Hemoroizi???

Hemoroizi??? | Autor: Ortansa

Link direct la acest mesaj

Ce tratament naturist impotriva hemoroizilor cunoasteti??

Pleaseee!!!

Ortansa-deX mamica

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Buna Ortansa,,,eu nu cunosc nici un tratament naturist imotriva hemoroizilor dar ar fi bine sa consulti un doctor inainte de a face vreun tratament naturist......
Pupici si o zi placuta !

Elena cu burtica & sotul AL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

este un unguent, variterp
si existau niste supozitoare extraordinare dealtfel si pentru alte afectiuni, dar care am auzit cum ca nu s ar mai fabrica: carpicon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Crema de galbenele. carpiconul, din cate imi amintesc, era tot pe baza de galbenele. Cunosc doua persoane care s-au tratat cu succes cu crema de galbenele. Sanatate!

Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

eu folosesc "doxiproct" si foarte rar supozitoare "hemorzon0" dar in general nu stau sa ajung la constipatie..mananc activia si vreau sa zic k sunt foarte multumita..dar cea mai importanta e igiena!!! eu mereu am in geanta servetele intime..d'alea umede..ca daca cumva se intampla prin alte parti..le folosesc si totul e ok pana acasa la dus..succes...

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

evita constipatia si poti sa dai poponetzu' cu propoderm, unguent pe baza de propolis, care mai e bun si la multe alte chestii!
dar daca e grav, mai bine sa te vada si un doctor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Stiu ca in Romania exista "hemorzon" care este foarte bun.Eu am incercat si altfel de creme dar am ajuns la concluzia ca acesta e cel mai bun.
Igiena intima (folosirea servetelelor umede-aici la noi exista speciale -le poti arunca la wc.)spalarea dupa fiecare folosire a wc.
Dieta normala adica sa maninci cit mai multe fructe si legume in fiecare zi.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Dincolo de tratamentele medicale, poti folosi si cele naturale. Adica bai de sezut cu pelin.Am auzit ca sunt foarte eficiente.
Pupici,
Nadina

"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Tratament indicat de medicina traditionala chineza: seara 10 smochine se pun in apa calduta si se lasa pana dimineata. Dimineata, pe stomacul gol, inainte cu o jumatate de ora de micul dejun, se mananca cele 10 smochine mestecandu-le incet si foarte bine, iar cu apa in care au stat se face o baie de sezut.
Eu am mancat doar smochinele si situatia s-a normalizat in cateva zile, iar acum nu mai am nici o problema chiar daca mai sar dieta la 2-3 zile :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

De vreo saptamana si eu am probleme groaznice cu hemoroizii. Acum folosesc un unguent de la Schering care se numeste ULTRAPROCT, care mi se pare f. bun.
Adrianain 22 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Dragele mele, eu am patit-o in primele luni de sarcina, cu o inflamare nasoala dupa un drum de 40 de ore cu autocarul, de ajunsesem sa pling in somn de durere. Singurul lucru care m-a ajutat a fost un unguent Propodermcare se gaseste la Plafare si e pe baza de propolis. Inflamatia s-a calmat dupa citeva ore. Si acum (sunt in 22 de saptamini), cum incepe usor, dau cu unguent si trece repede. Sora mea a incercat dupa nastere supozitoare Carpiconparca, care sunt pe baza de rasina de conifere si nu are contraindicatii(se gaseste la Help Net). Sper sa va ajute, bafta si pupici

Ana

Ana

Mergi la inceput