Ce gatim azi (66)
Raspunsuri - Pagina 15
danangie spune:
Fetelor vreau sa sfintesc casa...stiu ca dupa se face o masa...ce as putea sa gatesc???Stiu ca ramane si preotul la masa.....
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)
ANITA75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danangie Fetelor vreau sa sfintesc casa...stiu ca dupa se face o masa...ce as putea sa gatesc???Stiu ca ramane si preotul la masa..... S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008) A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009) |
nu stiam ca ramane si preotul la masa ,la noi e altfel ,sfinteste casa ii dai banii si pa.
daca tot e post fa si tu niste sarmalute de post ca sunt f bune ,o placinta de mere tot de post si un pahar de vin si pe aici tie drumul ,taica parinte
osna spune:
mancare nu am gatit,mai este de ieri,alaltaieri prin frigider.doar niste biscuiti saratiam copt pt pustiul mic.
mamica fluturasului Matei
andru_mami spune:
mamaliga cu unt,ou si branza
cartofi prajiti cu ficatei prajiti si mujdei de usturoi
saratele
POZE
flo1980 spune:
snitele din peste cu garnitura de legume
placinta cu branza bella
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
jesia spune:
ciorba de pui
mancare de cartofi cu carne ...si muraturi
mancare de fasole cu afumatura
Ce nu te doboara te face mai puternic
bubu05 spune:
Ieri:
www.bucataras.ro/retete/36/ciorba_taraneasca_de_vacuta.html" target="_blank">Ciorba taraneasca de vacuta
www.bucataras.ro/retete/2634/ceafa_de_vitel_cu_vin_si_rosii.html" target="_blank">Ceafa de vitel cu sos de rosii si vin
www.bucataras.ro/retete/276/mousse_%E2%80%9Cafter_eight%E2%80%9D.html" target="_blank">Mousse After Eight
Azi:
Piure cu fripturica de ieri
www.bucataras.ro/retete/595/cheesecake_cu_ciocolata.html" target="_blank">Cheesecake cu ciocolata
violeta29 spune:
cartofi la cuptor cu carnati
pandispan tigrat
O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)