric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Saby, multumim.Iaurt Humana i-am mai dat si eu, dar mi se pare ca i se acentueaza roseata alergica sau ce-o fi si prefer sa le evit

Nu am ce face decat sa ma uit la stiri. Cica sunt 580 de cazuri de gripa porcina. Si am mai vazut si o stire cu un copil roman de 4 ani, mort in Italia pt ca a fost plimbat de la spital la spital

Pozele noastre
in primul si in primul rand pupacim bebele care s-a dezvoltat f bine

am mai discutat noi aici despre iaurturile cu fructe - din cauza alergiilor ma feresc si eu sa-i dau

in primul si in primul rand pupacim bebele care s-a dezvoltat f bine

am mai discutat noi aici despre iaurturile cu fructe - din cauza alergiilor ma feresc si eu sa-i dau
in ceea ce priveste gripa, de cand aud atatea deja parca ma simt mai bine si nu mai simt nici febra nici nimic

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

saby, Pisik06,olishka multumesc pt primire
saby, Cezar seamana cu ma-sa
olishka, sigur se vad pozele
Bianca2503 este adevarat ca belladonna e facuta din matraguna, dar medicamentul homeopat se realizeaza prin diminuarea progresiva a substantelor folosite care duce la doze infinitezimale. Uite www.homeopatie.ro/principiile-homeopatiei-15.htm" target="_blank"> aici

mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009
http://www.flickr.com/photos/43205089@N05/

Mergi la inceput

La nastere a avut 3,500 kg si 50 cm si un 10 cu felicitari.Noi nu prea am avut probleme cu colicii,nici raceli.

Mergi la inceput

Dar totusi doctorul mi-a recomandat pe parcursul anotimpului rece sa-i dau in fiecare zi Vit.C pt cresterea imunitatii.
Apropo de gripa asta noua nu prea stiu ce sa zic,dar oricum nu prea mai plecam din casa din cauza vremii.

Mergi la inceput

Curea pai in f putina apa...un pic pe fundul paharului. Dar ii dau cam cu jumatate de ora inainte de masa, niciodata dupa masa..trebuie sa treaca cam 2 ore dupa masa

koko eu tot nu reusesc...imi zice ca trebuie sa ma loghez

Mergi la inceput