Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (16)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlinaBu

Rezultat Beta HCG = 8173 mUI/ml Eco Maternitate : sarcina oprita in evolutie 7 saptamani cu astea fiind spuse meu este acum langa fetitele Aylei se joaca cu ele si stiu ca sunt bine acolo unde sunt si ca au grija de mine si de voi toate Insa au ramas atatea intrebari fara raspuns la care Dumnezeu nu vrea sa imi raspunda nici in ruptul capului DE CE TOCMAI MIE ?! DE CE MIE CARE MI-L DOREAM DE CE DA LA ALTE FETE COPII CAND ELE NU ISI DORESC, II OMOARA SAU ABANDONEAZA ? DE CE? "De ce?" nu imi da pace in momentele astea

Fetelor va multumesc de 10000000 de ori ca ati fost langa mine si v-ati rugat pentru mine, dar Dumnezeu a considerat ca e mai bine asa

Va doresc sarcina usoara si la TERMEN!

O sa mai intru sa vad cum va simtiti cum mai decurg lucrurile ca asa drag am prins de voi incat mie greu sa plec de aici !

Va pe toate si multumesc inca o data ca ati fost alaturi de mine

Andra

Of, Alina, imi pare sincer rau!
Am intrat sa caut mesajele tale pt ca am citit ce ai scris pe "Alma shrine". Altfel...imi cer scuze, mi-e greu acum sa intru aici. Ma ia cu rau numai cand vad emoticonul cu burtica de la semnaturi.
Nu stiu ce sa spun, nu am urmarit povestea, iti doresc multa putere. De asta ai nevoie acum, restul sunt doar cuvinte.
Eu sunt bine, incerc sa merg mai departe. Ce sa va spun? Dupa scurgerile maronii, a doua zi dimineata am inceput cu sangerari si dureri de burta, am facut hemoragie, si... pana la eco, deja se rupsese membranele si bebe nu mai avea cord. Mi-a provocat avortul, nu a fost cine stie ce dureros, nu fizic (eu care am nascut natural gemeni), dar cred ca nu am simtit durerea fizica din cauza spaimei psihice. Am vazut-o, era micuta si avea tot ce are un bebe, dar in miniatura. Au facut analizele de cariotip. Era fetita si era sanatoasa. Dar cerul are nevoie de ingerasi. Nimic nu consoleaza, dar uneori ne mintim ca sa mergem mai departe.
Imi pare foarte foarte rau ca voi iesi din grupul vostru. Oricum cu multe dintre gavidutele de la odisee ma intalnesc si la alte subiecte, asa ca nu e ca si cum mi-as lua ramas bun.
Va doresc la toate sarcina usoara...pana la termen!
La galerie, sigur voi fi pe baricade.

Luana & "ma petite soeur"

*The stars in the sky* They shine bright each night. Which one are you? They bring light to the night sky. Where are you? They bring hope to a broken heart. Can I capture you in my hand? They never go out. Is that you I see? There's more of them each night. But why?
Don't you know that God only picks the very best for his garden? He also picks only the best for the night sky. The stars are the light of each child's heart whose gone too soon picked to glow forever...*
My Little Stars

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

T Ioana vezi tocmai de aceea alegem clinicile private..dam un ban dar macar stim ca ne trateaza bine..am mai auzit si de la alte persoane care au trecut prin astfel de experiente..

Ioana asa este nu nastem in fiecare zi si pana la urma merita fiecare baut atat pentru binele nostru cat si al copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Vreau si eu in lista de burtici! Ma ajutati?

UM 12.08.2009
DPN 19.05.2010

Mersi!

Nana 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Viriniana

Salutare burtici!

Am trecut sa va salut si in special sa ii spun Andrei ca am urmarit cu sufletul la gura ... am asteptat sa spui ca a fost o greseala...dupa primul BHG valoarea era Ok...Imi pare tare rau... uite o si sa dea DD sa fie bine urmatoarea sarcina!
Oricum, intre timp am citit si de Crina... O si pentru tine! Sper sa scapi repede de chist!
De 3 zile citesc, recunosc ca astazi am tras cu ochiul si la burticile de noiembrie-decembrie...de curiozitate.
Cris - felicitari pentru rezultate!
Stie cineva la ce varsta a sarcinii se face dublu test? Sau in ce interval mai bine zis ...

http://lbdf.lilypie.com/DJmqp3.png

Legat de bitest eu stiu ca se face in sapt. 12-12, chiar si 14. Sper sa nu gresesc. Eu sunt programata in sapt 12 sa il fac...ma intreba acum daca nu e mai bine sa il fac mai tirziu de 12, adik in sapt 13, poate mai creste, se vede mai bine... gresesc?

Mary 11+

evolutia lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun_2010 spune:

Capitolul 17 sa fie plin de vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Eu nasc la clinica privata si ma va costa in jur de 120 de milioane nastere gemelara. Pe langa astea se adauga costurile bilunare pentru consultatii, eco si daca e cazul analize.

Sabina 15+ cu Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Olalala mami drag, da' scump e! La Iasi nu am alternativa nasterii in clinica privata, iar spital, cum spune si anamariam79 aud de 500 eur... in conditiile in care nu te bucuri de nici un confort. M-am interesat insa de rezerva deja: 100 lei/zi/singura in rezerva si 50/zi/2 mamici... Aleg singura... sper sa gasesc

Mary 11+

evolutia lui bebe

Mergi la inceput