Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (211)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

La multi ani, Anamona!!
si un buchet mare de

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

oh, si uitam sa va zic, Teo tuseste si tot tuseste, iar pediatra si cu homeopata nu-s de gasit.
Asa ca m-am hotarat sa-i dau ceva dupa ureche am cercetat tabelul ce-l aveam de la homeopata, plus ceva net si i-am dat.
Decat sa-i dau alopate dupa ureche, mai bine ii dau homeopate pana imi raspund fetele astea doua la telefon... nu pot sa ma uit la el cum se chinuie si sa nu fac nimic.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Ada, poti sa-i asociezi si Prospan - asta e alopat, dar pe baza de extract de iedera. Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

E ziua anamonei ?????

La multi ani anamona !!! Sa fii iubita si fericita !!!! O zi frumoasa sa ai !!!!

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Ada, poti sa-i asociezi si Prospan - asta e alopat, dar pe baza de extract de iedera. Sanatate!

E ok Prospan si la tuse seaca? El nu expectoreaza deloc, doar tuseste sec. Chiar am in casa prospan, data trecuta a fost foarte bun, dar nu a tusit decat putin si gras...
Multumesc mult!

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

La multi ani, Anamona!

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata,

Si la noi a pe la 9 cam 1 minut apoi iar a nins pe la 10, cam tot atat... se pare ca iarna asta se cam grabeste sa vina la noi...Hmmmmm.....

ange sper ca stia cativa fulgi sa nu va stice planuti astazi!!

Nikolici absolut mortala K!!!! Ne-am distrat (eu si daria) azi dimineata si ne-am binedispus cu voi!!!!

Daria adoarme in fiecare seara in timp ce bea lapticul, deci, fara frichineli si misunari... Iar la pranza adoarme la mine in brate, cu suzeta in max 3 minute!!

lucutta Felicitari!!! Si la noi masa este cam ca la ceilalti copilasi de aici.... adica:
ora 7 - 250 ml lapte
ora 10 - 250 gr fructe (invariabil mar + avocado + alt fruct)
ora 14 - 120 gr supa/ciorba cu carnita + 130 gr felul II (ciulama, pilaf, spanac, carnita la cuptor cu piure, ciulama cu ficat, peste cu legume) + 60-120ml suc de mandarina
ora 18.30 - iaurt cu 3 lg de cereale
ora 20.30 - max 150 gr mancare de la Matei, orice...macaroane cu branza, mamaligutza, pui, spaghete.....bla, bla...
ora 22 - 250 ml lapte cu 2 lg cereale
Nu se trezeste noapte sa pape, numai la 7 si apoi se cuca la loc pana la 8.30-9

Sigur ca v-am urat LMA de ziua voastra, pentru noi toti boboceii sunt la fel de importanti si uram chiar si boboceii a caror mamici nu au mai intrat DELOC la scutece... asa ca.. nu scapati!!!

Referitor la vaccin, nu e bine sa-l faci cand copilul esre deja racit sistemul imunitar fiind deja alterat...nu-i bai daca il faceti cu 2-3 saptamani mai tarziu....

iepurila fff tare!!!!!! E mortala!!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata si de la noi.

LA MULTI ANI ANAMONA!!

Nu vreau sa ninga inca...la noi e frig,da' nu ninge.

Nocom cum ati dormit??

Ange tin pumnii ptr.vaccin....a hotarat ea de capu'ei ca asa ar merge cel mai bine

Lucutta felicitari ptr progrese

Iepurila mortala Elena

Ada multa sanatate

Babytza ati reusit cu pishu?

Lavinia Ce mai faceti?

Lala multa sanatate si voua

Feli,Nausica

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

daca astazi este petrecerea aneimona, teoretic tot astazi este si ziua ei.... asa ca....

ANAMONA!!!!!

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

ANDY relativ bine... s-a trezit pe la 5 (cred ) si am luat-o la noi in pat, apoi la 7 a baut lapticul, la 8 s-a trezit urland dra intr-un minut s-a culcat la loc pana la 9!!! Asa ca, NU MA PLANG!!!!! MULTUMESC!! VAD CA INTRADEVAR FUNCTIONEAZA TREABA ASTA!!!

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput