Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (211)
Raspunsuri - Pagina 5
sabinel spune:
Laura sa vezi la noi frichineala la somn... pana nu-si face norma nu se linisteste.
Nikole, tu ai acolo o dansatoare in toata regula m-a distrat rau K.
voiam sa trag un semnal de alarma cu pivalone asta, ca tot am citit ca unele fete mai dau cate un puf la nasuri infundate. din proprie experienta, ca tot sunt in testari ma dor tamplele de cate ori il folosesc.
Sabina si Amalia
babytza spune:
Noapte buna mamici si bobocei Fara treziri....va rugam puisori
Babytza si puiiValentina David
LUCUTTA spune:
Buna dimineata fetelor!sunt prima pe ziua de azi.
Imi pare rau dar eu nu mai am timp de net si nici nu pot de piciurin ca e tot calare pe mine la calc.
Sa va zic despre noi:mergem singurei de la 11 luni si 3 saptamani ,papam la fel de bine ca inainte si mancam orice,suntem nervosi uneori si dam cu capul de podea ,spunem o gramada de cuvinte.Intelege si face tot ce-i zic ,este un copil f istet ,toata lumea se mira pe el cate intelege si stie la varsta asta si sunt foarte mandra de el.
Este un copil foarte energic si cumintel binenteles cu mici exceptii.
AAA sa nu uit sa multumesc celor care ne-ati felicitat cu ocazia implinirii primului nostru anisor.V-am citit intentionat atunci sa vad daca va amintiti de noi.Va multumesc.
As dori daca se poate sa imi ziceti si mie ce program aveti de papa la copilasii vostri ,de exemplu ce papa dimineata ,la pranz...s.m.d sa ma oririentez daca procedez corect acum cand este copilas si nu bebelas.
Eu ii respect in continuare programul de bebelus in sensul ca insist cu fructele dimineata uneori nu vrea si atunci ii fac mic dejun adica cremvusti,ousor,branzica,painica,gris cu lapte,la pranz ciorbica ,spanac ,ficatel ,peste ,etc. tin ca cuprinda alimentatia lui de toate,apoi seara papam iaurtel si mancarica de care este in casa,apoi lapticul la culcare.Papam cam la 4 ore cu mici gustari intre mese.Ne trezim in continuare noaptea sa papam.
Ai vostri mai papa noaptea ?ca eu nu stiu cand vom scapa de trezit noaptea.
Nu am putut sa facem vaccinurile de 1 an pt ca de 2 sapt ne cam curge nasucul.Sper sa nu fie vreo problema daca se face mai tarziu .Ce ziceti?sau are ceva daca l-am face ?
Fetelor ma duc si eu la culcare ca sunt singura cucuvea de pe forum si din casa .
Sper sa-mi raspundeti si daca nu este interesant subiectul pt voi ca ultima data cand am scris nu mi-a raspuns nimeni si stiti ce rau e cand ai nevoie de sfatul cuiva...si nu-l primesti.
Va pup pe toate si pe toti copilasii .
lala77 spune:
Dya, stiu o fetita care mergea tinuta de umeri (de hainute) si mamica ei i-a pus intr-o zi 2 clesti de rufe unde tinea ea mainile. Si a mers f bine pitica; inca aveau apoi probleme ca nu mergea decat cu clestii aia.
Felcic, daca dr ti-a spus ca e oarecum normal...poate trec.
Lumi, si la noi a avut succes cortul.
Legat de homeopate: nici eu nu sunt mare fan. In primul rand ma enerveaza ca nu prea am inteles niciodata cum se iau; la distanta de nu stiu cat timp fata de masa, si alte medicamente, etc, Pai si eu cand mai mananc? Sunt unele care se iau din ora in ora.Dr nostru spune ca ele functioneaza in infectii usoare. Insa la chestiuni mai grele, nu prea. Eu folosesc ca reper faptul ca se folosesc sau nu niste medicamente in spitale. Parerea mea.
Babytza, ma bucur tare pt mama ta! Cred ca ti s-a luat o piatra de pe inima.
Dya, bile multe gasesti si la Carrefour si la Selgros.
Masina care face baloane: hmmm! E misto insa la noi au varsat apa aceea prin toata casa ca tot intorceau masinaria cu susul in jos.
Dididi, nu n-am zis ca e interzis nurofenul in Anglia. Nu este. Eva spunea ca e interzis in Franta.
Stiu ca se da cu precautie, ca orice antiinflamator, insa se da la nevoie.Orice medicament isi are rostul lui in opinia mea; si nici un medicament n-ar trebui administrat degeaba, indiferent cat de harmless ar fi. Ina daca e omul bolnav, de ce sa sufere?
Laureta, ma bucur ca sunteti mai bine!pitica!
Kllemi, la mine inca n-au venit rusii deloc. Si am o prietena care a oprit alaptatul dupa 1 an si au venit rusii abia dupa 3 luni.
Noi inca mai avem cativa muci; inca nu sunt convinsa daca e tot pneumococul sau e din motive de bronsiolita pe care am gasit-o sapt trecuta si pt care inca avem tratament. Cred ca azi iese rezultatul la exudat.
CD, tu zici de soacra! Insa la mine mama se mira ca de altceva de faptul ca nu vorbeste Anna. Si face asta de cand avea Anna cam 8 luni.
