Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (348)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

TEO ii sspune lui frati-su poezii-
melc,melc ,totobec
usa mami decuieti ,
sa va aduc voua
papa multa si cu oua
e o mare veselie
rade Alex de se prapadeste,si ea foarte serioasa il cearta,ii cere sa stea sa asculte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Dupa cum v-am promis, gasiti www.flickr.com/photos/15923681@N07/4064609064/" target="_blank">aici poze cu Eric, sau "Eghi" dupa cum ii spune Mario.
In rest noi suntem bine, Mario s-a adaptat neasteptat de bine, chiar il pupa pe Eghi destul des si vrea sa il stranga in brate, il mai mangaie pe fata dupa cum spune el, dar de fapt il cam zgaltaie, dar tare a bucura pentru ca isi arata sentimentele fata de fratiorul lui. Dcaa iese afara isi i-a la revedere in primul rand de la Eghi, apoi ramas restul persoanelor si la fel face cand vine acasa, intreaba de cel mic apoi fiind interesat de restul persoanelor. Saptamana trecuta mi-am gasit si bona, care o sa inceapa de saptamana viitoare. Este o doamna de la Vidrele si tare sper sa nu dau gres cu ea...pare o femeie simpla si nu are deloc fitze si pretentii de Bucuresti. In plus mi-am rezolvat si problema femeii de curatenie si tare vreau sa multumesc celei care m-a ajutat.
In rest sunt putin suparata ca nu am scapat de lohii pana acum si inca sangerez destul de abundent si cu multe cheaguri asa ca maine o sa bag o vizita la doctor....tare sper sa nu ajung la chiuretaj.... Sper sa nu ma fi bucurat degeaba ca mi-a dat drumul din spital la 2 zile de la nastere...
'Cand o sa ma linistesc putin o sa scriu pevestea nasterii lui bebe Eghi si toate peripetiile prin care am trecut cu alaptarea lui. Sabina merit o floare, ca tare eroina am fost: cu o tzitzii cu canale infundate cu toate orele mele de muls, compresele mele fierbinti si reci, dusuri fierbinti, masaje, asta pentru ca domnul Eghi era prea lenes sa suga, iar mie mi-a facut figuri pompa de muls,etc.......efectiv am ajuns la doctor cu inceput de infectie, cu un san beton din care aproape nu mai reuseam sa scot lapte iar doctoritza mi-a dat mai multe variante, iar cea la care a insistat a fost sa preseze sanul si poate atunci tasneste laptele, stiind ca nu vreau sa ablactez si sa i-au antibiotic....cred ca operatiunea a fost una dintre cele mai dureroase din viata mea, apoi am mai primit o injectie si am fost indemnata sa folosesc pompa de muls la greu cu Eric pus la san cat mai infometat si in cele din urma am rezolvat problema, dar m-am ales cu 1/2 de san invinetit si ingrozitor de dureros. In disperarea mea de cauza am condus singura la spital, fiindu-mi efectiv frica sa i-au un taxi care sa ma zdrangane si sa ma doara operatia

Pentru cele care se pricep poate ma ajutati si pe mine: eu am fost in CIC pana la 15.08.2009, iar apoi am reluat activitatea la firma, apoi pe 20.10.2009 am nascut dar din pacate mi-am luat concediu postnatal incepand cu 01.11.2009, deoarece m-am dus la medic mai tarziu, adica azi si mi-a spus ca deja a depus la casa de asig situatia lunii oct. Daca imi bag un concediu de odihna in perioada 20.10-31.10 este vreo problema pentru ca sa imi i-au CIC-ul?

Betty78de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

va salut in drum spre pat.
noi, in parametri normali, sa zic asa.
Dimineata la gradi toate missele erau cu masca, de s-a speriat asta mic de ele , cica impotriva gripei porcine , era si madam doctoreasa la intrare si le-am intrebat daca masca opreste bacteriile sau virusii, ca eu stiu ca-i pt bacterii iar porcina se ia prin virusi (m-am dat un pic mare , dar mi-a ridicat madam 'dotol' mingea la fileu si n-am rezistat).
pana seara (si pestezi, cale-am urmarit) au renuntat la masti.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

multa sanatate frumosilor bolnaviori, al meu tot tuseste ,dar mult mai putin, fiindca a luat sirop de ridiche neagra-zic eu. pai cine stie daca toate racelile astea n-au fost porcine ? ca cica numai prin analza sangelui se stabileste. Si noi, intre timp bagam antitermice si siropuri de tuse si gata porcina , nu ?

Mergi la inceput

as vrea sa mai detaliez si despre noi si despre voi , am citit tot si meritati si , fiindca oricat de varza sunt, inainte de culcare mai bag un oki pe-aici, chiar de nu ma loghez totdeauna sa va salut. Serviciul merge bine si-s tare in forma, sper sa fie tot asa.
noapte buna si pe curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Multumim tuturor care s-au gandit la nepotelul meu, taticul a reusit cu greu sa-si vada flacaul si era tare fericit, iar mamaica tocmai ii daduse titzi cand am vb cu ea....topita, cred si eu.

Gata fug la nani ca maine am o zi lunga si grea....azi cica a fost scurta, ca si program, dar m-a terminta programul numit Cristi, nu stiu ce a avut toata ziua a fost bazait.....mi-a intins nerviiii la maxim......mai avea putin si isi lua pedeapsa de rigoare"stat in pat fara sa coboare pana se linisteste"....dar a venit tati si a scapat.....nu cred ca as mai rezista zi de zi cu el acasa...desi probabil acum mai inetervine lipsa timpului, vreau sa fac multe si timpul nu-mi mai ajunge, mai reduc din timpul dedicat lui si asta ii displace....din alta parte nu am de unde reduce....sper sa vina zile mai linistite si la noi, cu un tati acasa, care sa ma ajute....ufffffffff greu uneori sa te descurci cu toate singur.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Betty, uite o mie , esti un exemplu, ar trebui pusa in rama povestea asta, spre luare aminte

Eric e extraordinar de frumos, iar poza cu tine care te uiti la cei dpoi copilasi ai tai mi-a smuls niste lacrimi!
Sa fiti sanatosi si fericiti!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata din Piatra Neamt acoperit de zapada!!!

Sanatate bolnaviorilor!!! Sper sa aveti forme usoare, sa treaca repede si sa va bucurati de aceasta iarna timpurie! Si noi stam cu frica, o tot urmaresc pe Daria. Parcursul nostru e intre bichi, mamaia si parc. Nimic altceva.

Felicitari pentru nepoteii noi sositi in familie!

Christina, numele ales este absolut superb. Iti doresc sa stea bb cit mai mult in burtica iar oscilatiile de glicemie sa dispara ca prin minune!

Betty am vazut pozele cu bebeusul Eric. E superb! Atit de dulce dormea iar Mario se vede ca e topit dupa el!!! Felicitari ca s-au aranjat toate atit de bine cu alaptarea si ajutoarele.

Gabriella, ma bucur ca bebelusa din burtica e bine si mai maricica!!! Noi mai avem ecografie abia peste 10 saptamini. Ceea ce imi amintestede Yaia-draga mea mai sunt 6 zile-asteptam cu nerabdare vestile bune! sanatate lui Tudor!!!

Mamici va las doua citece despre...zapada...dar un alt fel de zapada...

Pentru toat lumea si special pentru Sabina si printesele ei (sanatate Erikai)un cintec despre un alt fel de ninsoare: www.youtube.com/watch?v=kNxrLZtSs8I" target="_blank">Mika Nakashima-Sakurairo Maukoro

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
19+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Mai vroiam sa las Red Hot Chilli Peppers-Snow.
Nu mai descriu retinerea de a nu il pune.

Va doresc o zi frumoasa si numai bine!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
19+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Erina, cum a fost la Piatra? Nu ne povestesti nimic azi?

Betty, Eric este un bebelus superb, sa va traiasca amandoi puii si sa fie sanatosi. Ma bucur ca Mario si -a primit bine fratiorul.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput