Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (211)
Raspunsuri - Pagina 4
CD27 spune:
Laura DA DA DA si robert face asa cu tacsu, inceraca si cu mine si il las un timp dar pana la urma cedez psihic il imobolizez pe picioare
ce tare e soarca ta acum vrei nu vrei o sa ai covor portocaliu
Ada un pentru tine si multa sanatate pentru copilasi
Ange "ELE" nu stiu ca nu se fac comparatii, ca nu se fac comparatii de fata cu ceilalti (daca tii neaparat sa faci) si mai ales ca nu se fac comparatii din care unul sa iasa mereu urat, nedezvoltata si prost pentru ca asta se intampla si de fapt cumnata d-asta si vine sa il vada pe Robi, ca sa puncteze ce minunatii facea fisu la varsta asta (problema e ca a inceput sa si minta si mi se pare penibil mai ales la chestii pe care eu si sotul ni le amintim destul de bine despre ce facea/nu facea david la 1 an)
Mami de Mikul Robert Constantin
nikolici spune:
[quote]citat din mesajul lui andy.p
Mai adoarme careva asa??
[quote]
Oh DAAA!!!Numai ca noi mai si sugem haotic...pe langa du-te sa atingi tabloul cu pesti din capatul patului, apoi misca tablia patului, tzipa ca nu vrea sa se linisteasca, parca ar vrea sa se arunce in cap din pat, parca ar vrea sa faca ceva gen buggie jumping...dar se razgandeste si sare in tzitzi.Am ajuns la cele mai funny pozitii de alaptat, de la stau pe spate pe burtica lu mami si trag de o tziti asa in lateral...(oricum sunt funditze amandoua)...sau sar de la una la ailalta si fac asa rapid, pac pac pna cand ma opreste mami, sau se ridica dupa caz si suge din picioare cu capul in jos.Acest ritual tine cam o ora in fiecare seara.E obositoare dar funny rau rau.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
alexa si mami spune:
aproape de miezul nopti. Va multumesc tuturor pt urari(nu nominalizez ca's pe tel si imi e greu) Cuvintele sunt de prisos pt a descrie sentimentul de implinire dupa acest minunat an. Am avut musafiri, am petrecut...revin maine mai pe larg. toata gasca.
alexa, cipri si mami
kllemi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici [quote]citat din mesajul lui andy.p Mai adoarme careva asa?? [quote] Oh DAAA!!!Numai ca noi mai si sugem haotic...pe langa du-te sa atingi tabloul cu pesti din capatul patului, apoi misca tablia patului, tzipa ca nu vrea sa se linisteasca, parca ar vrea sa se arunce in cap din pat, parca ar vrea sa faca ceva gen buggie jumping...dar se razgandeste si sare in tzitzi.Am ajuns la cele mai funny pozitii de alaptat, de la stau pe spate pe burtica lu mami si trag de o tziti asa in lateral...(oricum sunt funditze amandoua)...sau sar de la una la ailalta si fac asa rapid, pac pac pna cand ma opreste mami, sau se ridica dupa caz si suge din picioare cu capul in jos.Acest ritual tine cam o ora in fiecare seara.E obositoare dar funny rau rau. Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
super tare
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
nikolici spune:
Si cu de astea ne ocupam noi in ultimul timp ca sa ne incalzim.:)
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
babytza spune:
citat din mesajul lui andy.p Am reusit sa o culc pe Alexia. Deci eu nu stiu daca mai este vreun copil care se culca ca ea...deja e a nush cata seara in care-mi face chestia asta...se suceste ,se ridica,sta cu picioarele in sus si cu capu-n jos ,cand pe o parte cand pe cealalata ,cand pe burta cand pe spate..ametesc numa uitand-ma la ea...si ii cad ochi-n gura de somn,da'ea nu si nu si da-i la invartit si sucit pana nu mai pot o iau in brate si asa adoarme....Are ceva?Mai adoarme careva asa?? Babytza dormiti? |
Mai , noi mai facem asa inainte de nani Singura diferenta e ca adoarme tot singurel , fara a fi luat in brate. Dar si el mai are seri cand se suceste si rasuceste pe toate partile pana se potoleste si baga somnic....vorba ta, ma ia ameteala
Insa mai nou, de cand cu un singur somnic la pranz, adoarme foooarte repede (5 minute la prnaz dupa parc si 10 minute seara dupa baita) Iar la pranz baga 2-3 ore de somn
Joy emotionanta povestea
Angelyna e foarte interesat de cort piticul , intra acolo si singurel, nu sta mult , dar ii place. I-am umplut cu jucarele si uneori ne trage de mana sa intram cu el Il distreaza la maxim cand ne bagam acolo Dar si al Luminitei e super misto E mai de copii cu masinute pe el
Piticulmeu nu a mai mancat nimik pana seara la nani , cand a baut lapticul de seara. Si am avut ghinionul sa dam si noi de un pachet de Pampers naspa. Si e saracutul rosu ca racul la fundic Am schimbat repede cu huggies ,am dat cu galbenele la greu si sper sa fie mai bine maine. Acum spre seara plangea de usturime la fiecrae pipi Mi-a rupt sufletul mititelul
Laureta bun venit acasa !!!!!!!! Si multa sanatate mami sa nu mai treceti prin asa ceva !!!!
kllemi uelcom bec printre mamici si bobocei
nausica vrem si noi spiridus , poate nu ne mai dor gingiutele
Oana ma bucur tare mult pentru o zi reusita !!!!! Tot asa sa fie , cu un pui mancacios si cumintel
piolica sper ca va petreceti
sabinel multa sanatate , sa scapi repede de mucioseala
Laura si noi la fel cu papa azi, zero barat la pranz si la fructe
Maine pana la 12 se mai poate completa in tabel pentru comanda la pastilute Apoi trimite July mail sa vedem taxa finala, pentru ca sigur va fi mult , avand in vedere ca s-a marit comanda considerabil Apoi fac socoteala si spun fiecarei mamici cat are de platit. Voi da contul si apoi dam comanda.
Edit : o sa va dau contul in euro. Ma gandesc , ca e mai bine asa, sa nu apara probleme la conversie . Asa va pune fiecare exact suma necesara. E ok pentru toata lumea ?
Roxi iar comparatii ?????
nikolici am ras cu lacrimi mami esti mortala la povestit
Edit 2 : Nikooooooooooo e superba pisicuta K !!!!!!!!!!!!! Vai in ce fel danseaza M-a topit !!!
Felicia
Babytza si puiiValentina David
_giulianna_ spune:
Vorbeati zilele trecute de ascunsul lucrurilor, acum ca am mai prins putina culoare sa zic si eu la subiect.
Sambata seara, Edi la ai mei. Mama in baie, selecteaza rufele, apasa start si pleaca. Edi, dupa ea. Frate-miu in sufragerie, vrea sa sune pe cineva. Cauta telefonul, nu e. Il pune pe taica-miu sa-l sune, suna in telefon dar nu se aude pe nicaieri in casa. Hmm..ciudat, de pierdut nu l-a pierdut, acum 5 minute a vorbit la el. Mai cauta, nimic!
Toti stau si se gandesc, primul suspect: Edi (disperat de altfel dupa tot ce inseamna tehnologie)! Pe unde a fost, unde ar fi putut sa puna telefonul? Dar de unde l-a luat? Si unde l-a pus de nu se aude? Merg peste tot pe unde a fost Edi. Ajung in baie. Fac legatura cu faptul ca mama a pus rufe la spalat, Edi fiind langa ea. Cu cea mai mare viteza, tata opreste masina, deschide hubloul si da! Telefonul era acolo, deasupra rufelor!
Norocul lui (al lui frate-miu) ca nu intrase foarte multa apa in masina si ca nu facuse inca prima rotire.
Parca-l si vad pe Edi aruncand telefonul in masina ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Deh, daca mama bagase ceva...sa bage si el!
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ale mele zorzonele
andy.p spune:
Fetelor sunteti mortale...k,deci nu suntem singurele cu figuri seara
Karinutza e totala...iar tu Nikole,n-am cuvinte am ras de m-am spart s-a trezit si copilu,desi radeam pe infundate.
Giuli
Babytza si ea doarme tot un somn,azi a dormit de la 14,30 la 16...am crezut ca seara va pica lata...neeee.
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
babytza spune:
citat din mesajul lui _giulianna_ Vorbeati zilele trecute de ascunsul lucrurilor, acum ca am mai prins putina culoare sa zic si eu la subiect. Sambata seara, Edi la ai mei. Mama in baie, selecteaza rufele, apasa start si pleaca. Edi, dupa ea. Frate-miu in sufragerie, vrea sa sune pe cineva. Cauta telefonul, nu e. Il pune pe taica-miu sa-l sune, suna in telefon dar nu se aude pe nicaieri in casa. Hmm..ciudat, de pierdut nu l-a pierdut, acum 5 minute a vorbit la el. Mai cauta, nimic! Toti stau si se gandesc, primul suspect: Edi (disperat de altfel dupa tot ce inseamna tehnologie)! Pe unde a fost, unde ar fi putut sa puna telefonul? Dar de unde l-a luat? Si unde l-a pus de nu se aude? Merg peste tot pe unde a fost Edi. Ajung in baie. Fac legatura cu faptul ca mama a pus rufe la spalat, Edi fiind langa ea. Cu cea mai mare viteza, tata opreste masina, deschide hubloul si da! Telefonul era acolo, deasupra rufelor! Norocul lui (al lui frate-miu) ca nu intrase foarte multa apa in masina si ca nu facuse inca prima rotire. Parca-l si vad pe Edi aruncand telefonul in masina ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Deh, daca mama bagase ceva...sa bage si el! |
Norocosul eu mi-am privit neputincioasa telefonul cum se rotea plin de spuma in masina Aceeasi poveste, acum 9 ani cu Valentina
Babytza si puiiValentina David
CD27 spune:
Laura asa putin doarme?! vai de mine si de mine...nu se poate n-o sa ia 5 kg in greutate si 10 cm in lungime
Rox "duamnele" nu se dezic, sunt constante dar am ripostat la greu, m-am pus la mintea lor desi nu sunt genul dar altfel nu mai rezistam si de data asta sa aud cat de nedezvoltat si salb si amarat e Mikul
Mami de Mikul Robert Constantin