Trimit mesajul si revin ca ma asteapta un tataie in curte de la ora 7 sa-i dau arenda.Apoi culc copilul si revin!
tzitziri spune:
Neata bobocime!
Intr-adevar, sa il tina asa!Si soacra a zis ca se asteapta sa fie si zile mai putin bune dar ca pentru inceput a fost neasteptat de bine(ei ii era cel mai frica de somnic- ca el numai cu tzitzi).
Paula,sa stii ca am fost totusi putin frustrata ieri cand am ajuns acasa ca el dormea si cand s-a trezit nu a dat nici un semn ca:ce bine ca ai venit acasa.Nu m-a certat dar nici nu s-a bucurat.Noroc ca am o prietena cu o fetita putintel mai mare care mi-a zis ca nici a ei nu si=a manifestat vreun sentiment in primele zile/saptamani.Doar dupa un timp s-a bucurat...asa ca mi-a mai trecut
CD, pai nu e cam mult 5 kg intr-o vara?Eu asa as fi zis, ca sincer mi se pare mult.
Cu crezutul in homeopate sau nu...am fost si eu cu ceva timp inainte sa raman insarcinata pentru a rezolva problema cu migrenele(adica asta a fost motivul pentru care m-am dus).Si am fost de vreo 3 ori dar nu pot sa spun ca m-a dat pe spate.Plus ca homeopata cand m-am dus dupa vreo luna si ceva fara migrene a tras concluzia ca inseamna ca a fost bun tratamentul(desi ii spusesem ca si inainte puteam avea perioade lungi de timp fara nici o migrena sau sa am si 2/saptamana).In fine, faptul ca i s-a parut un succes minunat cand nu stiu musai daca era cazul m-a oprit sa ma mai duc.Plus ca vroiam un bebe si sincer nu aveam asa de multa incredere cat sa nu intreb si ginecologul daca pot lua ce remedii imi da ea acolo (al caror nume nu il stiam - luati doamna pliculetul si luati-le cu incredere).Deci....
Acum sincer as fi dispusa sa mai incerc o data...dar nu am incredere incat sa las o situatie grava pe 'mana lor' (cum ziceati:febra mare sau mai stiu eu ce altele)
Ma pregatesc sa plec.Sa aveti o zi frumoasa!
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
tzitziri spune:
Lucutta,David nu prea are program riguros de masa, dar dimineata mananca paine prajita cu unt sau fructe, la pranz ciorbita sau o mancare gatita in casa (ieri a papat si iaurt cu fructe desert) si dupa amiaza am incercat diverse (fructe, iaurt, mamaliguta cu branza si smananta, paste cu lapte, gris cu lapte).
Acum din ce zici tu acolo eu una nu i-as clar cremvursti.In rest si noi am cochetat pe rand cu mancaricile alea cu mai mult sau mai putin (de obicei) succes.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
felicic76 spune:
neatza!
Am vazut pisicutza dansatoare
Si eu ma plangeam de Vladone ca ara patul pana se culca, asa face si acum, ba mai rau: se da jos, mai deschide un sertar, ii place sa ma sara daca stau intinsa, iar se urca si dupa jumatate de ora se culca, fara leganat, fara luat in bratze doar cu Suzi.
lucutta: personal nu raspund decat daca stiu despre ce vorbesc si daca am timp.
Felicitari pentru progresele lui Sergiu!
Citat: |
AAA sa nu uit sa multumesc celor care ne-ati felicitat cu ocazia implinirii primului nostru anisor.V-am citit intentionat atunci sa vad daca va amintiti de noi. |
Ce ar trebui sa intelegem din asta?
Parerea mea este daca citesti prin forum, nu neaparat constant, obtii raspuns la multe intrebari. Eu una nu ma bag la sfaturi despre vaccinuri, iar in privinta alimentatiei n-as da crenwursti sau mezel. sunt retete de pate de ficat, ai cu ce sa suplinesti.
Vlad mananca asa:
la trezire un bibe cu lapte, intre 150-260 lapte,
pe la 8,30 -9 mic dejun: omleta, cereale, tartina cu ceva,
la 11,30-12 fruct cu cereale sau biscuiti,
la 14 supa cu galuste sau ciorba, daca cantitatea este mai mare, atat, daca ii dau un polonic urmeaza si felul doi. Daca a mancat doar supa/ciorba, dupa jumatate de ori mai mananca un mar(curatat de coaja si seminte, taiat in doua) ori un dulce (a mancat ieri papanasi)
La 17 ori legume cu carnita daca nu a mancat la pranz, ori iaurt cu cereale,mamaliga cu branza, paste etc. Apoi mai rontaie cate ceva, biscuiti de orez, fruct sau la masa noastra, La 8,30 biberon si gata
lala77 spune:
Lucutta, Anna mananca asa: 5- tzitzi; 6-lapte cu cereale si o tartina cu Almette+ce mai cerseste de la sora-sa; 10-branza cu smantana si fructe; 13-14- legume cu carne+suc de fructe; 17-iaurt sau fructe; 20- supa/ciorba/budinci(ceva gatit dar usor); 21 -tzitzi si nani.In plus , mai rade de la noi cate ceva ca de cate ori vede pe cineva mancand , cerseste. Si ce mai prinde cand scapa in frigider. Iar de dormit, doarme de la 8 la 10 dimineata, apoi pe la 14 se culca iar vreo 2 ore si se mai culca la 21 pana la 5 dimineata.