Fulgusori de nov-dec 2009 (151)-Felicitari Dana n!
Raspunsuri - Pagina 15
Alinus25 spune:
Am revenit...![]()
Vin cu vesti noi. Avem dilatatie 2 cm
(Doamne ajuta), se pare ca nasterea se poate produce oricand, dar la fel de bine pot sa mai stau si 2 saptamani
. Nu m-a internat deocamdata, mai asteptam saptamana asta, daca nu lunea viitoarea cu bagajul la spital
. Eu sper sa nasc pana atunci....![]()
Stephy
m erci de sfaturi. Ma bucur ca Stefania e mai bine azi. Draga de tine...varice vaginale??? Nasol rau... Multa sanatate. Mi-e groaza si mie acuma, ca la prima sarcina am scapat mai usor, Riana nu a avut decat 2800g, acuma grasunelul asta cine stie ce urmari imi lasa....Da, o dau cu glicerina boraxata dar nu sta defel, m-a si muscat deja de deget de cateva ori, dar nu am ce sa fac trebuie sa o dau. O tinem cu forta

. Plange ea, plang si eu... Toata ziua imi spune ... "mami ma doale gulita" si eu sunt neputincioasa... Naiba sa le ia de afte

[Ali, Laura, Monis/red] nastere usoara!!! 

Danan felicitari pt grasunel, sa fie sanatos si papacios iar tu sa te refaci cat mai repede!

. Maamaaa, nu inteleg de ce nu te-a taiat si te-a lasat sa te rupi....
. Draga de tine, sigur nu ti-a fost usor
La multi ani Gabitza 35.Multa fericire si sanatate si nastere usoara

[red]Simona9999, Krelia, ionelamaria
multumim de ganduri!
Va pup
. O zi buna in continuare
Alina
37+
Dragos-Andrei si
Riana-Antonia 25.01.2007
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 Fetelor, parca ma ia ciuda ca aici se face super veselie si eu tre sa ies din casa ![]() ![]() , in loc sa stau aici sa ridic poalele majoretelor .Multumesc mult, tinem legatura si mult succes celor care se inscriu maine la "aparate" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() monis cu poze de azi de ieriultima saptamana |
Ai timp sa prinzi cheful de la sfarsitul saptamanii .Va asteptam foarte curand inapoi.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
35+
kawaichan spune:
Buna ziua la burtici si proaspete mamici
Bag si eu niste agitate pt Monis
Hai Monis 
Nasteri usoare fetelor si bebei sanatosi,profitati din plin de clipele acestea pentru ca sunt unice !
Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
lauradi spune:

Felicitari, Dana pt bb David grasunelul(4200
)!Iti doresc refacere rapida,ca-mi inchipui prin ce-ai trecut
Mda,am citit mesajul lui Elenic…ma bucur ca sunteti bine acum.
La multi ani, Gabitza35!
Hai Laura!
Nu-ti fie frica,ca n-ai de ce…recuperare rapida si bb sanatos iti doresc.Abia astept sa ne povestesti.
Hai Ali!
Bafta si tie maine!
Monis si tu?
Hai,curaj,tinem pumnii!

Eu as vrea sa fu colega de spital cu tine,da’ –i cam devreme pt Ralu a mea
Maine sunt si eu in zona,oricum.
Postez si eu,chiar daca mai am de citit,ca e enervant rau forum-ul azi…
Laura
34 Raluca Magdalena si Radu Mihai
laurairina13 spune:
hehe
ce credeati ca scapati de mine???? La 5 tre sa fiu la spital, intre timp am facut baita si unghiutele, am vazut ca tre sa mai scot si io neste agitate pt Ali si Monis

HAI ALI!
HAI MONIS!

Pupici la gagici!!! Ne auzim de acas, cu bebelina Amalia in brate!
![]()

![]()
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
39+
AMR cateva zile...... !!
poze
shtephy spune:
Alinus poate mai sta bebe pana se simte bine Riana,are mare nevoie acum de tine saracuta.Oricum o saptamana mi se pare mult daca deja esti dilatata.
Mda,asta e ,am si varice vaginale,am avut si la Stefania.Sunt ok daca nu stau mult in picioare sau nu exagerez cu mersul.Stiu ca trec asa ca nici nu le bag in seama.
Ma intreb ce mai face Fdaniela si ea avea un inceput de dilatatie si vad ca nu a mai aparut demult.
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
35+
laurairina13 spune:
Vorba lui Monis, imi e si mie ciuda ca aici va distrati de zor, si eu in jumate de ora tre sa ma internez, sa ma bage in perfuzii cu glucoza si antibiotic-ca cica am glicemia mica
..si sa imi faca cica si clisma
...Ata ete....

asa cu dedicatie ca's invidioasa pe voi![]()
apropo si la mine merge ca naiba DC..
Haidi paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
multam pt galerie la toate burticile si mamicile!O sa ninga frumos saptamana asta!

PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
39+
AMR cateva zile...... !!
poze
MangaGirl spune:
hello again,
intru si eu sa las niste motzate agitate pentru monis si scorpionasul ei.

haide dragutza, nastere usoara! ce frumoasa luna de nascut!
MangaGirl
MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
selen80 spune:
dau si eu buzna peste voi direct de la scutece, sa agit niste 
pt MONIS! nastere usoara si un bebe perfect iti doresc!
si tuturor burticilor cu fulgusori le doresc nasteri usoare si bebicin sanatosi!
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
Dana15 spune:
Hop si noi!![]()
sa punem niste fete la treaba pentru Monis

HAI MONIS

Sa dea Dumnezeu sa ai o nastere usoara, usoara si sa iti tii cat mai curand puiul drag in brate!!!
si as vrea sa doresc tuturor burticilor minunate cu fulgusori: sa nasteti usor si sa traiti din plin acel moment magic!
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi