Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Doro Ebru a fost suspecta inca de la maternitate de displazie de sold...desi am fost pana acum la 3 ortopezi din CT, nu prea m-au multumit raspunsurile lor, si mai ales modul de abordare a problemei...de fapt, ultimul la care am fost mi s-a parut ok, si ne-a zis ca nu are nimic, dar indoiala a ramas intiparita in creirasele noastre de parinti panicati, si am zis sa mergem dupa vorba "cel mai bun dr e trenul spre Bucuresti"

Raluk ce de pozeee! si ce frumosi sunteti toti, incepand cu Alex pana la catei si ce-mi place cum comentezi tu, cu detalii asa

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Doro Cum sa-i dai de la o luna jumate morcov cand in toate cartile despre alimentatia sugarului este specificat clar ca daca este alaptat exclusiv, atunci pana la 6 luni n-are nevoie nici macar de apa sau ceai??? Moama, se pare ca unii sunt mai cu mot Daca sunt alimentati cu lapte-formula atunci abia pe la 3 luni jumate...chiar 4 luni se introduce usurel cate un aliment nou.
Eu as vrea sa pot sa nu-mi fac probleme cu ce diversific odrasla pana pe la 5-6 luni.
Cat despre petit...pai daca este oferta serioasa...ce-o sa fac ?

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Cum v-ati dat seama ca servetelele sunt de vina si nu altceva?

Merci mult!

Citat:
citat din mesajul lui diana_n

Suede la noi problema erau servetelele, nu diaperii. Foloseam servetele umede Huggies, le-am schimbat cu Pampers Sensitive si s-a reparat funduleatza.

Diana cu Nicholas Tom (3 sep 2009) si Peter (3 oct 2005)

Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaellaivan

Buna ziua dragi mamici,

V-am urmarit si noi din umbra pe perioada sarcinii si va felicitam pentru activitatea prolifica de pe forum. Sa fie sanatosi si veseli toti dovleceii!

Acum, la 13 zile de la nastere iubitului Matei, avem nevoie de sfatul vostru.

Am fost la medicul pediatru si pe langa vizita la ortopedie ne-a recomandat sa facem si un screening auditiv, sa-i verificam auzul. Motivul recomandarii a fost ca asa se face la clinica respectiva, nu ca s-ar fi observat ceva in neregula la bebe.

Ati mai auzit de acest test? Credeti ca e necesar sa-l facem? Voua v-a fost recomandat? L-ati facut deja?

Va multumesc frumos!

Mihaela, mami de Matei

Bine ai venit la noi!
Am auzit ca se face acest screening de auz...si se pare ca tu esti un pic mai norocoasa decat altii. Se pare ca testul este neinvaziv si te poate linisti intr-o anumita directie. Noi am fi vrut acum 6 ani sa avem parte de asa ceva...si n-am avut si pana ne-am programat la Bucuresti la o clinica am avut o gramada de nopti nedormite.
Multa sanatate lui Matei!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui suede

Merci!
O sa incerc si cu Huggies,poate ii merg mai bine.

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Citat:

Din pacate se pare ca face alergie la Pampers.Mai are cineva aceasta problema?Nu stiu ce scutece sa incerc...Are cineva vreo idee?

Seleneu ii tai unghiile cu o forfecuta de la Nuk.

Poze cu Mihnea:

Incearca si Huggies. Noua nu ne-au facut iritatii pana acum.

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Ana, asa cum e ea… si noi pe langa, minunandu-ne continuu

Poze cu Mihnea:

Suede si noi am avut o forma alergica la scutece marca Pampers...asa ca la vremea respectiva am trecut pe Happy pentru ca alte marci nu aveau si marimi mici (3-6 kg) si i-au mers senzational de bine. Cand a mai crescut am trecut la Libero care dupa parerea mea sunt cele mai grozave, pacat ca n-am vazut si dimensiuni mici-mici.
Sper sa gasesti ceea ce i se potriveste lui cel mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

seara buna fetele,
toata ziua am tras sa citesc cele 2 capitole de la scutece, alternativ cate o pagina din fiecare ca mergea greu netu...e o varza in capul meu acu...as fi avut de scris cate ceva pt fiecare dar mi-e tare greu sa scriu un astfel de mesaj...ca pierd firul..pierd mesajul..plec de 17 ori de langa calculator...sunt invidioasa pe fetele care reusesc..

