PRIETENE FARA TITLU (53)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Multumesc fetelor pt incurajari ... dar cu operatia cica ii musai, ca si ea respira noaptea pe gra, mai si sforaie cateodata, iar ziua a inceput sa stea cu gura deschisa ... mi-a zis pediatrul de cand era mica "statul cu gura deschisa nu este a buna..." stia el ce stie, pacat ca nu mai este... Pana martea viitoare bagam antibiotic si apoi la reconsult si stabilesc atunci ce si cum cu dr.

Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Moni, Maraki mersi mult , chiar sunt excelente , pe toate o sa le pun pe Nicu sa le descarce , ca toate imi plac si chiar sunt faine . Oricum emisiunea cica ar tine un 30-45 de min , asa ca imi trebuie material . Mama doamne ce o sa stiu eu sa ii zic atat vreme . maine trebuie sa ma duc sa vb cu tipa si miercuri se face inregistrarea . sa vad ca maine am o zii tare complicata , trebuie sa merg si la servici si cu Clara la pediatra , prevad ca va fii fix la ora 1 cand trebuie eu sa ma intalnesc .
Eu ma tratez empiric cu bai calde la piciaore si vin fiert cu scortisoara si miere

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

URSULINA deci e musai.Atunci tin pumnii sa scape repede si fara recidive.La gradi o mai duci? Presupun ca da, ca nu-i contagioasa ...
LILI cum ii zice la otetul ala? Sa caut si eu la DM.Nu miroase nasol?

Ai mei sunt la nani,i-am lasat singurei pe intuneric si treji.Diana bombanea inca si Tudor presupun ca o asculta.Acum e liniste deci or fi adormit .

Anamaria,pai zi asa ca mai cautam .Daca e asa lunga baga si una din astea doua ca asa i-or apuca pe romanii dusi la munca prin Spania - ma gandesc ca aia vor viziona emisiunea.La ce ora e si pe ce program? Sa ii zic si verisoarei,care sta in apropiere de voi...
http://www.youtube.com/watch?v=XbQCyhluIE8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=SCtkOluoslI&feature=related
Daca ai voie vreo 3-4 melodii baga-le cate una de fiecare gen muzical: populara,folk,rock,pop si ce-o mai fi.

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"SINGURA MASURA A LUCRURILOR E IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

MONI -ii zice otet pentru curatenie. Are 1 litru si are desenat pe sticla un cap de dus. E cu miros de mere si nu miroase urat deloc. Eu am o chiuveta de sticlasi e f greu de intretinut de la apa calcaroasa plus sapun. Dau direct cu buretele pe care pun otetul si se curata imediat dupa care sterg cu o carpa uscata si e nou - nouta. Cred ca nici cu sol. de geamuri nu ar iesi asa. A... pretul... cred ca vreo 5 lei am dat.

Si-al meu copil se chinuie tatal lui sa il culce pt ca a tras un pui de somn de la 18 la 19.

M-a pus sa-i citesc din Tezaurul cu povesti asta seara. Lupul si cei 7 iezi, Cei 3 purcelusi si Ratusca cea urata. Oricum pe-astea le vrea mereu si altceva NU deocamdata. Cred ca are pasiune pt lup. A.. si pe cea cu purcelusii ”mi-a citito el mie”

Noapte buna!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

PASTE 2007
IARNA 2006

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

LILI mersi.Io bantuiam la ora asta pe forumuri medicale si de stomatologie,cautam ceva.
Si noi avem Tezaurul cu povesti,dar Dianei ii plac mult mai multe din ea.Prefera insa Cei trei purcelusi,Bucle de aur si cei trei ursi,Jack si vrejul de fasole,Peter pan,Mica sirena,Printul broscoi si ... Fetita cu chibrituri Plus ca moare dupa Scufita rosie evident tot din pricina lupului .
Ei,dar stai,ca precis noi avem alt tezaur,ca aia cu sapte iezi nu o avem in asta http://www.pravaliacucarti.ro/-Tezaurul-cu-povesti-p-17068-c-330-p.html
ci in alta
http://www.librarienet.ro/carti/111043/52-de-povesti .
Si de-aici ii plac o multime,dar sunt cam simplificate. E buna cand ma grabesc si oricum ii citesc din ea mai mult pe cele ce nu le are in alta parte.Aia cu Ridichea uriasa ii place mult si mai sunt.Acum seara a venit cu o carticica de cand era mica Ursul pacalit de vulpe .
Ma duc si eu la nani,noapte buna!

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna "dinineata"!
Multumesc frumos de urari, ne-am sarbatorit frumos, doar ca... Razvan iar se cam imbolnaveste, si tot ce sper este sa nu fie porcina sau laringita.
Aseara dupa restaurant am mers prin mall-uri, sa cheltuim bani, normal . I-am cumparat o pijama cu Cars, un set de 7 chiloti, tot cu Cars, niste masinute Cars (la un super pret) doua locomotive mititele Thomas (tot asa la pret beton), un DVD cu scufita rosie. Astea sunt pt. cadoul de Sf. Nicolae, cand va fi mare sarbatoare la noi in familie, plus un set Thomas pe care l-a comandat pe net, sa vedem cand vine. Si ce-o mai veni la rand.
In rest i-am mai gasit 2 perechi de pantaloni de trening de bumbac (sau ce-o fi) pt. gradi/interior.
Si in sfarsit a aparut Roary nr. 6, a fost tare bucuros, ca din sept. trebuia sa apara, tu stii Liliana. Si la toate chioscurile de ziare se oprea si intreba: aveti Roary numaru' 6 va rog? A auzit la mine, normal .

Asa...
La 8.30 am programare la dentist, de aia m-am sculat cu noaptea-'n cap, ramane tat-su cu el, ca la gradi am zis pas: azi noapte a tusit sec , a visat urat si-a cam in somn, asa ca am dormit iepureste.
Cafeaua am terminat-o, mai stau putin si o tai, fac 5 minute cu masina pana acolo.

Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Ei, acum sa vad ce-mi amintesc.
Ursulina: daca operatia se face corect, vegetatiile nu reapar. De aceea se face acum cu anestezie generala, tocmai pt. a se curata perfect locul. Mai demult se facea cu ceva local, copilul suferea, se misca... medicii nu curatau bine... si cresteau la loc. O vom face si noi, dar la Cluj. Multa bafta!

Moni, eu am ramas cu un fix , cand zici ca Diana vb non-stop, ma intelegi de ce . La mine e nasol cand tipa, in rest... sa vorbeasca nenicule!

Liliana, balet ...? Chiar ca-i bine cu baiat, nu se cere gratie...
Eu inca nu stiu cum si ce fel cu sporturile la Razvan. Sport de echipa - nu stiu daca se va putea, poate ceva individual. O face si el ceva, daca nu, lasa ca am facut eu si pt. el.
Unde sa gasesc otetul ala?? Ca noi n-avem asa magazine.
Eu folosesc chimicale casnice de la Sano.

Ana, BAFTA multa la interviu! Abia astept. Sa ceri inregistrarea, s-o pui si tu pe youtube, sa auzim si noi. Deci Clarita bolnavioara, asta e nasol. Si multa sanatate si voua.

Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Momantan, am intrat rapid pt Ursulina.
Ursoaico, sa inteleg ca Raisa a facut otita dupa o raceala trenanta? Ca ai mei asa au patit. E prima otita pe care o face? Ati fost la Budimex si era aglomerat? Ca eu nu am ajuns cu Tavi pana la urma (Doamne ajuta, nu a fost nevoie), ca-s ingrozita sa merg in aglomeratie cu copilul si asa bolnav. Sa-ti spun cum e la noi cu polipii (da, avem si noi si din aia.....ca doar nu puteau sa lipseasca). Razvan are amigdale imense si polipi. Amigdalele sunt asa mari de la mama natura. SI cand ne agitam noi cu bronsiolite doctorul ne-a spus: tb scos tot- amigdale si polipi, ca altfel va face infectii recurente, etc. Doctorul la care mergeam era extraordinar si foarte bun. Dar era acelasi care cu un an inainte ne explica sa nu operam copilul (atunci era vb de Ana) de polipi sau amigdale, fiindca tractul repsirator se largeste pe masura ce creste copilul, iar vegetatiile adenoide respective, raman mici si nederanjante. Buuuun, pai si cum ramane? Momentan, suntem in "expectativa vigilenta"- cum ii zic eu. Adica, om trai si om vedea, dar cutitul e ultima optiune, clar! Nu vreau sa le tai absolut nimic decat daca nu am de ales! Numai ideea de anestezie generala ma ingrozeste. Pana atunci.............Acum am un fix e ca va fi mai bine daca reusesc sa-i duc la munte cateva zile Oi fi luat-o eu razna? SI maine evident: analiza din degetel+ exudat faringian ca au amigdalele praf amandoi de 2 saptamani. Sa vedem daca in gat e bacterie sau nu. Oricum sanatate Raisei si tie.
Liliana, vad ca esti in forma.
Ana, sanatate Clarei! Sper sa fie bine. SI tie bafta la interviu!
Moni, legat de trasul de manute si ridicatul in fund. EU il antrenez, dar al meu e bine lenesh. Sa zicem ca tine capul cand il trag, dar nu are nici o intentie de unul singur. Macar ridica si el capul cum l-am vazut si pe Tudor. Sa stii ca-s mortale pozele lui Tudor cu Ghita! Sotul tau e chiar asa topit dupa el, cum pare in poze? Ca al me ma omoara ca nu intelege nimic din bebelush si lui ii plac copiii de 2 ani (deci acum Razvan). Asta dupa ce ca pana am nascut nici nu stia ca are baiat in casa (adica pe Razvan, care era numai cu mine)
Nu mai stiu ce voiam sa zic. Tavi e mai bine, cat de cat. Doamne ajuta!

http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Buna dimineata.Si io prin zona.Am niscaiva palpitatii. Si aseara (de fapt azi-noapte ca al 1 ma culcai) am avut un pic.Or fi de la pastiele vitC+propolis+echianceea? Ca ieri am luat mai multe,vreo 5 (in prospct scrie 5-10 pe zi la adulti )

ASTERY wow ce de cumparaturi pentru cadouri,sa le foloseasca sanatos!
BRANDUSA eu n-am facut deloc "antrenament" cu el la trasul de manute in sus.Trebuie? Am incercat doar de vreo doua ori dar statea ca o clatita si se uita la mine Remarcam doar ca nu se forteaza sa se ridice deloc precum sora-sa! Cred ca pe langa ca e mai grasut,mai am o posibila explicatie: ea n-a avut de la inceput bouncer si o tineam mai mult pe spate,abia de la 2,5-3 luni am pus-o in carucior inclinata la 30 de grade.Trebuie sa il mai las si pe el mai mult numai pe orizontala,poate atunci se mai forteaza!
Dar chiar am remarcat in poze ca niste pijamale/salopete cu care il imbrac acum si-s fixe, erau pe Diana la 6 luni
Ziceai de Ghita,daaaa,chiar ca e topit dupa el,desi nu vrei sa stii ce urat a facut in primele luni cand a aflat ce urmeaza.Dar stiam ca asa o fi cand apare bebe ,ca-l cunosc Acum se joaca cu el si il bazaie,il provoaca si rade de nu mai poate de ce mutre sau sunete ii baga Tudor.Si asta si mai mult de jumatate de ora odata cand il apuca.Parca nu era chiar asa cu Diana ... Se mai distra el si cu ea,dar clar nu atat cand era asa mica.In schimb, cu ea se mandreste de nu mai poate ca de cand era micuta pe unde mergea,o remarcau nu doar cunoscutii ci si necunoscutii de pe strada,tramvaie,magazine.Nu era iesire sa nu atraga atentia Mereu primea cate ceva (dulciuri in general) sau macar niste complimente acolo ... Acum l-am intrebat intr-o zi daca o sa fie asa si cu Tudor? A zis ca nu, ca e baiat,baietii nu sar asa in ochi Asta pentru ca toate neamurile zic ca-i mai frumos Tudor.Si mie mi se pare ca e mai frumusel decat era Diana la aceeasi varsta.Ea s-a facut mai dragutica pe cum crestea ... Numai pentru mami Diana e pe primul plan Stiti teoria mea cu bunicii pentru care primul nepot e cel mai cel
Uitam: super ca e ok Tavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Hola!

Eu am dus copilul la "dinitza" dupa ce am tras de el efectiv sa-l scot din casa. Evident ca ii era ca doar s-a culcat aproape la 1 noaptea dupa lungi zbateri.Eh... poate in seara asta o sa binevoiasca sa aleaga o ora mai rezonabila.

Am dat o fuga pe la piata sa-i duc maine la gradinita fructe de toamna. Am mai gasit chiar si prune dar am luat si struguri, gutui, pere ca nuci si mere am pe-acasa.

Aoleu... era sa uit... inca de dim. m-a luat o mamica de fetitza si mi-a spus ca aia mica a zis acasa ca ea o sa se marite cu Nicolas. Mooooamaaa am pus-o daca i-au pus fetele ganduri d-astea de la nici 4 ani. Vai de mine ce zid de beton o sa-mi trag la poarta cand or da fetele buzna peste feciorii mei.

ASTERY - sa va fie de bine cadourile. Am vazut si eu chilotei cu Cars la Auchan dar mi se pareau ciudat croiti... cam micuti in zona dintre picioare.La voi va fi sarbatoare mare de sf. Nicolae... pe cine mai serbati in afara de Razvanel?
Am uitat sa zic sapt trecuta de Roary 6... dar inca nu i l-am luat ca abia miercuri l-am gasit si nu mi-au mai ajuns banii si de CD... iar de de-atunci n-am mai ajuns pe la chiosc.
Otetul de curatenie l-am luat din magazinul DM ... de regula am vazut ca au magazin in galeriile Real.

MONI- pai Diana are preferinte mai multe povesti ca doar voi aveti state vechi la citit/ascultat povesti pe cand Nicolas este novice... decand le citeste la gradi povesti a inceput si el sa aiba rabdare sa ma puna sa-i citesc si eu. Desi... aseara v-am zis ca Cei 3 purcelusi ... dupa primul purcelus... mi-a luat cartea si "mi-a citit" el... culmea ca desi eu nu i-am citit decat de vreo 3 ori povestea am constatat ca retinuse muuult din ea si chiar reproducea intocmai ca in carte.
Zici ca Ghita e mai afectuos cu Tudor? Eh... deh... baiatul lui tata... ii creste si lui inima ce vrei?Ma mir... ca de regula taticii sunt cu fetitele iar baietii cu mamele.Lasa ca oricum Tudor la cat e el de fermecator de mic... sa fii sigura ca va atrage atentia si cand va fi mai mare.
Si zici ca bunicii raman cu primul nepot in suflet?Unii da... altii nu...
Mama clar n-ar face diferenta iar socra-miu.... nu are sens sa-mi storc creierii cu el... ca el nu s-a obisnuit nici cu primul iar pe-al doilea in fine... dupa el... nu l-ar vrea neam.

BEE - bine macar ca e cat de cat OK Tavi. Deci si la voi e nasol cu polipii. Pe mine ma ingrozeste gandul sa ajung cu copii la operatii.... Doaaaamne sper sa nu ni se intample prea curand si nici prea des.Uffff...Aveti grija de voi!

MONI - nu-i nici un Tezaur nici celalalt ci e unul editat de Editura Aquila 93.... luat cand am fost cu ANASEBE si i-am luat la fel si Mariei a AndreeiC... atunci cand s-au strans bani .

Hai ca pot sa bag un PIUA acusica... merg sa bag un capuccino .

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

PASTE 2007
IARNA 2006

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput