Protuzie discala circumferentiala C6-C7

Protuzie discala circumferentiala C6-C7 | Autor: luny

Link direct la acest mesaj

Sotul meu a facut un RMN(in urma unor dureri urate pe bratul drept) si a fost diagnisticat cu "protuzie discala circumferentiala C6-C7 cu ingustarea ambelor foramene de conjugare"
Va rog, daca stie cineva, sa-mi recomande un medic bun la Centrul de Boli Reumatismale DR ION STOIA sau la Centrul de Medicina Sportiva de pe bdul Basarabia...a fost deja vazut de un neurolog, care sustine ca e serioasa treaba, daca acel disc dintre vertebre se mai deplaseaza spre maduva, risca sa-i paralizeze ambele brate insa nu e inca de operat, dar nici nu a fost ff clara cu tratamentul sau ce ar trebui facut de acum incolo...cert e ca intre timp, sotul meu nu are voie sa faca efort deloc, sa ridice greutati, nici macar copilul in brate...asta i-ar putea afecta si serviciul(lucreaza operativ la ISU), daca nu se recupereaza..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Mai bine ajungi la Institutul national de recuperare medicina fizica si balneologie de la Piata Victoriei, cum incepe bvd 1 Mai, e o cladire alba in incinta Filantropia. Acolo va beneficia de recuperare medicala si tratament adjuvant. poate merge in ambulator la oricare din cei 2 doctori, cu urmatoarele acte: adeverinta de salariat, trimitere de la mediclul de familie, dosarul medical ( RMNul, consultul neurologic si ce acte medicale mai are)
sau sa o caute pe dna conf dr. Gilda Mologhianu pentru o programare la o consultatie si dupa-aia o sa-i zica ce are de facut. Este doctor de recuperare, este draguta si foarte , foarte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Luny, iti recomand cu caldura pe domnul Prof. Dr. Gelu Onose. Este medic primar si doctor in stiinte medicale in specialitatea de recuperare, medicina fizica si balneologie, la spitalul clinic de urgenta Bagdasar-Arseni (Soseaua Berceni, Nr. 12).
In plus, la acel spital sotul ar putea beneficia si de consultul unui medic neurochirurg foarte bun (pt. afectiunile maduvei este exceptional Dr. Florin Exergian).
Sfatul meu prietenesc este sa incerci la Bagdasar-Arseni. Daca as fi in aceasta situatie, ar fi prima optiune.
Sanatate multa!

Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 13+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">ANDREAS

Dumnezeu a vrut ca el sa existe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

va multumesc tare mult, eu iau in calcul fiecare varianta
...insa husbandul a fost azi la medicul lui de familie ptr a-i da trimitere, si acesta a fost categoric ca nu e cazul sa mearga la neurochirurg, caci nu e cazul de operatie la el!...si i-a recomandat ptr recuperare sa mearga la SMC, cica ar fi foarte ok acolo, insa nu cunoastem si nu am auzit de nimeni acolo...acum, sa vedem incotro o apucam..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Ooof... imi pare rau. Poate nu m-am exprimat eu prea clar. Eu ziceam sa va duceti la Prof. Onose (deci trimiterea pt el sa fi fost), care este pe specialitatea de Recuperare. De la dumnealui, daca era cazul, ajungeati usor la neurochirurgie pt ca e in acelasi spital. La asta ma referisem eu. Poate reusiti totusi s-o imbunati pe dr. voastra de familie si sa va dea trimitere acolo unde macar ati auzit de cineva... Sanatate multa!

Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 13+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">ANDREAS

Dumnezeu a vrut ca el sa existe

Mergi la inceput

Andrada,mersi mult
trimiterea nu e adresata unui medic/spital anume, dar e catre Recuperare, nu neurochirurgie, asta ziceam eu,e la general asa..deci nu ar fi o problema..o sa alegem intre varianta ta, cea propusa de Delsim si Spitalul Militar, vedem..

Mergi la inceput

Delsim, am incercat sa ajungem la dna Mologhianu, si l-a cam refuzat politicos pe sotul meu...adica, a spus ca ea nu face consultari,doar se ocupa de internari, consulta in vederea internarii...cred ca nefiind recomandat de cineva, na, as aa fost sa fie..l-a indrumat catre oricare dintre colegii ei de acolo..

Mergi la inceput

Imi pare rau , Luny , ca v-ati dus degeaba....ori ai dreptate, ori si-a mai schimbat obiceiurile. Nu v-a trimis macar in ambulator jos?Unul din cei doi doctori de acolo sigur nu v-ar fi refuzat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui delsim

Imi pare rau , Luny , ca v-ati dus degeaba....ori ai dreptate, ori si-a mai schimbat obiceiurile. Nu v-a trimis macar in ambulator jos?Unul din cei doi doctori de acolo sigur nu v-ar fi refuzat.

Delia

"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer

nuu, stai asa, ca toata treaba s-a intamplat la telefon, ca nu mergea pana acolo fara sa fi vorbit in prealabil, sa stea cu orele pe la usa..sunasem sa vedem daca se face programare sau cum stau lucrurile, cum sa procedam..in principiu, se va duce el maine acolo la ce doctor se nimereste, insa exact asta vroiam sa evitam..sa vedem cum decurg lucrurile asa...

Mergi la inceput

A, am inteles acum.
Acolo o programare la pat se face cu luni de zile inainte , indiferent de doctor. Dar stiam ca merge si daca te vede un doctor si apoi te duci in fiecare zi la program , fara sa stai internat .
In ambulator sunt 2 doctori: dr Mugur Parvu care e ok si mai e unul, am uitat cum il cheama,dragut si el.
Neaparat sa aiba trimitere.

Mergi la inceput

Multam mult, maine se duce!

Mergi la inceput