insa, sunt la zi cu absolut toate pozele...minunate..din niste burtici asa frumoase cum au fost ale noastre normal ca bebeii sunt unul si unul...dne cum a trecut timpul parca mai ieri ne mandream si ne masuram in burti...
noi suntem bine, avem 2 luni,am avut botezul sambata (inca nu am poze dar cum primesc postez) si ieri ne-am vaccinat..infanrix hexa si prevenar...al doilea dureros , se facuse fata mea ca un rac la fata..mi se rupea sufletul..cum am ajuns acasa am pus comprese cu apa recede la robinet si un picut de nurofen sirop, 1,5 ml i-am dat nu cum mi-a zis medicul ci cum era pe prospect de kg corp ...ca orium nu se da pana in 3 luni...dupa ce am comis-o am citit ca nu e f bine sa dai antitermice preventiv ca interactioneaza cu vaccinul... nu a facut deloc febra motiv pt care sunt tare fericita...
de la 6 saptamani dorimim deja 6-7 ore pe noapte...e tare bine...adormim mai greu dar depinde de dispozitie..

incerc sa fiu pe faza ...din recuperari inteleg ca trebuie neaparat sa gasesc mesajul scris de Luto la ultimul capitol din odisee..( da Luto...i'm back)
Ama-cateva poze

, de Amalia cuminte si papacioasa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Liliac merci de raspuns.
Nu m-as fi gandit ca scutecee sa creeze atatea probleme.
O sa le iau pe rand,sa vad ce-i mai bun pentru el.

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Citat:

Merci!
O sa incerc si cu Huggies,poate ii merg mai bine.

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Citat:

Din pacate se pare ca face alergie la Pampers.Mai are cineva aceasta problema?Nu stiu ce scutece sa incerc...Are cineva vreo idee?

Seleneu ii tai unghiile cu o forfecuta de la Nuk.

Poze cu Mihnea:

Incearca si Huggies. Noua nu ne-au facut iritatii pana acum.

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Ana, asa cum e ea… si noi pe langa, minunandu-ne continuu

Poze cu Mihnea:

Suede si noi am avut o forma alergica la scutece marca Pampers...asa ca la vremea respectiva am trecut pe Happy pentru ca alte marci nu aveau si marimi mici (3-6 kg) si i-au mers senzational de bine. Cand a mai crescut am trecut la Libero care dupa parerea mea sunt cele mai grozave, pacat ca n-am vazut si dimensiuni mici-mici.
Sper sa gasesti ceea ce i se potriveste lui cel mai bine.

Poze cu Mihnea:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelli

manga, in sfarsit am scos si eu wrapul din colet tot incerc sa il pun dar mi se pare prea lung moale si elastic. asa trebuie sa fie?

Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)

da. si al meu e la fel. de lungime nu-ti face griji. o vei folosi. uite-te la videouri pe llilywrap. am eu un mesaj mai sus. prima oara spala-l la 30 de grade si calca-l la temperatura moderata.
voiam s-o intreb si eu pe raluk dk si al ei e moale si subtire. ca al meu se cam lasa cand il pun pe aidan in el si-mi tot fac griji de coloana lui.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Iuliko inca odatama minunez de cat de bine poti sa arati. Si gravi erai atat de frumoasa dar si acum arati senzational! Banuiesc ca este si ceva genetic...asta asa ca sa ma consolez si eu in vreun fel...ce naiba!
Ralukule Ce de-a pozite cu frumushata de flacau a voastra!!! Se vede cum il sorbiti din ochi...dar se pare ca tati este consemnat cu somnul Fiecare cu rolul lui in familie, mami cu papa, tati cu somnul. Imi pare rau ca va chinuiti atat de mult, dar nu stiu ce sfat sa-ti dau, din pacate nici cu vomatul in jet si nici cu noptile de dor si jale. Poate un din partea noastra iti mai da un pic de energie. De-acum oricum nu exista drum inapoi. O sa creasca si-o sa se mai schimbe lucrurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Crocodana ai o scumpete de fatacu niste trasaturi atat de fine si de bine definite...si un parutz...Dupa poza in care sunteti amandoua,imi pare ca-ti seamana tare bine
Sa ne dai de stire daca nu e "luata" ca o petim noi
Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput