PRIETENE FARA TITLU (53)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BEE uite ce facui http://www.dropshots.com/monica70#date/2009-11-09/12:59:29 M-am pus sa mai fac o proba si am ajuns cu el in fund ... asa de mult i-a placut ca am repetat de inca vreo trei ori, plus dupa aia inca de trei ori pentru filmulet.Asa trebuie sa isi tina capul cand il ridici? E ok? Eu nu ma prea pricep,ca Diana a fost genul care s-a apucat singurica si devreme sa le faca pe toate,nu am initiat eu nimic,doar o mai ajutam cand devenea tare insistenta.Stiu ca e devreme pentru stat in fundulet,dar are ceva daca mai fac cca 10 exercitii din astea pe zi? Ca deja dupa doua ture,cum il prindeam de maini,cum ridica si el piciorusele in sus sa se ajute Deci ii place,dar cu capul se cam ajuta singur sa se ridice asa, numai cand e in pozitie inclinata,nu si cand e culcat.
Revin.

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"SINGURA MASURA A LUCRURILOR E IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM."

Mergi la inceput

LILI numai doua "tezaure"-s,asa cred ,voi presuun ca pe asta il aveti,nu?: http://www.librariaonline.ro/product_info.php?products_id=1011644&view=&osCsid=6cnk4dpnqg7c0domlcakoclg27
Al doilea link ce-l pusesem era "52 de povesti".
Fain ca a prins gustul Nicolas deja,sa vezi de pe-acum ce te va ameti de cap seara
Eu am inceput cu Diana sa ii citesc regulat de pe la doi ani parca (sau chiar dinainte? nu mai stiu) dar am inceput cu cartulii din alea format A4 subtiri cu mai multe imagini decat text Are o multime,costau cca 4-6 lei una.Erau scurte deci,simplificate la maxim,usoare de tinut in mana si ii placeau la nebunie.Chiar si acum imi mai aduce sa ii citesc din alea Desi eu ii zic ca alea-s pentru Tudor.Cred ca Tudor va asculta mai devreme,ca invariabil sta de pe-acum langa noi cand ii citesc Dianei si "asculta".Aseara il pusesem la mine pe genunchi si cand citeam "Ursul pacalit de vulpe" ma mai uitam si la el,se distra de numa' credea ca vorbesc cu el Mai ales daca fac si mutre si imi schimb vocea, e topit

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)

Mergi la inceput

LILI precizare: primul nepot si/sau cel cu care locuiesc impreuna,sau petrec mai mult timp.Ma rog,normal ca si mami e topita dupa Tudor,dar tot Diana ramane cea mai frumoasa si mai desteapta
Iar Ghita si el e lesinat si dupa Diana evident,doar ca nu tin minte sa fi fost asa ahtiat dupa ea asa devreme.Poate era si mai speriat de urletele ei de la colici
Eu in schimb,nu o tzucaceam pe Diana cand era mica asa cum o fac acum cu Tudor.Dar pe Diana ... o pup mult mai mult acum de cand a aparut Tudor Sa zicem ca explicatia e si ca am mai mult TIMP? Totusi lipsa serviciului e o relaxare totala ,chit ca mai am io si astea alor mmei pe cap ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Da mai, aceasta este cartea.

Eu pe Nicolas l-am delectat cu cantece inca de bebelush... de-asta si-acum toate poeziile de la gradi si povestile mi le pune de multe ori... pe muzica... efectiv il surprind cantand povesti sau inventii despre cursele lui de masini. S-o face compozitor.
Am si eu carticele d-alea mici ...cu multa imagine si text scurt... dar ti-am zis ca nu a avut rabdare sa le asculte ca era preocupat sa vada imaginile. Poate daca i le cantam...reuseam sa-i captez atentia.
La cel de-al doilea.... sper sa am mai mult succes mai ales ca vorba ta... deja asculta povesti din burta dar si cu acesta voi face melo terapie...e clar.

Eu zic ca se misca bine Tudor... n-ai de ce sa iti faci griji. Iar daca te-ai gandit sa-l pui sa faca exercitii... e ok... 3-4 repetari la schimbatul de pampers... merge.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

PASTE 2007
IARNA 2006

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica70

URSULINA deci e musai.Atunci tin pumnii sa scape repede si fara recidive.La gradi o mai duci? Presupun ca da, ca nu-i contagioasa ...
LILI cum ii zice la otetul ala? Sa caut si eu la DM.Nu miroase nasol?

Ai mei sunt la nani,i-am lasat singurei pe intuneric si treji.Diana bombanea inca si Tudor presupun ca o asculta.Acum e liniste deci or fi adormit .

Anamaria,pai zi asa ca mai cautam .Daca e asa lunga baga si una din astea doua ca asa i-or apuca pe romanii dusi la munca prin Spania - ma gandesc ca aia vor viziona emisiunea.La ce ora e si pe ce program? Sa ii zic si verisoarei,care sta in apropiere de voi...
http://www.youtube.com/watch?v=XbQCyhluIE8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=SCtkOluoslI&feature=related
Daca ai voie vreo 3-4 melodii baga-le cate una de fiecare gen muzical: populara,folk,rock,pop si ce-o mai fi.

Moni tu vrei sa ne faci sa ne taiem venele?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Mda... vad ca forumul iar da semne de oboseala. Abia am trimis si mesajul anterior.

MONI - pai poate tocmai ca Tudor e mai lipicios... si-ti vine sa il tot pupacesti d-aia o pupi si pe Diana mai mult acum... sa nu se simta nici ea mai putin importanta.
Oricum in general eu cred ca privilegiul primului copil... nu-l poate avea cel de-al doilea niciodata... ca deh trebuie sa te imparti la doi fie ca vrei sau nu . In schimb... primul si-a primit TOATA atentia pana a venit cel de-al doilea.
Oricum m-ar enerva teribil sa vad ca face cineva diferenta intre copii... macar sa se abtina si sa nu si-o exprime de fata cu mine.

Nicolas e un maxim pupacios si sensibilicos... ca asa l-am invatat eu stand mereu si dragalindu-l. Asa sper sa reusesc sa fac si cu cel de-al doilea ca tare imi place cand il aud pe Nicolas ca se opreste din cand in cand din joaca si imi spune :"Mami eu te iubesc" si mai vine si imi trage si un .
A... faza ieri asta micu din burtica dadea de zor din maini/picioare si Robert a venit sa puna mana pe burta la care Nicolas zice :"Ce faceti voi aici vreti sa vedeti ce face baiatul ala mic care nu se vede?" Am zis ca mor de ras cand l-am auzit.

PASTE 2007
IARNA 2006

Mergi la inceput

Hai ca l-am pus sa exerseze singur acum.L-am pus pe coltar,pe spate si cu orga aia la picioare.Deci "canta",dar daca are chef sa vada si luminile ... apai sa-si ridice singurel dovleacul Cu timpul o sa o faca el,dar doecamdata nu se streseaza deloc,e ocupat cu pedalatul pe clape
Ce sa fac,se pare ca intradevar cu baietii e de lucrat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maraki

Citat:
citat din mesajul lui monica70

URSULINA deci e musai.Atunci tin pumnii sa scape repede si fara recidive.La gradi o mai duci? Presupun ca da, ca nu-i contagioasa ...
LILI cum ii zice la otetul ala? Sa caut si eu la DM.Nu miroase nasol?

Ai mei sunt la nani,i-am lasat singurei pe intuneric si treji.Diana bombanea inca si Tudor presupun ca o asculta.Acum e liniste deci or fi adormit .

Anamaria,pai zi asa ca mai cautam .Daca e asa lunga baga si una din astea doua ca asa i-or apuca pe romanii dusi la munca prin Spania - ma gandesc ca aia vor viziona emisiunea.La ce ora e si pe ce program? Sa ii zic si verisoarei,care sta in apropiere de voi...
http://www.youtube.com/watch?v=XbQCyhluIE8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=SCtkOluoslI&feature=related
Daca ai voie vreo 3-4 melodii baga-le cate una de fiecare gen muzical: populara,folk,rock,pop si ce-o mai fi.

Moni tu vrei sa ne faci sa ne taiem venele?

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

MARAKI nu-i de ras dar m-a umflat un ras ... hai ca nu-i dracu' chiar asa de negru.Baga o vizita in Ro si iti mai trece de dor.Desi eu aveam doar 14 ani cand am fost plecata cu ai mei doua saptamani in vacanta prin Ungaria-Cehoslovacia-RDG ... dar cand am intrat in Ungaria la intoarcere,parca am ajuns acasa Dupa contactul cu nemtii si cehoslovacii cei atat de "calzi" era boierie in Ungaria. Macar cu maghiara eram obisnuiti si ungurii erau mai prietenosi totusi ... Clar nu m-as duce sa locuiesc in alta tzara ... sa ma pici cu ceara.

Aoleuuuu ce s-a mai ambalat Tudor,asta mintenas demonteaza orga Dianei

Mergi la inceput

Ete draci...hai ca ai spus-o! Ce-ai vrea sa zici ca e de lucrat cu bietul baiat dejaaaa? Pai pune-l sa faca tractiuni in brate la bara.. singur.
Ma rooog... parerea ta... n-am chef sa incerc sa te conving de altceva... Raman la parerea mea ca un copil e si ramane UNIC indiferent de sex.

PASTE 2007
IARNA 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

poate ai uitat ca fac 6 ani de cand nu am venit acasa Fir-ar sa fie de situatie ca depindem numai de bani Dar cantecul asta m.a facut praffff..de 3 ori l.am ascultat si e salvat la favorite

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput