Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (211)
Raspunsuri - Pagina 6
felicic76 spune:
lauretta:
ma bucur ca sunteti bine si ca ati revenit acasa, sper ca nici un bobocel sa nu fie nevoit sa mearga la spital in perioada urmatoare cu carantina si restulgiuli:
EDI 
tzitziri: nu te simti asa usor data la o parte cand revii si-l vezi nitel "independent"?
Eu m-am obisnuit
Seara ne ascundem ca sa poata pleca D-na Vio
Noi suntem in faza in care atunci cand vin imi ia geanta sau plasa la controlat: trebuie sa gaseasca ceva interesant
Acum depinde de finante, ma straduiesc la jucarii, dar cand cobor la metrou si realizez ca nu am nimic intru si cumpar biscuiti, covrigi etc. Ma rog, sa fie "ceva" in plasa![]()
Lala:
si spor la treaba!
Dya: Vlad merge tinut de gluga
ii pun o vesta cu gluga, o numim vesta de mers, si merge tinut de ea![]()
In general am mai avut discutii despre homeopate in vara cu cateva persoane dintr-un grup si nu mi-a placut urmatorul aspect: se iau informatii de pe net, se cumpara remediile si se administreaza copilului
. Nu personalizat, nu nimic
Persoanei care pleda foarte mult pentru ele si le invata pe celelalte cum se administreaza (vara asta s-au purtat homeopatele
) i-am cerut numarul doctorului ei pentru o consultatie si m-a aburit: ca mi-l da, ca ma suna etc. Cand am insistat am aflat ca de fapt nu are medic homeopat
si ca trateaza toata familia dupa ureche, gratis![]()
Didididi spune:
Lucutta noi am ramas inca la mesele bebelicesti; dimineata fructe+iaurt; la pranz legume cu carne; la dupa amiaza branza cu cereale, iar seara ceva in functie de imaginatia mea si cheful lui; de ceva vreme vrea clar bucatele (cred ca de la maselute), dar mai bea la interval de o ora si lapte; si da inca mai mananca noaptea de 1-2 ori in functie de foamea lui si norocul nostru. Si nici eu nu i as da crenwursti sau mancaruri care sunt grele inclusiv pt adult, gen fasole uscata. O singura data i am dat cativa cartofi prajiti pt ca balea la mancarea noastra si am zis ca o data nu o fi foc.
Legat de somn, de vreo cateva nopti Mihai si a schimbat ora de somnic si vad ca a alunecat de la cel tarziu 20.30 la 22.30. Nu spun ce frichineala pe capul lui; arunca pernele, se urca pe mine, in fine mai ca nu sta in cap. F obositor pt mine, dar distractiv pt el, ca se sparge de ras pana adoarme. Dar vad ca asa si a mutat ora de trezire de la 6 la 8.
Lala, scuze, dar chiar am ramas cu ideea ca nu e permis in Anglia.
Despre discutia homeopate versus alopate, eu sunt oricum pentru evitarea alopatelor, daca se poate. De ex, nu intelg de ce se sare la cel mai mic simptom de raceala direct cu antibiotice (familia sotului este asa), cand poti sa bei ceaiuri, lamaie si sa iti faci frectii cu otet. La mine a functionat perfect oscilo, care mi a fost recomandat de la farmacie in perioada cand vroiam sa raman insarcinata (habar nu aveam ca nu e medicament alopat traditional) si nu cred ca a fost necesar sa iau vreodata mai mult de 2 zile. Daca stau si ma gandesc nu am luat decat de vreo 3 ori in viata oscilo pt ca nu iau medicamente decat f rar. Si vb Laviniei medicamentele au efect si daca crezi si daca nu, parerea mea este ca daca se crede in eficienta lor, efectul creste in intensitate. Doar se stie de efectul placebo.
Oricum m a dat gata faza cu spiridudul magic. Lumea asta chiar nu are ce face.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
angelynna82 spune:
Neatza, haideti la
si 
Laura dar macar te0a intrebat daca vrei? 
Ada multa sanatate lui Teo
, nu ai voie la butoi
CD hmmmm….soacrele astea 
Nikolici ce scumpa e Karinutza 
Babytza offf, ce rau imi pare, sper ca azi sunteti mai bine
, eu am sa fac transferul in lei converititi la cat e un euro 
Ar fi fost mai avantajos pentru mine sa stiu mai devreme contul si suma...nu de alta dar sa nu stau la soacra prea mult
Giuli e belea Edi al tau 
Lucutta bine ai revenit si felicitari penytru progresele puiului
.
Crina papa asa:
06.30 – 07.00 lapte 180ml
10.00 micul dejun format din cereale cu lapte sau ou fiert cu cascaval sau omleta
14.30-15.00 mancarica cu legume si carnita sau ciorba
18.30-19.00 iaurt natural sau fruct dupa caz
21.00 lapte 180ml
Lala 
Oana sa ai o zi buna 
Felicic e tare Vladut ![]()
Bey nu vorbiti de ninsoare sau alte cele, noi tre sa plecam la vaccin
ceva mai incolo si dam o tura de vizita si la soacra 
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam
Nausica spune:
Iepurila, e o scumpa Elena si o frumusica! Si acum, ia zi, cit taxati pe ora? E buna ca se baga pe dedesubturi si prin colturi, de mult caut asa ceva.
Nikole, absolut mortala Karinuta! Cum danseaza ea o melodie intreaga! Si Ania reactioneaza la muzica, dar foarte putin. Cind aude muzica, invariabil incepe sa dea din manute, mai nou sa se invirta, dar o face numai citeva secunde, ca sa marcheze momentul.
Si foarte amuzant e ca se tine de pantalonasi - s-ar fi tinut ea de fustita, dar e mai tot timpul in pantaloni. Chiar am stat sa ma intreb de unde gestul asta, ca eu una n-am invatat-o. Si asta cu invirtirea tot inventia ei este.
Deci, clar, venim la voi la lectii de dans.
gaia.nevia spune:
Program Radu:
dimineata: fruct + cereale + unt + branza de vaci (fruct ori de la borcanel, ori mar / para rasa; cereale milupa fara lapte, vreo 3-4 lingurite mici cat sa ingroase fructele, o feliuta de unt, branza de vaca din comert, 365 - 60g sau Carrefour - 100g)
pranz: borcanel cu carne, sau mancare de la Teo data prin blender (pilaf, sau bucatele de pui la tigaie cu legume si paste) sau sufle la steamer. Daca dupa ce se termina portia mai urla la mine si bate cu lingura in masa, ii dau paine.
candva dupa amiaza: lapte (7mas lapte si 2-3 masuri cereale de orez) sau fructe sau borcanel cu fructe si cereale, budinca Humana, milk pap, etc.
seara: daca la masa precedenta a fost lapte, atunci cereale. Daca au fost fructe sau alte minuni, lapte
Cam asta e, daca urla dupa ce se termina laptele sau fructele ii mai dau grisine, biscuiti.
Programul nostru de somn e dus cu pluta. Inainte dormea de doua ori pe zi, fara gres. Acum nu mai reusesc sa il culc la 10-11, nu mai vrea, incerc sa il culc doar odata pe zi, dupa prinz, dar nu-mi iese intotdeauna, mai ales ca tin sa-i sincronizez ca sa am si eu timp pt mine macar o ora, in care sa si dorm daca asta vreau.
Gaia, mumă pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
babytza spune:
Neata mamici 
Iepurila foarte haioasa menajera
Cum o putem lua ? Cu ora sau cu ziua , ca mare nevoie as avea
Pup dulce puiuta 

Lucutta in primul rand felicitari puiului pentru progrese 
Apoi asta :
| Citat: |
AAA sa nu uit sa multumesc celor care ne-ati felicitat cu ocazia implinirii primului nostru anisor.V-am citit intentionat atunci sa vad daca va amintiti de noi.Va multumesc. |
Pe mine personal ma deranjeaza felul in care ne tragi de urechi ...sincer
| Citat: |
Sper sa-mi raspundeti si daca nu este interesant subiectul pt voi ca ultima data cand am scris nu mi-a raspuns nimeni si stiti ce rau e cand ai nevoie de sfatul cuiva...si nu-l primesti. |
Asta s-a intamplat si cu fetele care scriu zilnic, din simpla omisiune . Asta ca sa intelegi ca nu are nicio legatura cat de des intrii pe forum, sau ca in functie de asta primesti raspuns sau nu. Daca ardea era suficient sa mai intrebi o data . Noi asa facem. in loc sa ma enervez ca nu a vazut lumea ce am scris, mai intreb o data.
Cu intrebare ta cu papa nu te pot ajuta , ca noi suntem in greva de mai mult de 3 saptamani.
Lala uite aici niste
ici sa scapati de tot de mucisori 
Feli a dat cu 3 fulgi si aici

Angelyna nu ies azi din casa ca m-a cam luat si pe mine raceala. Insa astept sa ma sune cineva sa imi dea nr de cont
I-am pus piticului punguta de pipi, sunt curioasa ce e in ea
Babytza si puii
Valentina
David

Anamona! Tot binele din lume la tine 'scorpioanco'