Sotul meu a facut un RMN(in urma unor dureri urate pe bratul drept) si a fost diagnisticat cu "protuzie discala circumferentiala C6-C7 cu ingustarea ambelor foramene de conjugare"
Va rog, daca stie cineva, sa-mi recomande un medic bun la Centrul de Boli Reumatismale DR ION STOIA sau la Centrul de Medicina Sportiva de pe bdul Basarabia...a fost deja vazut de un neurolog, care sustine ca e serioasa treaba, daca acel disc dintre vertebre se mai deplaseaza spre maduva, risca sa-i paralizeze ambele brate insa nu e inca de operat, dar nici nu a fost ff clara cu tratamentul sau ce ar trebui facut de acum incolo...cert e ca intre timp, sotul meu nu are voie sa faca efort deloc cu bratele, sa nu ridice greutati, nici macar copilul in brate...asta i-ar putea afecta si serviciul (lucreaza la I.S.U. in operativ) daca nu se recupereaza..
PS: desi am postat subiectul si la Clinica virtuala, voi ruga moderatorii daca se poate sa ramana aici, la generale, in speranta ca va fi vazut de mai multe persoane..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mda...vad ca s-a decis mutarea...multam fain...
rog un moderator sa inchida aici..
rog un moderator sa inchida aici..