Cu dragoste din Iasi (89)
Raspunsuri - Pagina 12
adi69 spune:
Am uitat..
Loredana,eu am fost operata la 5 ani,mi-au scos si polipii si amigdalele si de atunci am racit,mai rar insa mai rau.
N-as fi pentru operatie,insa stiu eu?
Su eu tot asa am fost operata,invelita intr-un halat cu manecile legate la spate..apoi impachetata in folie si cu calus in gura...brrr..eu nu mi-as supune copilul la asa ceva.
Au trecut 35 de ani de atunci si tot mi-amintesc ..parca ar fi fost ieri.
cami_antonia spune:
ALINA MAI ARE NEVOIE DE 3 MII DE EURO PENTRU OPERATIE ,HAIDETI SA II DAM VIATA!!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
ioana spune:
Acum 4 ani, baiatul meu a fost operat de polipi, la spitalul CFR. Cu anestezie totala. Inaintea lui era un baiat de 8 ani care fusese operat de amigdale. Tot cu anestezie totala.
Am numai cuvinte de lauda despre clinica ORL de la spitalul CFR, salile de operatie sunt bine dotate iar personalul profesionist. E drept ca nu am stat decat 5 ore, de la 8 la 13, dupa care a plecat acasa cu tot cu proaspatul operat...
Va doresc numai bine si multa sanatate!
Ioana.
iulia-stefy spune:
Herra, multumesc. Pediatra a zis doar sumar de urina... N-am inteles de ce... Maine ma duc eu de la mine putere sa-i duc o proba pentru scaun, dar nu stiu ce analiza sa cer... coproparazitologic sau coprocultura....
Carmen, multumesc. Eu ii dau saruri de rehidratare.. Electrolyt de la Humana... Am inlocuit Biotics cu Ultra-Levura... Sper sa fie spre bine...
Gabi, multumim. La noi pediatra a recomandat Metoclopramid picaturi.... si e si al naibii de amar...
Adi, multumesc. Incerc sa vad ce fac cu ea... Ea insa bea apa.... Ieri dimineata i-am lasat un litru de apa fiarta si racita iar la 14 cand m-am intors nu stiu daca mai avea 50 ml. S-a ingrozit sotul cata apa a putut sa bea ieri... Si la schimbul doi, adica cu mine dupa amiaza a baut o cana de ceai de menta, una de ceai de menta cu Smecta, una de ceai de menta cu saruri de rehidratare si nu mai stiu cata apa fiarta si racita... ca pe aia o avea intr-o sticluta....
Lacramioara si Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI
herra spune:
eu am mai facut de-a lungul timpului, din scaun, chimism intestinal, un test prin care am depistat ca avea cam multe grasimi in scaun (dar am uitat acum cum se numeste) si mai poti intreba acolo cum ai putea depista un eventual virus din asta stomacal...
l_carmen2003 spune:
Cristina Incearca la Select.
Eu i-am datcomanda de tort sub forma de dinozaur simi-a facut un tort cu dinozauri dar super.. mult mai frumso decat ce am vrut eu.
GabrielaG spune:
Adi, multumesc foarte mult pentru informatii...chiar o sa imi scriu sa stiu ce sa cumpar mai des si sa ii dau in alimentatie.
Maine Matei nu invata ca e cerc pedagogic...Otto e gelos...ca el merge la scoala....
Pupici,
Gabriela si baietii
herra spune:
coprocitograma - mai exista. poti cauta sa vezi ce arata fiecare.
Carmen - multumesc, o sa incerc!