Fulgu de novdec(152)-Felicitari Ali&Moni,Go Laura!
Raspunsuri - Pagina 6
crissa13 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ionelamaria
la mine nu se vede... da-mi tu un pm cu ce vrei tu... si iti dau raspuns la el cu parola.... 35+ AMR 4+ sapt Mihnea aniversarea nuntii POZE |
gata acum le-am activat, sorry, mai devreme am uitat sa salvez setarile
33+
RamonaCopot spune:
Shtephy intr-adevar is mult mai bine. Acum cand citeam mesajul despre DANAn, cu travaliu inceput la 6 seara si nasterea la 8 jumate a doua zi, parca nu m-as mai vaita atata cu nasterea mea. Incet incet parca mi se sterge din memorie durerea aia crunta .
Am citit si mesajul cu alaptatul. si eu cred ca o sa se regleze el cumva, doar ca are abia o saptamana micutul meu si trebuie sa am si eu mai multa rabdare. Uite, acum daca am reusit sa-l fac sa pape din amandoi sanii doarme deja de 2 ore si cand se trezeste trebuie sa-l schimb ca deja e scutecul plin. Cu rabdare evoluam si noi!
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
RamonaCopot spune:
Si tot pt Shtephy...am intuit si eu ce raspuns vroia sa iti dea Monis aseara, desi nu stiu ce si cum ai intrebat-o . Si eu am recurs la metoda respectiva, vineri noaptea si peste 2 zile am si nascut .
Acuma....cum sa-i sugeram si la Tinonino asa ceva??? mai ales ca e si placut, eu zic ca merita incercat.
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
crissa13 spune:
uf ce veste proasta de la Simina, , sper sa isi revina cat mai repede bebe Maya. Sa aiba DD grija de ele, si sa vina cat mai repde acasa sanatoase.
33+
crissa13 spune:
Am gasit pe net http://www.romedic.ro/anemia-carentiala-feripriva/cauze, oare e posibil sa aiba Maya asa ceva? Parca zicea Simina ceva de anemie. Nici nu imi pot imigina ce este in sufletul ei acum.
33+
ali762000 spune:
FETELOR multumesc pentru , incerc sa daca pot ceea ce nu prea cred si copilul se misca asa de tare parca ar sti ce il asteapta maine.
Va
ALI
elenic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lacramioara2 Fetele eu nu prea simt bebele miscand asa la 2 ore cum zice doctorul ca ar trebui si cand misca e foarte finuta, adica imi pare ca face miscari destul de slabe. Nu ar trebui sa simt niste batai mai dese si energice oare? Sunt totusi in saptamana 32. e adevarat ca am si placenta anterioara, o fi posibil sa atenueze loviturile de picioruse si pumnisori? Saptamana 32+ |
lacramioara exact aceeasi problema o am si eu! Trec ore intregi si nu o simt si cand misca, e tare finuta. Insa noaptea sau dimineata pe la 6 o simt mai energica uneori, dar nu dureaza mult. Si eu sunt cam ingrijorata...
32+
www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze
DORIS_71 spune:
Si de la mine niste agitate
HAI MONIS
HAI ALI
HAI LAURA
SIMONA ma rog in continuare ptr. micuta MAYA.
Doris 36+ Matteo ......
poze
AMR 4SAPTAMANI